21.11.2022, 08:24 ✶
Ogłoszenie #7
Drodzy gracze, dzisiaj w nocy wrzuciłam do szpalty pierwsze na forum wydarzenie organizowane przez Mistrza Gry. Planując ten kwartał chciałam uczynić Ostarę czymś kompletnie luźnym, co pozwoli rozpisać się postaciami i doprowadzić do spotkań zupełnie przypadkowych - zapraszam was do tematu, gdzie chętnie zamieszam wami jak w kotle i pobawimy się w sposób jeszcze (mam nadzieję) klimatyczny, ale z pewnością podsiany dużą dawką humoru. Jest to również ostatnia szansa w tym kwartale na spotkanie się w jednym miejscu w tak licznym gronie, ponieważ od kwietnia w Londynie zaczną dziać się rzeczy o wiele mniej zabawne, a wasze postacie będą zmuszone do zdecydowanych działań w mniejszych grupach. Niech przedsmak tego dadzą wam wizje przyjętych do gry jasnowidzów. Sabat będzie trwał do połowy grudnia. Możliwe będzie jego przedłużenie, ale nie dłużej niż do końca tego roku.
Weźcie pod uwagę, że decydując się na wejście do jednego z dwóch tematów poświęconych sabatowi, skazujecie się na liczne interwencje z mojej strony. Mogę przypadkiem zepsuć wam jakieś umówione wcześniej sceny lub plany.
W tym tygodniu na forum pojawi się komplet planowanych przeze mnie wydarzeń i scenariuszy, żebyście mogli rozłożyć swoje siły na wszystko, w czym chcecie zagrać.
Weźcie pod uwagę, że decydując się na wejście do jednego z dwóch tematów poświęconych sabatowi, skazujecie się na liczne interwencje z mojej strony. Mogę przypadkiem zepsuć wam jakieś umówione wcześniej sceny lub plany.
W tym tygodniu na forum pojawi się komplet planowanych przeze mnie wydarzeń i scenariuszy, żebyście mogli rozłożyć swoje siły na wszystko, w czym chcecie zagrać.
B.
there is mystery unfolding