Secrets of London
Floret - Jastrząb Ger - Wersja do druku

+- Secrets of London (https://secretsoflondon.pl)
+-- Dział: Czarodzieje (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=108)
+--- Dział: Sowia Poczta (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Floret - Jastrząb Ger (/showthread.php?tid=232)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

RE: Floret - Jastrząb Ger - Ambroise Greengrass-Yaxley - 18.07.2025

Londyn 14.09.1972

Rina,
Doskonale. Myślę, że możemy wyruszyć z samego rana, praktycznie tuż po moim dyżurze? Jutro swobodnie zdążymy załatwić większość najbardziej naglących spraw.

Cóż za niesamowity zbieg okoliczności, nie sądzisz? Że pomyślał o tym dokładnie w tej chwili. Oczywiście, nie zamierzam go obrażać. W końcu, czego nie robi się dla rodziny.

Po pracy mam jeszcze kilka prywatnych wizyt. Będę przed południem. Mam nadzieję, że się nie miniemy.

Ściskam
Roise

RE: Floret - Jastrząb Ger - Bard Beedle - 18.07.2025

[Papeteria z ręcznie czerpanego papieru z suszoną lawendą i płatkami róż, herb rodowy wytłoczony na górze strony, chabrowy atrament, elegancka kaligrafia.]
Exmoor, 13.09.1972

Droga Geraldine,

wyśmienicie, nakażę skrzatom przygotować oranżerię na spotkanie.

Do zobaczenia.
U.E. Lestrange

Bard: Benjy Fenwick

RE: Floret - Jastrząb Ger - Millie Moody - 16.08.2025

jasne, napisz o ktorej i gdzie mam luz u dziada

RE: Floret - Jastrząb Ger - Benjy Fenwick - 20.08.2025

Londyn, 20.09.1972

Są aż nadto przyzwoite.

Dzięki.
B.F.

RE: Floret - Jastrząb Ger - Brenna Longbottom - 28.08.2025

Ger,

umiesz zaskoczyć człowieka. Wszystkiego najlepszego dla Was obojga! Cieszę się Waszym szczęściem, bo wiem, że gdybyś nie chciała tego ślubu, nikt by Cię do niego nie zmusił.
Jeżeli nic nie wybuchnie w międzyczasie, a po Spalonej Nocy nie ośmielę się tego zakładać, to się pojawię i pewnie kogoś wezmę.

Brenna

RE: Floret - Jastrząb Ger - Alexander Mulciber - 28.08.2025

Odpowiedź na zaproszenie nadeszła stosownie wcześnie. List na papeterii Departamentu Tajemnic został oznakowany pieczęcią Mulciberów, odciśniętą w czerwonym laku.

Szanowna Geraldine,

Składam serdeczne gratulacje z okazji zbliżających się zaślubin Twoich i Ambroise'a. Co los postanowił złączyć, człowiek nie zdoła rozdzielić. Posyłam Wam zatem pomyślne wróżby, potwierdzając swoją obecność wraz z osobą towarzyszącą, zarówno na ceremonii zaślubin, jak i na przyjęciu weselnym.

Alexander Mulciber

RE: Floret - Jastrząb Ger - Benjy Fenwick - 01.09.2025

Geraldine,

potwierdzam w imieniu własnym i osoby towarzyszącej. Będziemy. Daj znać, jaki jest mój dodatkowy udział w planach. Na pewno jakiś jest - wiem o tym, wolę być świadomy od razu.

Benjy Fenwick

RE: Floret - Jastrząb Ger - Benjy Fenwick - 04.09.2025

Nie sądzę, by taka prośba była szczególnie uciążliwa. Rozumiem. Będę obserwował i reagował, jeśli zajdzie potrzeba. Zwrócę uwagę na to, co może sprawiać problemy, żeby nikt ani nic nie zakłóciło ceremonii. Masz to gwarantowane.
B.F.

RE: Floret - Jastrząb Ger - Jacqueline Greengrass - 07.09.2025

Szanowna Geraldine Yaxley,

składam serdeczne gratulacje z nadchodzącego ślubu Twojego i Roise'a. Z przyjemnością potwierdzam również swoją obecność wraz z osobą towarzyszącą oraz dziećmi.

Jacqueline Greengrass

RE: Floret - Jastrząb Ger - Roselyn Greengrass - 07.09.2025

Geraldine,

serdeczne gratulacje! Oczywiście że ja oraz Anthony pojawimy się na Waszym ślubie.

Roselyn