![]() |
|
Thanatos - Sowa Nicholasa - Wersja do druku +- Secrets of London (https://secretsoflondon.pl) +-- Dział: Czarodzieje (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=108) +--- Dział: Sowia Poczta (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Thanatos - Sowa Nicholasa (/showthread.php?tid=1501) |
RE: Thanatos - Sowa Nicholasa - Laurent Prewett - 16.12.2023 List dotarł wieczorem 27.07.1972, New Forest
Drogi Nicholasie, nie interesowały Cię czasem abraksany? Pogoda przed Lammas będzie sprzyjała przejażdżkom i popołudniowej herbacie. Z wyrazami szacunku,
Laurent Prewett
RE: Thanatos - Sowa Nicholasa - Laurent Prewett - 16.12.2023 List dotarł wieczorem 27.07.1972, New Forest
Zapraszam. Będę czekał. Laurent Prewett
RE: Thanatos - Sowa Nicholasa - Robert Mulciber - 07.02.2024 16.06.1972, Londyn
Nicholasie, nam nadzieję, że zdołasz znaleźć nieco czasu na rozmowę. Będę dostępny jutro, koło południa. Robert Mulciber
RE: Thanatos - Sowa Nicholasa - Louvain Lestrange - 17.02.2024
Papilio,
pora zacząć działać w sprawie naszej byłej koleżanki, dzisiaj o świcie, mieszkanie Vipera na Horyztonalnej. Martes do listu dołączony był adres, list spłonął zaraz po przeczytaniu RE: Thanatos - Sowa Nicholasa - Stanley Andrew Borgin - 22.02.2024 Londyn, 13 czerwca 1972
P., Słyszałeś coś może o próbie ukarania Pardusa? Vulturis List spłonął chwilę po jego otrzymaniu. RE: Thanatos - Sowa Nicholasa - Stanley Andrew Borgin - 23.02.2024 Londyn, 13 czerwca 1972
Z polecenia Corvusa? V List spłonął chwilę po jego otrzymaniu. RE: Thanatos - Sowa Nicholasa - Stanley Andrew Borgin - 23.02.2024 Londyn, 13 czerwca 1972
Ostatnie pytanie - kto brał w tym udział i jak to się skończyło Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi,
V List spłonął chwilę po jego przeczytaniu. RE: Thanatos - Sowa Nicholasa - Bard Beedle - 25.02.2024 Londyn, 15 maja 1972
Mam informacje, których obecnie poszukujesz. Mogę się z Tobą spotkać jutro, wybierz tylko bezpieczne miejsce. Odpowiedź przekaż przez moją sowę. Cervus List spłonął chwilę po jego przeczytaniu. RE: Thanatos - Sowa Nicholasa - Theon Travers - 01.03.2024 Płomyk zawitał do mieszkania Nicholasa późnym wieczorem. Londyn, 21 maja 1972
Dotarły do mnie Twoje listy. Odezwę się za kilka dni i wszystko Tobie wyjaśnię. Na ten moment mam zbyt duży mętlik w głowie. Muszę ułożyć sobie pewne sprawy. Theon RE: Thanatos - Sowa Nicholasa - Robert Mulciber - 16.03.2024 14 lipca 1972, około godziny 16, do domu Nicholasa Traversa dostarczony został bukiet kwiatów przeznaczony dla Rodolphusa Lestrange. Podczas rozmowy, kurier poinformował, że wysłane zostały na polecenie Roberta Mulcibera. bukiet owinięty różową kryzą, składał się również z różowych kwiatów w różnych tego koloru odcieniach. Dla kogoś kto się na tym temacie znał choćby po trosze, możliwe było zidentyfikowanie kolejno: margaretki, gerbera, goździka, a także alstromerii. Całość została wykończona zielonym przybraniem, a do tego przewiązana również obrzydliwie różową wstążką. Do bukietu nie został dołączony żaden liścik, który mógłby cokolwiek tłumaczyć. |