• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Ulica Pokątna
    • Aleja horyzontalna
    • Ulica Śmiertelnego Nokturnu
    • Ministerstwo Magii
    • Klinika Św. Munga
    • Niemagiczny Londyn
    • Dolina Godryka
    • Little Hangleton
    • Wyspy Brytyjskie
    • Reszta świata
    • Zmieniacz czasu
    • Opisy lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Wademekum Spis powszechny Korespondencja v
1 2 3 4 5 6 Dalej »
Floret - Jastrząb Ger

Floret - Jastrząb Ger
Good Boy
I've got a twisted way of making it all seem fine
Wysoki na metr i dziewięćdziesiąt centymetrów co do milimetra - no więc wysoki, ale za to z drobną budową ciała. Czarne, kręcone włosy i ciemne oczy. Twarz pokryta kilkudniowym zarostem zdradza, że niezbyt dba o siebie.

Thomas Figg
04.06.2024, 02:55  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.06.2024, 11:23 przez Thomas Figg.)  
06.08.1972

Szanowna Pani Geraldine,

Chciałbym przedyskutować z Panią sprawę (nie cierpiącą zwłoki) jednego z Pani krewnych imieniem Thoran. Czy moglibyśmy się spotkać możliwie jak najszybciej?

Z wyrazami szacunku,
Thomas Figg
Good Boy
I've got a twisted way of making it all seem fine
Wysoki na metr i dziewięćdziesiąt centymetrów co do milimetra - no więc wysoki, ale za to z drobną budową ciała. Czarne, kręcone włosy i ciemne oczy. Twarz pokryta kilkudniowym zarostem zdradza, że niezbyt dba o siebie.

Thomas Figg
04.06.2024, 12:35  ✶  
06.08.1972

Pani Geraldine,

Najlepiej będzie całą sprawę przedyskutować osobiście, zbyt długo by się rozpisywać.
Zgoda, do zobaczenia w Wiwernie o poranku 08.08/

Thomas
Lukrecja
Are you here looking for love
Or do you love being looked at?
Wygląda jak aniołek. Jasnowłosy, wysoki (180cm), niezdrowo chudy blondyn o nieludzko niebieskich jak morze oczach. Zadbany, uczesany, elegancko ubrany i z uśmiechem firmowym numer sześć na ustach. Na prawym uchu nosi jeden kolczyk z perłą.

Laurent Prewett
16.06.2024, 16:35  ✶  
6.08.1972, New Forest

Szanowna Geraldine,

piszę do Ciebie w sprawie naglącej i delikatnej zarazem. W przeciągu ostatniego tygodnia Twój brat, Thoran, stał się wielkim problemem dla mojego rezerwatu. Ze względu na naszą znajomość i szacunek żywiony do Twojej rodziny nie zgłosiłem jego wybryków do służb porządkowych. Piszę więc do Ciebie bezpośrednio z nadzieją, że znajdziemy wyjście z tego problemu. To, co on uważa za żarty, naraża życie tych stworzeń, powoduje zagrożenie dla moich pracowników i przynosi spore straty w pieniądzach.

Nie oczekuję rozwiązania problemu, rzecz jasna. Wydawało mi się jednak, że razem z Thoranem jesteście ze sobą blisko. Wybacz proszę, jeśli to założenie jest zbyt śmiałe z mojej strony. Czy masz jakikolwiek wpływ na Thorana, by problem został rozwiązany polubownie lub poradę, jak sobie z nim poradzić?

Pozdrawiam,
Laurent Prewett

○ • ○
his voice could calm the oceans.
Dama z Lumos
Kasztanowe włosy zwykle ma ciasno spięte, odsłaniając bladą, trochę piegowatą twarz. Oczy ma jasne, o uważnym spojrzeniu. Około metr sześćdziesiąt dziewięć wzrostu.

Florence Bulstrode
21.06.2024, 23:20  ✶  
02.08.72

Geraldine,

z powodu trudnych do przewidzenia wydarzeń, do jakich doszło na Lammas, nie miałam okazji obejrzeć Twojego występu. W ramach przeprosin załączam prezent - tak, wiem, że zdziwisz się, że coś takiego kupiłam, ale zrobiłam to tylko dlatego, że mi tego próbowano zabronić. Ty na pewno bardziej docenisz kreatywność młodych Mulciberów niż ja.
Zapewne dotrą do Ciebie plotki dotyczące bójki pomiędzy moim bratem a Philipem Nottem. Chciałam jedynie podkreślić, że chociaż nie popieram zwykle przemocy, tym razem sama miałam wielką ochotę zrobić mu krzywdę.

Z pozdrowieniami
Florence

Poza listem dostałaś niewielką paczuszkę, zawierającą świeczkę w kształcie kutasa, ze stoiska Mulciberów.
Chichot losu
I’m not looking for the knight
I’m looking for the sword
Brązowe, niezbyt długie włosy, często rozczochrane. Wzrost wysoki jak na kobietę, bo mierzy sobie około 179 centymetrów wzrostu. Twarz raczej sympatycznie ładna niż piękna, nie wyróżniająca się przesadnie i rzadko umalowana. Brenna porusza się szybko, energicznie, głos ma miły i rzadko go podnosi. Ubiera się różnie, właściwie to okazji - w ministerstwie widuje się ją w umundurowaniu albo w koszuli i garniturowych spodniach, kiedy trzeba iść gdzieś, gdzie będą mugole, w Dolinie w ubraniach, które ujdą wśród mugoli, a na przyjęcia i bale czystokrwistych zakłada typowe dla tej sfery zdobione szaty. W tłumie łatwo może zniknąć. Jeżeli używa perfum, to zwykle to jedna z mieszanek Potterów, zawierająca nutę bzu, porzeczki i cedru, a szamponu najczęściej jabłkowego, rzecz jasna też potterowskiego.

Brenna Longbottom
22.07.2024, 18:07  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.07.2024, 18:09 przez Brenna Longbottom.)  
07.08.72
Ger,

napiszę wprost, bez owijania w bawełnę: Twojemu bliźniakowi odpierdoliło. Nie wiem, co się z nim stało, ale to już nie jest ta sama osoba. Opętało go? Oberwał jakimś zaklęciem? Wpadł w złe towarzystwo? Nie mam cholernego pojęcia, ale w ciągu jednego dnia dowiedziałam się o jego trzech wybrykach, każdy gorszy od poprzedniego.
Prawdopodobnie wypuścimy za nim listy gończe, bo pozwala sobie na zdecydowanie zbyt wiele. Uprzedzenie Ciebie i Twoich rodziców to jedyne, co mogę dla Was zrobić w tej sytuacji. Jeśli chcesz mi coś powiedzieć na jego temat albo dać coś na jego obronę, to najlepszy moment.

Brenna

Don't promise to live forever. Promise to forever live while you're alive.
Chichot losu
I’m not looking for the knight
I’m looking for the sword
Brązowe, niezbyt długie włosy, często rozczochrane. Wzrost wysoki jak na kobietę, bo mierzy sobie około 179 centymetrów wzrostu. Twarz raczej sympatycznie ładna niż piękna, nie wyróżniająca się przesadnie i rzadko umalowana. Brenna porusza się szybko, energicznie, głos ma miły i rzadko go podnosi. Ubiera się różnie, właściwie to okazji - w ministerstwie widuje się ją w umundurowaniu albo w koszuli i garniturowych spodniach, kiedy trzeba iść gdzieś, gdzie będą mugole, w Dolinie w ubraniach, które ujdą wśród mugoli, a na przyjęcia i bale czystokrwistych zakłada typowe dla tej sfery zdobione szaty. W tłumie łatwo może zniknąć. Jeżeli używa perfum, to zwykle to jedna z mieszanek Potterów, zawierająca nutę bzu, porzeczki i cedru, a szamponu najczęściej jabłkowego, rzecz jasna też potterowskiego.

Brenna Longbottom
22.07.2024, 18:40  ✶  

Ger,

byłoby to być może możliwe, gdyby Thoran nie wziął sobie na cel między innymi funkcjonariuszy. Nie wspominając o tym, że parę dni temu wpłynęło zawiadomienie z Munga.
Masz parę dni, zanim wytapetuję jego twarzą Londyn. I sama dalej go szukam. Drań dorwał się do moich bliskich i - z jakichś powodów - wygląda jak mój drogi przyjaciel. Może wciągnąć go w kłopoty.
B.

Don't promise to live forever. Promise to forever live while you're alive.
hold me like a grudge
and what an ugly thing
– to have someone see you.
Stosunkowo wysoki mężczyzna, mierzący sobie 183 centymetry wzrostu. Posiada włosy barwy ciemnego blondu i jasne, błękitne oczy. Budowa jego ciała jest atletyczna, a na twarzy często widnieje lekki, szelmowski uśmieszek. Porusza się z nonszalancją i pewną niedbałością.

Atreus Bulstrode
22.07.2024, 19:03  ✶  
11.08.1972

ODDAWAJ MOJE KOSZULEEEEEEEEEE!!!!!!!!!

wykrzykniki pewnie ciągnęłyby się dalej, ale pióro postawiło wielkiego kleksa
hold me like a grudge
and what an ugly thing
Stosunkowo wysoki mężczyzna, mierzący sobie 183 centymetry wzrostu. Posiada włosy barwy ciemnego blondu i jasne, błękitne oczy. Budowa jego ciała jest atletyczna, a na twarzy często widnieje lekki, szelmowski uśmieszek. Porusza się z nonszalancją i pewną niedbałością.

Atreus Bulstrode
22.07.2024, 19:14  ✶  
12.08.1972

A ty co, Carmilla Sanguina 2.0? Kąpiesz się w tej krwi i następną sowę to do Departamentu Kontroli Zwierząt powinienem wysłać??????

Możesz se ją już zatrzymać.

sowa przyniosła ze sobą tę samą koszulę, co wysłała mu Geraldine
hold me like a grudge
and what an ugly thing

Atreus Bulstrode
22.07.2024, 19:35  ✶  
13.08.1972

To się nazywa SZANTAŻ i to funkcjonariusza Biura Aurorów!!! Co ona twoja matka, że się jej poskarżyć? BĄDŹMY DOROŚLI!
hold me like a grudge
and what an ugly thing

Atreus Bulstrode
22.07.2024, 20:18  ✶  
13.08.1972

cho na solo kutasiarzu

TY MIE PIERWSZA POGROZIŁAŚ! I to moją siostrą, a to już jest cios poniżej pasa Yaxley. Taka chętna do ewentualnego wyjaśniania? Bardzo ja ciebie proszę! Tylko powiedz gdzie i kiedy!
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Strony (17): « Wstecz 1 … 8 9 10 11 12 … 17 Dalej »

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa