Secrets of London
Floret - Jastrząb Ger - Wersja do druku

+- Secrets of London (https://secretsoflondon.pl)
+-- Dział: Czarodzieje (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=108)
+--- Dział: Sowia Poczta (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Floret - Jastrząb Ger (/showthread.php?tid=232)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

RE: Floret - Jastrząb Ger - Atreus Bulstrode - 22.07.2024

14.08.1972

Sama się chyba w głowę pierdolnęłaś w tym Windermere. A może to niedotlenienie przez to pływanie w jeziorze?
Kobieto JUŻ JEST POŁOWA MIESIĄCA? Co ja mam teraz zapierdalać na ten twój wypizdów? Proponuję konkurs szczania pod wiatr.

RE: Floret - Jastrząb Ger - Atreus Bulstrode - 22.07.2024

14.08.1972

W chuju mam czy masz większego ode mnie, jeśli ci pomaga myślenie że tak jest - na zdrowie.
Zatem widzimy się jutro i przekonamy się, kto se obsiura nogawki.

RE: Floret - Jastrząb Ger - Thomas Figg - 24.09.2024

28.08.1972, Londyn

Geraldine,
Z wielką chęcią pomogę ci z twoim bratem. Choć zastanawia mnie dlaczego do rozprawienia się z nim potrzebujesz aż klątwo łamacza.
Daj znać czy potrzebuje się przygotować do tego jakoś i kiedy to będzie.

Thomas

RE: Floret - Jastrząb Ger - Thomas Figg - 25.09.2024

28.08.1972, Londyn

Geraldine,

Dobrze, w takim razie dla pewności przygotuje swój zwyczajowy zestaw potrzebny do pracy, daj znać kiedy będziesz znać dokładną datę.

Thomas

RE: Floret - Jastrząb Ger - Dearg Dur - 03.10.2024

—31/08/72—

List został dostarczony przez sowę późnym popołudniem. Na drugiej stronie papieru znajdowała się pospiesznie namalowana mapka z zaznaczonym punktem na zachód od zabudowań.

Geraldine!

Twój problem nie dawał mi spokoju i zdecydowałem się pojechać do Yr Yagwrn po więcej informacji. Jakież było moje zaskoczenie, gdy okazało się, że wpadłem tam wprost na Twojego brata Thorana! Mówiłaś, że nie widziałaś go ostatnio, zabawiłem się więc w brygadzistę i wyśledziłem jego kroki. Zdaje się, że będziesz mogła go znaleźć w jaskini pod miasteczkiem. Zaznaczyłem Ci na mapie. Spiesz się, bo może się okazać, że jutro już go tam nie będzie.

Z pozdrowieniami,

Isaac Bagshot

RE: Floret - Jastrząb Ger - Thomas Figg - 03.10.2024

Sowa przyniosła kawałek pergaminu, na którym widać było, że ktoś w pośpiechu nabazgrał dwa słowa.
Będę,
Thomas

RE: Floret - Jastrząb Ger - Ambroise Greengrass-Yaxley - 04.10.2024

Odpowiedź zwrotna została odesłana na tyle listu od Geraldine.

Wiem.

A.

RE: Floret - Jastrząb Ger - Atreus Bulstrode - 04.10.2024

1 sierpnia 1972
Zgadnij co!

chujów sto

Atreus

do wyjca została dołączona ciężka paczka ze 100 specjalnymi świeczkami mulciberów

RE: Floret - Jastrząb Ger - Florence Bulstrode - 05.10.2024

Wiadomość jak na Florence była nietypowo krótka, pewnie napisana w pośpiechu.

31.08.72

Geraldine,

czy mam poczekać w Yr Yagwrn albo poprosić kogoś, by tam poczekał?
Uważaj na siebie.

Florence

RE: Floret - Jastrząb Ger - Florence Bulstrode - 05.10.2024

Geraldine,

Mogę poprosić Patricka Stewarda lub któregoś z braci, aby mi towarzyszył. Uważasz, że w wiosce powinniśmy spodziewać się potencjalnych problemów?
Nie mam zamiaru zdradzać, o co chodzi. Gdyby dotarło to do Atreusa, wszedłby tam choćby tylko z ciekawości, a mówiąc szczerze, nie jestem odpowiednią osobą do starć z potworami... Orion byłby więc tu lepszym wyborem. Mogę za to udzielić pomocy medycznej lub powiadomić Twoją rodzinę lub Ministerstwo, gdybyś zgłosiła, że coś się dzieje.

Florence