Temat na konsultacje Eu
Tutaj możecie konsultować się w ramach sesji prowadzonych przeze mnie. Poprzedni temat znajduje się tutaj, ponieważ się zepsuł, a ja mam IQ bagietki i nie umiem naprawić.
there is mystery unfolding
Czarodzieje dążą do zatarcia granicy pomiędzy jaźnią i resztą natury, wchodząc tym samym na wyższe poziomy świadomości. Część z nich korzysta do tego z grzybów, a część przeżywa głębokie poczucie spokoju i połączenia podczas religijnych obrzędów i rytuałów. Ostatecznie jednak ciężko opisać najgłębsze wewnętrzne doświadczenia i uznaje się, że każdy z czarodziejów odczuwa je na swój sposób. Zjawisko to nazywane jest eutierrią.
Temat na konsultacje EuTutaj możecie konsultować się w ramach sesji prowadzonych przeze mnie. Poprzedni temat znajduje się tutaj, ponieważ się zepsuł, a ja mam IQ bagietki i nie umiem naprawić. there is mystery unfolding
Stanley mierzy około metra dziewięćdziesięciu wzrostu i jest atletycznej budowy ciała. Jego krótko ścięte, zaczesane na bok ciemnobrązowe włosy okalają owalną twarz, która zrobią piwne oczy. Zawsze ma lekki, kilkudniowy zarost w postaci wąsa i brody. Na co dzień można go spotkać noszącego mundur brygadzisty. Jeżeli jednak uda się komuś go wyciągnąć na jakąś aktywność niedotyczącą pracy to przybędzie w długim, ciemnym płaszczu, a pod spodem będzie miał koszulę i najprawdopodobniej krawat.
Wypowiada się w sposób spokojny dopóki nie zostanie wyprowadzony z równowagi.
07.05.2023, 17:22 ✶
Pytanko dotyczące Beltane II
Czy jeżeli nie chce się kłócić z Harper o swoją różdżkę z różnych powodów (na przykład z takiego, że ma kastet, a ja lubię swoje zęby) to mogę rzucić od razu na poszukiwania swojej różdżki? "Riddikulus!" - Danielle Longbottom na widok Stanleya Bo[r]gina "Jestem dumna, że pomagałeś podczas zamachu." - Stella Avery na wieści o udziale Stanley w walkach podczas Beltane 1972 Czarodzieje dążą do zatarcia granicy pomiędzy jaźnią i resztą natury, wchodząc tym samym na wyższe poziomy świadomości. Część z nich korzysta do tego z grzybów, a część przeżywa głębokie poczucie spokoju i połączenia podczas religijnych obrzędów i rytuałów. Ostatecznie jednak ciężko opisać najgłębsze wewnętrzne doświadczenia i uznaje się, że każdy z czarodziejów odczuwa je na swój sposób. Zjawisko to nazywane jest eutierrią.
07.05.2023, 17:30 ✶
Skisłam bardziej niż powinnam. Tak, Stanley. Możesz.
![]() there is mystery unfolding
Zimna cera i jeszcze chłodniejsze spojrzenie. Kruczoczarne włosy i onyksowe tęczówki bardzo wyraźnie kontrastują ze skórą bladą jak kreda. Buta oraz wyższość wylewa się z każdego gestu i słowa. Mierzy 187 centymetrów o szczupłej sylwetce, która coś jeszcze pamięta ze sportowych czasów. W godzinach pracy zawsze ubrany elegancko, zaczesany, a swoje tatuaże ukrywa pod zaklęciami transmutacji. Po godzinach najczęściej nosi się w skórzanych kurtkach i ciężkich butach.
22.05.2023, 08:33 ✶
Dwa pytanie odnośnie Baltane IV.
1. Kilka kolejek wcześniej, o tutaj, za pomocą rozpraszania, Louvainowi udało się wyczarować barierę ochronną. Czy można uznać, że bariera i jej afekty wciąż są aktywne? 2. Jeśli Lou chciałby, za namową CP, zaczerpnąć ze źródła mocy przy którym stoją, to czy muszę poświęcić na to akcję i/lub wykonać jakiś rzut na to? Czarodzieje dążą do zatarcia granicy pomiędzy jaźnią i resztą natury, wchodząc tym samym na wyższe poziomy świadomości. Część z nich korzysta do tego z grzybów, a część przeżywa głębokie poczucie spokoju i połączenia podczas religijnych obrzędów i rytuałów. Ostatecznie jednak ciężko opisać najgłębsze wewnętrzne doświadczenia i uznaje się, że każdy z czarodziejów odczuwa je na swój sposób. Zjawisko to nazywane jest eutierrią.
22.05.2023, 10:28 ✶
1. To rzucone trzy tury temu zaklęcie skupione na tym momencie, więc w mojej ocenie taka magia nie powinna się utrzymać.
2. Nie musisz poświęcać na to żadnej akcji. Twoja postać nie jest specem z nekromancji, ale koncepcję manipulowania energią rozumiesz i możesz z tego skorzystać (wykonaj normalny rzut, ewentualne 'dodatkowe' efekty opiszę ci ja). there is mystery unfolding
Ubrany na czarno. Z bliznami na twarzy. Puste spojrzenie. 180cm.
31.05.2023, 22:30 ✶
Pytanie do Rachunku Sumienia po nocy w Lecznicy. Czy nasze postacie mogą już pisać sesje po Beltane, czy jeszcze nie?
Czarodzieje dążą do zatarcia granicy pomiędzy jaźnią i resztą natury, wchodząc tym samym na wyższe poziomy świadomości. Część z nich korzysta do tego z grzybów, a część przeżywa głębokie poczucie spokoju i połączenia podczas religijnych obrzędów i rytuałów. Ostatecznie jednak ciężko opisać najgłębsze wewnętrzne doświadczenia i uznaje się, że każdy z czarodziejów odczuwa je na swój sposób. Zjawisko to nazywane jest eutierrią.
Mogą. Tylko pamiętajcie, że wrzucę jeszcze kilka tematów informacyjnych i z zadaniami, więc jeżeli czaicie się na bycie częścią ekipy poszukiwawczej lub porządkowej po tym chaosie, to nie planujcie nic na 2 i 3 maja.
Philip to mierzący 173 cm wzrostu wysportowany mężczyzna. Niebieskooki blondyn, którego znakiem szczególnym są dołeczki w policzkach i promienny uśmiech. Jego znakiem szczególnym są dołeczki w policzkach oraz promienny uśmiech. Przywiązuje dużą uwagę do swojego wizerunku, dopasowując swój ubiór do każdej sytuacji. Roztacza wokół siebie aurę niezachwianej pewności siebie.
02.06.2023, 04:24 ✶
Czy te rachunki sumienia od rytuałów trzeba rozegrać wyłącznie z osobą, z którą się to robiło czy można z inną?
02.06.2023, 08:59 ✶
Rozgrywasz to z osobą, z którą rozgrywałeś rytuał.
wiecznie zamyślony wyraz twarzy; złote obwódki wokół źrenic; zielone oczy; ciemnobrązowe włosy; gęste brwi; parodniowy zarost; słuszny wzrost 192 cm; wyraźnie zarysowana muskulatura; blizna na lewym boku po oparzeniu; dźwięczny głos; dobra dykcja; praworęczny
03.06.2023, 13:50 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.06.2023, 13:51 przez Erik Longbottom.)
Heloł, mam pytanie odnośnie postaci, które fabularnie wywiało z Beltane (Cameron, Nora, William, Martin, Mackenzie, Percy).
Widzę, że jednym z zadań dla wolontariuszy jest przeszukiwanie lasu w poszukiwaniu rannych i zaginionych. Czy nasze postacie są za takie uważane i powinny być najpierw fabularnie przez kogoś odnalezione, czy możemy założyć, że po opuszczeniu chatki wiedźmy sami dotarliśmy na miejsce i w miarę możliwości możemy się angażować w te działania wolontariuszy na miejscu? the he-wolf of godric's hollow ❝On some nights, the moon thinks about ramming into Earth, slamming into civilization like some kind of intergalactic wrecking ball. On other nights, it's pretty content just to make werewolves.❞ |
|