![]() |
|
Sowa Victorii Lestrange - Wersja do druku +- Secrets of London (https://secretsoflondon.pl) +-- Dział: Czarodzieje (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=108) +--- Dział: Sowia Poczta (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Sowa Victorii Lestrange (/showthread.php?tid=665) |
RE: Poczta Victorii - sowa Hestia - Sauriel Rookwood - 01.09.2024
Sowa nie przyniosła listu, a jedno zdjęcie, prosto do biura pani Lestrange.
RE: Poczta Victorii - sowa Hestia - Sauriel Rookwood - 11.09.2024 list z nocy 6/7.08.1972 trzeba skasować twojego sąsiada? to tylko sąsiad to drogo sobie nie policze, mów który dom
może być, nie lubię imprez i tłumów, ale się dobrze bawiłem, mieli smaczne truskawki o tak kurwa, jestem w końcu jebanym mistrzem kontroli żarty żartami, wiem o co ci chodzi. a płaci za lekcje jak ten twój stary szczeniak za gitarę? spacyfikowany na pewno zostanie, jak się nie ogarnie pomogę twojemu koleżce Czarny Kot RE: Poczta Victorii - sowa Hestia - Astaroth Yaxley - 11.09.2024 07.08.1972, Londyn
Victorio, Dziękuję Ci za pamięć i nieocenione wsparcie. Na pewno skontaktuję się z Saurielem Rookwoodem – jestem ciekaw, co będzie miał do powiedzenia. To spotkanie może być dla mnie przełomowe. Myślę, że otworzy mi oczy na wiele kwestii, których do tej pory nie byłem w stanie pojąć. Co się tyczy mojego brata – cóż, nigdy nie przestaje mnie zaskakiwać swoją pomysłowością, zwłaszcza jeśli chodzi o utrudnianie życia innym. Przepraszam za jego zachowanie. Sądziłem, że jego problemy ograniczają się głównie do relacji między braćmi. Jak widać, potrafi być uciążliwy na szerszą skalę. Mam nadzieję, że uda Ci się pozbyć skutków jego działań, ale jeśli go kiedyś dopadniesz, nie zamierzam Cię powstrzymywać. Raz jeszcze dziękuję za wszystko. Pozostańmy w kontakcie. Astaroth
RE: Poczta Victorii - sowa Hestia - Sauriel Rookwood - 11.09.2024 Notatka zostawiona w domu Victorii na biurku z 14.08.1972 ja pierdole z tym ty sie zadajesz wszyscy mają kije w dupie
typ do mnie PAN pisze kurwa PAN uśmiałem sie po pachy RE: Poczta Victorii - sowa Hestia - Perseus Black - 02.10.2024 Czerwiec 1972
Victorio, Pomocy!!!! Przy teleportacji zdarzył mi się mały wypadek i straciłem brwi. Czy istnieje jakiś eliksir na ich porost? To pilne, nie chcę wystraszyć moich pacjentów.... Dołączam zdjęcie tej małej katastrofy, proszę nie pokazuj nikomu. Twój spanikowany,
Perseus
![]() RE: Poczta Victorii - sowa Hestia - Mirabella Plunkett - 02.10.2024 4.08.1972
Lestrange, Miej oczy dookoła głowy. To, że sprawa przycichła nie oznacza, że wygraliśmy tę bitwę. Atak może się powtórzyć, gdy nie będziemy się tego spodziewać. Informacje, które nam przekazałaś, są niezwykle cenne. Przyjrzymy się tej sprawie i sprawdzimy co wspólnego z tą sprawą ma Leviathan Rowle. Powiedz mi jednak: czy Laurent mówił może, czego dotyczyło to spotkanie? Musimy dowiedzieć się jak najwięcej, zanim podejmiemy kolejne kroki. Niepokoi mnie, że oba listy dotyczą tego samego wywiadu. Co do Borgina: nie trzeba go znać, by czuć jad wylewający się z tej kartki papieru. Przekaż Prewettowi, żeby się nie wychylał w razie możliwości. I niech wzmocni ochronę New Forest. H. Moody RE: Poczta Victorii - sowa Hestia - Geraldine Greengrass-Yaxley - 05.10.2024 Londyn 15.08.72
Victoria, Czy byłabyś mi w stanie uwarzyć może trochę eliksiru na spanie? Zapłacę przysługą albo złotem. G.A.Y. RE: Poczta Victorii - sowa Hestia - Geraldine Greengrass-Yaxley - 11.10.2024 Londyn 19.08.72
Victoria, dziękuję serdecznie za eliksiry, działają wyśmienicie! Tak, u mnie w porządku, trochę byłam skołowana, ale chyba wszystko wróciło już do normy, a jak u Ciebie? W Windermere było dziwnie. PS. Miło mi, że doceniasz podpis G.A.Y. RE: Poczta Victorii - sowa Hestia - Brenna Longbottom - 14.10.2024
29.08.72
Tori, Docierają do mnie wieści, że niektórzy jasnowidze mają wizje na temat ognia i ciemności. Coś podobnego wydarzyło się przed Beltane. Nie mam niczego konkretnego (chociaż jeśli faktycznie istnieje analogia z tamtą sytuacją, to nasuwają się Mabon i Samhain, ale równie dobrze może to być... na przykład 13 października, słynny piątek trzynastego...), to mogą być jakieś koszmary albo wizjae przypadkowego, większego pożaru, a Tobie akurat ogień nie jest straszny... ale jeśli możecie jakoś zabezpieczyć dom i Twoją kamienicę przed jesienią, to pewnie warto to zrobić. Bren RE: Poczta Victorii - sowa Hestia - Perseus Black - 20.10.2024 Lipiec 1972
Victorio, Jestem Ci wdzięczny za Twoją troskę. Nie musisz się obawiać, zazwyczaj korzystam ze świstoklików lub sieci Fiuu. Dziękuję za eliksir na porost włosów. Brwi odrosły niemalże natychmiast, choć przy dawkowaniu chyba omsknęła mi się ręka, bo przez następne dwa dni walczyłem z gęstą brodą, a Vespera musiała zapobiegawczo potraktować moje włosy nożyczkami... Niemniej jednak, było bardzo interesujące doświadczenie i bawiliśmy się świetnie. Zwracam się do Ciebie z jeszcze jedną prośbą - w połowie sierpnia wyjeżdżamy do Brazylii. Jak wiesz, cierpię na poważną bezsenność i potrzebuję zapasu eliksirów nasennych. Czy byłabyś w stanie przyrządzić miesięczny zapas? Dołączam zapłatę! Perseus W kopercie znajdowała się zapłata za eliksir na porost włosów i eliksiry nasenne, a także pudełko czekoladek. |