Secrets of London
Orion Bulstrode - Wersja do druku

+- Secrets of London (https://secretsoflondon.pl)
+-- Dział: Czarodzieje (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=108)
+--- Dział: Sowia Poczta (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Orion Bulstrode (/showthread.php?tid=506)

Strony: 1 2 3

Orion Bulstrode - Orion Bulstrode - 14.11.2022

[Obrazek: 14312054901_eb48009c19_b.jpg]
Sowa o wdzięcznym imieniu Maurycy. Może nie jest najszybsza, ale za to lubi spać.

RE: Orion Bulstrode - Brenna Longbottom - 14.11.2022

W Departamencie objawiły się... pączki.
Chyba każdy obecny tego dnia w biurze miał pączka.
Ty też.

Orionie!
Twój jest budyniowy. Mam nadzieję, że lubisz pączki z budyniem. Chyba powinnam przygotować listę preferencji, bo dwóch Brygadzistów pobiło się o czekoladowego. Jeśli nie lubisz pączków z budyniem, nikogo nie bij, tylko się z kimś zamień, dobrze? Ładnie proszę. Inaczej wasz szef mnie zabije.

Pączki są z Nory Nory. Proszę się zachwycać i nieść dalej chwałę kawiarni.

Brenna L.

RE: Orion Bulstrode - Patrick Steward - 14.11.2022

Brenna Cię okłamała, Twój pączek okazał się być z czekoladą. Dołączono do niego jeszcze jeden, na szybko nabagzrany liścik.

Wybacz stary, ale mam uczulenie na czekoladę. Podmieniłem pączki. Zabrałem twojego z budyniem.
P.S.

RE: Orion Bulstrode - Atreus Bulstrode - 14.11.2022

Zanim usiadłeś przy biurku, nie było już na nim żadnego pączka, tylko parę poprzednich liścików, na górze których leżał ten od Atreusa.

Dzięki za pączka.

RE: Orion Bulstrode - Brenna Longbottom - 14.11.2022

16.03
Zostały mi jeszcze trzy, zaraz tam do Ciebie z nimi wpadnę. Następnym razem przyniosę do biura tort, wszyscy dostaną kawałek, a Atreus figę z makiem.

Brenna

RE: Orion Bulstrode - Florence Bulstrode - 20.11.2022

20.03
Notatka została zostawiona na twoim biurku. Minęliście się z Florence, która miała dyżur w innych godzinach.

Czy nie miałeś ostatnio żadnych niepokojących snów?
Obawiam się, że coś może stać się podczas Beltane.

RE: Orion Bulstrode - Florence Bulstrode - 08.01.2023

21.03.

Smacznego.

Florence zostawiła dla ciebie karteczkę, kawałek ciasta oraz trzy czekoladowe jaja owinięte w kolorowe papierki. Zdobyła je oczywiście podczas Ostary.

RE: Orion Bulstrode - Brenna Longbottom - 01.04.2023

Orion,

tym razem niestety mam dla Ciebie coś dużo mniej miłego niż pączki. Załączam portret pamięciowy czarodzieja, którego poszukuje Departament.. Jest podejrzany o wywołanie anomalii teleportacyjnej i śmierć przynajmniej kilku osób. Gdybyś go rozpoznał, daj mi proszę znać. Gdybyś go gdzieś zobaczył... wezwij proszę wsparcie. Prawdopodobne miejsce pobytu to Little Hangleton.

PS. Mówię poważnie. Nie próbuj go aresztować w pojedynkę.

Brenna

RE: Orion Bulstrode - Danielle Longbottom - 22.07.2023

[Obrazek: jutTdcO.png]

RE: Orion Bulstrode - Brenna Longbottom - 15.08.2023

Do listu był dołączony szkic pamięciowy mężczyzny z Nie zamykaj oczu I.

25.05.72

Orionie,
przekazuję portret mężczyzny, którego tożsamość staram się poznać w związku z prywatną sprawą. Jeżeli go rozpoznajesz, proszę o informację.
To oczywiście nie jest oficjalny list gończy.

Brenna