04.03.2024, 13:43 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.03.2024, 13:45 przez Morpheus Longbottom.)
Już się poprawiam :modlący się piesek: Generalnie to pytanie pojawia się dlatego, że chciałabym wiedzieć, czy w ogóle mieć to miejsce. Otóż, na pewno nie nastąpiłoby to wcześniej niż z początkiem następnego kwartału, przede wszystkim dlatego, że to aktywna suma i ludzie grają już różnych terminach. Po drugie, to bardzo duża inwestycja, do której chciałabym podejść z, powiedzmy to tak, magicznym realizmem. Przez następny kwartał lokacja byłaby normalnie dostępna też, bo tam tylko robotnicy są, pracownicy, można sobie łazić.
Chciałam poszukać osób pt. egzorcyści, zainteresowani historią, pogrzebać w ruinach za duchami i zakopanymi artefaktami, wiesz, nawiedzony dworek coś tam.
Oczywiście, jeśli to jest problem, to sobie znajdę inną lokację do remontowania, po prostu mnie zainteresowało czy to jest w ogóle opcja, a jak nie, to czy mogę sobie zrobić inny, radosny nawiedzony dom, który chcę remontować xD
Chciałam poszukać osób pt. egzorcyści, zainteresowani historią, pogrzebać w ruinach za duchami i zakopanymi artefaktami, wiesz, nawiedzony dworek coś tam.
Oczywiście, jeśli to jest problem, to sobie znajdę inną lokację do remontowania, po prostu mnie zainteresowało czy to jest w ogóle opcja, a jak nie, to czy mogę sobie zrobić inny, radosny nawiedzony dom, który chcę remontować xD