![]() |
|
Ogólne konsultacje, prośby o interwencje, wskazówki, interpretacje - Wersja do druku +- Secrets of London (https://secretsoflondon.pl) +-- Dział: Sekrety Londynu (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=64) +--- Dział: Przygotowania (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=113) +---- Dział: Konsultacje z Mistrzem Gry (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=82) +---- Wątek: Ogólne konsultacje, prośby o interwencje, wskazówki, interpretacje (/showthread.php?tid=12) |
RE: Ogólne konsultacje, prośby o interwencje, wskazówki, interpretacje - Eutierria - 07.06.2024 Temat, w którym piszesz, jest dedykowany konsultacjom w ramach prowadzonych sesji i planów fabularnych, kwestie techniczne powinnaś kierować do tematu kontaktu z administracją. Rozbudowanie do subforum miało się pojawić jako opcja dla lokacji graczy i lokacji rodowych. Aktualnie to na forum nie istnieje i tego nie wyceniłam, więc możecie: a) poczekać (wiem to wasze ulubione słowo), b) rozbuduję wam Warownię teraz, ale kiedyś będziecie musieli to opłacić w punktach (nie jestem w stanie powiedzieć kiedy, bo jak sama wiesz, pierwszą rzeczą w kolejce prac są genetyki i rasy). RE: Ogólne konsultacje, prośby o interwencje, wskazówki, interpretacje - Millie Moody - 09.06.2024 Proszę o interwencje moderatorską w sprawie dwóch tematów, które prowadzę z barda: Przeniesienie TEJ SESJI do działu Ulica Pokątna, bo w złym miejscu założyłam temat. Usunięcie TEJ SESJI, która przez wzgląd na plotkę z czerwca idzie do całkowitego przebudowania, a ja nie mogę edytować postów barda, więc łatwiej usunąć niż w tym grzebać. RE: Ogólne konsultacje, prośby o interwencje, wskazówki, interpretacje - Morrigan - 09.06.2024 To co wyżej: temat, w którym piszesz, jest dedykowany konsultacjom w ramach prowadzonych sesji i planów fabularnych, kwestie techniczne powinnaś kierować do tematu kontaktu z administracją. Ale wszystko poprzenosiłam
RE: Ogólne konsultacje, prośby o interwencje, wskazówki, interpretacje - Isaac Bagshot - 20.06.2024 Czy przy rozliczeniu po zakończonym kwartale, można będzie podnieść coś sobie z jednej kropki na trzecią kropkę? Oczywiście posiadając odpowiednią ilość pdk. Czy w tym przypadku wystarczy wspomnieć, że postać ćwiczyła, czy przy takim podniesieniu trzeba napisać pełną sesje? RE: Ogólne konsultacje, prośby o interwencje, wskazówki, interpretacje - Eutierria - 20.06.2024 Uznam taką zmianę przy dobrym opisie i skupieniu na jednym obszarze rozwoju (na zasadzie, że skupiłeś się na tej jednej rzeczy mocno). Generalnie do rozwoju nie potrzebujesz pisać sesji, ale to musi być spójne z tym jaka jest twoja postać. Jeżeli to nie jest spójne z charakterem, profesją twojej postaci - no to potrzebujesz czegokolwiek fabularnego na poparcie, że to ma sens. RE: Ogólne konsultacje, prośby o interwencje, wskazówki, interpretacje - Isaac Bagshot - 22.06.2024 Czy możemy z @Charles Mulciber napisać wywiad do Czarownicy o chujoświeczkach? Wywiad będzie autorstwa Isaac'a. Czy możemy do wywiadu dołączyć zdjęcia świeczek? Jeśli tak, to po napisaniu tekstu mamy oddać go komuś do sprawdzenia, czy po prostu opublikować? RE: Ogólne konsultacje, prośby o interwencje, wskazówki, interpretacje - Eutierria - 22.06.2024 Napisać artykuł możesz zawsze, o czym tylko chcesz. Z tego co widzę twoja postać nie pracuje w żadnej gazecie, więc takie artykuły będą sprawdzane przez postacie niezależne jako coś nadesłanego do redakcji - ze względu na kontrowersyjny temat nadeślij go na sowę mistrza gry. RE: Ogólne konsultacje, prośby o interwencje, wskazówki, interpretacje - Isaac Bagshot - 22.06.2024 Oki, wspominałam w postach, że moja postać łapie pojedyncze zlecenia od różnych redakcji. Dlatego piszę reportaż na Lammas do Proroka i do Czarownicy o ślubie Blacków. Więc pomyślałam, że byłoby to możliwe. Dzięki, wyśle!
RE: Ogólne konsultacje, prośby o interwencje, wskazówki, interpretacje - Isaac Bagshot - 24.06.2024 Jak ma na imię redaktor naczelny tygodnika Czarownica? Muszę wysłać list i zakładam, że się znamy. RE: Ogólne konsultacje, prośby o interwencje, wskazówki, interpretacje - Cain Bletchley - 24.06.2024 Czy możliwe byłoby odszukanie/wynalezienie leku (eliksiru czy czegokolwiek)/kuracji/operacji leczącego daltonizm? Zastanawiałam się nad organizacją poszukiwań/badań, chociażby w formie wydarzenia, a może nawet jakiś mg by spojrzał łaskawie i przyklepnął jakąś fabułę dla szpitala munga (bo bym się tym zajęła ofc) gdyby znaleźli się chętni do wątków zawodowych? |