![]() |
|
Sowa Dani - Wersja do druku +- Secrets of London (https://secretsoflondon.pl) +-- Dział: Czarodzieje (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=108) +--- Dział: Sowia Poczta (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Sowa Dani (/showthread.php?tid=758) |
Sowa Dani - Danielle Longbottom - 10.01.2023 Sowa![]() Dosyć pospolita sowa płomykówka o imieniu Pepper. Kod: [koperta]RE: Sowa Dani - Elliott Malfoy - 10.01.2023 ![]() Po ceremonii pogrzebowej zapraszamy na poczęstunek w rezydencji. Prosimy o potwierdzenie swojej obecności przez odpisanie na ten list.
Z wyrazami szacunku,
Pogrążona w żałobie rodzina Więcej info: Klik RE: Sowa Dani - Brenna Longbottom - 08.02.2023 Pokłosie sesji Liścik podrzucono ci na biurko.
Dani,
jeśli usłyszysz w szpitalu cokolwiek o stanie niejakiej Helen Rookwood, daj mi proszę znać. Nie wypytuj o nią pierwsza i nie szukaj z nią kontaktu. Ta sprawa jest związana z jednym z dochodzeń Departamentu Magicznego, nie wykluczam, że ktoś może sprawdzać, kto pyta o Helen albo ją odwiedza. (Poważnie, nie próbuj podpytywać nawet najbardziej niewinnie - może to zwrócić uwagę nie tylko na ciebie!) Jeżeli jednak przypadkiem jakieś informacje dotarłyby Twoich uszu albo zostałabyś odgórnie przydzielona do jakichś badań, będę wdzięczna za informację. B. RE: Sowa Dani - Giovanni Urquart - 25.02.2023
Droga Danielle,
Jak najbardziej. Jutrzejszy wieczór mam całkowicie wolny, zjawię się tam tuż po obiedzie z rodzicami. Pozdrawiam,
Giovanni RE: Sowa Dani - Brenna Longbottom - 19.03.2023 Brenna przed wyjściem do pracy zostawiła przed twoim pokojem pudełeczko oraz karteczkę. W pudełku były czekoladki oraz spinka do włosów w kształcie żółtego motyla.
15.04
Złapię Cię jeszcze po dyżurze! RE: Sowa Dani - Alastor Moody - 21.03.2023 3.03.72
Danny, nie mogę w tym miesiącu, mamy naprawdę napiętą sytuację. Nie mogę ci napisać, o co chodzi, bo to ściśle tajna operacja. W czerwcu mam dostać urlop, to odpocznę. Alek List napisany na odwrocie jednej z ulotek. Alastor narysował brodę i przepaskę na oko uśmiechniętej pani reklamującej wycieczkę na Cypr. RE: Sowa Dani - Alastor Moody - 22.03.2023 5.03.72
Danny, akurat Ty powinnaś mnie zrozumieć. Od tego zależy życie wielu ludzi. Po co mam jechać na urlop, jeżeli wszystkie jego dni spędzę myślami będąc wciąż w Londynie? Skoro nie wiesz, to od dziesięciu lat na każdy urlop wyjeżdżam łowić ryby. Może kiedyś trafi mi się wreszcie syrena. Alek List napisany na chusteczce z baru w ministerstwie. RE: Sowa Dani - Alastor Moody - 22.03.2023 10.03.72
Siebie. Ale fakt, nie próbowałem nurkować. Alek List napisany na chusteczce z baru w ministerstwie. RE: Sowa Dani - Ulysses Rookwood - 23.03.2023 Sowa przyniosła Ci list mniej więcej cztery godziny po wysłaniu Twojej pierwszej wiadomości. Nadawca wiadomości miał drobne, schludne pismo. Treść była krótka i znajdowała się w centralnej części kartki. Brakowało przekreśleń lub przypadkowych plam atramentu. 20.07.1970
Danielle, czy miałabyś ochotę spotkać się ze mną w najbliższą sobotę w Hyde Parku? Obiecuję, że będzie tam dużo psów. Zrozumiem, jeśli masz już plany na ten dzień. U. R. RE: Sowa Dani - Ulysses Rookwood - 23.03.2023 I znow wiadomość przyszła godzinę po tym, jak wysłałaś swoją. Wyglądała niemal identycznie jak poprzednia.
20.07.1970
Danielle,11.30 przy głównym wejściu? Napisz, jeśli godzina Ci nie odpowiada. U.R.
PS: Buldog. |