![]() |
|
Brenna A. Longbottom - Wersja do druku +- Secrets of London (https://secretsoflondon.pl) +-- Dział: Czarodzieje (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=108) +--- Dział: Sowia Poczta (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Brenna A. Longbottom (/showthread.php?tid=223) |
RE: Brenna A. Longbottom - Hjalmar Nordgersim - 12.09.2023 Dolina Godryka, 29 maja 72
Brenno, Mam nadzieję, że mój list zastaje Cię w dobrym zdrowiu po tym wszystkim co dzieje się na terenie doliny od początku maja. Czy wiadomo może coś na temat kniei? W Ministerstwie mówią może kiedy będzie ona znowu dostępna dla innych? Jeżeli nie możesz mówić to nie mów, ale nie ukrywam, że strasznie smuci mnie fakt tego co zostało postanowione. Bardzo przypadła mi do gustu na przestrzeni tych dwóch i pół roku odkąd się tutaj sprowadziliśmy. Z serdecznymi pozdrowieniami,
Hjalmar RE: Brenna A. Longbottom - Albus Dumbledore - 13.09.2023 Brenno,
zgodnie z informacjami przekazanymi mi przez rodzinę Moody, Ida znajduje się aktualnie w bardzo złym stanie. Jak wiesz, Zakon Feniksa od swoich początków polegał na jej wiedzy i zaangażowaniu - jej brak, personalnie dla mnie wyjątkowo bolesny, stał się również luką jeżeli chodzi o struktury naszej organizacji. Moje oczy zwracają się ku Tobie, Brenno. Wierzę bowiem, że mogłabyś tę lukę wypełnić swoim zaangażowaniem i mądrością. Odwiedź proszę Strażnicę, porozmawiajmy na ten temat. Hasło do drzwi to cytrynowe dropsy. Albus RE: Brenna A. Longbottom - Victoria Lestrange - 13.09.2023 26.05.1972
Kochana Brenno, tym razem mniej grobowo niż poprzednio. Tym listem chciałam przeciąć pasmo powagi, smutku i złości ostatnich dni. Wszystkiego co najlepsze! Życzę Ci, byś nigdy się nie zmieniała i ciągle była tą samą energiczną, pozytywną i skorą do pomocy osobą jak zawsze. Życzę Ci też, żebyś się w końcu porządnie wyspała i przestała zwiedzać dziury. Koniecznie muszę cię wyciągnąć na jakiegoś pączka, ale to jak będzie trochę więcej czasu. Tu gdzie jestem mam tylko papier, pióro i sowę, na prezent musisz więc poczekać, ale podobno cierpliwość ćwiczy charakter (nieprawda). Jeszcze raz sto lat, sto lat! Viki RE: Brenna A. Longbottom - Atreus Bulstrode - 15.09.2023 1.05.1972
Brenna, Sam też popytałem i mogę powiedzieć, że nasze informacje pokrywają się ze sobą. Może chciałabyś jednak spotkać się po pracy i omówić to zagadnienie w cztery oczy? Atreus RE: Brenna A. Longbottom - Atreus Bulstrode - 15.09.2023 1.05.1972
Brenna, Możemy spotkać się 5 czerwca w Dolinie. Tam zdecydowanie będzie o wiele ciężej o Borginów. Atreus RE: Brenna A. Longbottom - Ashling Greyback - 17.09.2023 Dziękuję za masło orzechowe. Jeżeli masz coś takiego dla Alistaira, możesz mi dać. Nie będę przekazywać.
RE: Brenna A. Longbottom - Mavelle Bones - 17.09.2023 28.05.1972
Promyczku, smacznego! Tylko, w razie czego, jakby się jakimś cudem ostały do tego czasu, postaraj się ich przypadkiem nie jeść na oczach futer; jak tylko wyszłam kuchni to odkryłam je pod drzwiami i nie mogłam pozbyć się wrażenia, że zaraz im języki pouciekają. M. RE: Brenna A. Longbottom - Alastor Moody - 17.09.2023 Dzięki za muffinki, były pyszne.
Alek. RE: Brenna A. Longbottom - Atreus Bulstrode - 18.09.2023 15.06.1972
Brenna, Odważnie zakładasz, że twoje ekscesy pozwalają na stabilne przeprowadzenie randki. Jak wrócisz, to chociaż napisz czy żyjesz. Atreus do listu została załączona mała buteleczka eliksiru wiggenowego RE: Brenna A. Longbottom - Cameron Lupin - 20.09.2023 —28/05/1972—
Brenno,
oczywiście, że bardzo chętnie zabiorę Heather do wesołego miasteczka. W ostatnim czasie staraliśmy poprawić nieco jej kondycję po Beltane przez intensywną rehabilitacją, więc jako jej lekarz nie widzę żadnych przeciwwskazań. Przy odrobinie szczęścia nie połamie się na trampolinie. I tak pewnie jest w lepszym stanie, niż mi się wydaje... Nie zdziwiłbym się, gdyby wymykała się na jakieś patrole, kiedy akurat nie ma mnie w pobliżu. W szpitalu dostawała kompletnego kręćka. Byłbym bardzo wdzięczny za przesłanie biletów na adres szpitala (w zabezpieczonej kopercie!) wraz z adresem wesołego miasteczka. Pozdrawiam,
Cameron
odpowiedź na wiadomość |