![]() |
|
Brenna A. Longbottom - Wersja do druku +- Secrets of London (https://secretsoflondon.pl) +-- Dział: Czarodzieje (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=108) +--- Dział: Sowia Poczta (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Brenna A. Longbottom (/showthread.php?tid=223) |
RE: Brenna A. Longbottom - Vincent Prewett - 17.10.2023 15.06.72
Osz ty Paskudo. Wróciłbym zza grobu i nie odstępował na krok. Musiałabyś się ze mną użerać do końca życia, a jak umrzesz to bym ci nie pozwolił opuścić tego świata i dalej byś musiała mnie znosić. BUAHAHAHA Co ty za pierdoły pierdolisz? Ja jestem największym aniołkiem z całej mojej rodziny. Mówię ci. Ja tam nie wiem, co trzymasz w domu, ale na pewno jest to coś podejrzanego. Nie uwierzę, że nie masz nic za uszami. RE: Brenna A. Longbottom - Vincent Prewett - 17.10.2023 16.06.72
EJ, PASKUDO?! CHYBA NIE CHCESZ UMRZEĆ TAK SZYBKO NIM NIE ZŁAPIESZ WSZYSTKICH KŁUSOWNIKÓW? CZŁOWIEKU! Słyszałem, że wylądowałaś w szpitalu we krwi... Kogo mam zajebać? Co się odjebało? Do listu zostały dołączone ulubione cukierki Brenny. RE: Brenna A. Longbottom - Vincent Prewett - 17.10.2023 17.06.72
O też złapałaś kurwę? Jak będę chciał się ciebie pozbyć to będziesz pierwszą osobą, która się o tym dowie. Na razie wysłałem tylko zwykłe cukierki. Wszamaj, stawaj na nogi i chodź na jaja Merlina łapać tych kłusowników. Plotki krążyły, ale trafiłem? Co się stało? Serio pytam. Chce wiedzieć. Nie żebym się martwił. PS. Laurent i aniołek? Hah! Dobre sobie. RE: Brenna A. Longbottom - Vincent Prewett - 17.10.2023 17.06.72
Idealny, Paskudo, a zło to pojęcie względne. Jakie miejsce? Nie bądź taka tajemnicza. Chciałbym wiedzieć jak cię wykończyć. Spokojnie, transparenty są już przyszykowane. Mają swoje miejsce pod łóżkiem i czekają na dogodną okazję. Jak wrócisz z wakacji daj znać. PS. Trzymam dla ciebie miejsce... RE: Brenna A. Longbottom - Vincent Prewett - 17.10.2023
Nie przestanę.
RE: Brenna A. Longbottom - Vincent Prewett - 17.10.2023
Do ciebie pisać.
RE: Brenna A. Longbottom - Vincent Prewett - 17.10.2023
Bo to lubię skarbie.
Czemu skreślasz takie ładne zdania jak zabójczy traktor...? RE: Brenna A. Longbottom - Vincent Prewett - 17.10.2023 Do ciebie również przyszedł wyjec MUSZĘ DO CIEBIE PISAĆ BO WTEDY NIE MASZ CZASU CHODZIĆ BEZE MNIE NA POLOWANIA RE: Brenna A. Longbottom - Vincent Prewett - 17.10.2023 19.06 Po co mi odpisujesz jak siedzisz w pracy? Jakbyś nie chciała, abym do ciebie pisał to byś przecież nie odpisywała. Przyznaj się lubisz to, Paskudo. ❤ RE: Brenna A. Longbottom - Victoria Lestrange - 17.10.2023 06.1972
Bren, Cynka mówiła, że Castiel wypłynął gdzieś jachtem, więc raczej trudno będzie go złapać. Ale pamiętam o tej obietnicy. Pamiętam też, że wznieśliśmy za nią toast z tego przebrzydłego porzeczkowego rumu… Mam nadzieję, że Jane da się namówić. Może jeszcze wyjdzie z tego taki babski wieczór, skoro wszyscy faceci się gdzieś pochowali? Chyba, ze masz jeszcze z kimś kontakt? Najpierw aresztuj, potem zadawaj pytania, tak mnie uczył stary Bagshot. Victoria
PS. Serio biega nago po korytarzu? …Kto? |