![]() |
|
[Lato 1972] Litha + Prawdziwe przeznaczenie Stonehenge - Wersja do druku +- Secrets of London (https://secretsoflondon.pl) +-- Dział: Sekrety Londynu (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=64) +--- Dział: Szpalta (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=14) +---- Dział: Zakończone (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=68) +---- Wątek: [Lato 1972] Litha + Prawdziwe przeznaczenie Stonehenge (/showthread.php?tid=2285) Strony:
1
2
|
RE: [Lato 1972] Litha + Prawdziwe przeznaczenie Stonehenge - Ambrosia McKinnon - 19.11.2023 Ambrosia McKinnon RE: [Lato 1972] Litha + Prawdziwe przeznaczenie Stonehenge - Murtagh Macmillan - 20.11.2023 Murtagh Macmillan RE: [Lato 1972] Litha + Prawdziwe przeznaczenie Stonehenge - Effimery Trelawney - 20.11.2023 Jeśli by się miejsce znalazło, to Effimery Trelawney zapisuję.
RE: [Lato 1972] Litha + Prawdziwe przeznaczenie Stonehenge - Pandora Prewett - 20.11.2023 Pandora Prewett RE: [Lato 1972] Litha + Prawdziwe przeznaczenie Stonehenge - Bellatrix Black - 21.11.2023 Sorry za zamieszanie, ale jak Rabi nie idzie, to ja też nie idę, proszę o wykreślenie mnie z eventu RE: [Lato 1972] Litha + Prawdziwe przeznaczenie Stonehenge - Rodolphus Lestrange - 21.11.2023 Same here - bez Belli i Rabastana obecność Rudolfa na evencie nie jest uzasadniona, niech ktoś wskoczy na moje miejsce
RE: [Lato 1972] Litha + Prawdziwe przeznaczenie Stonehenge - Leviathan Rowle - 23.11.2023 Przepraszam, że mieszam, ale gdybym się załapała z listy rezerwowych to bym chciała jednak Leviathana zamiast Ambrosii. RE: [Lato 1972] Litha + Prawdziwe przeznaczenie Stonehenge - Albert Rookwood - 04.12.2023 Jeśli jeszcze można się zapisać, to zgłaszam Eryka Rookwooda. RE: [Lato 1972] Litha + Prawdziwe przeznaczenie Stonehenge - Esmé Rowle - 04.12.2023 Jeżeli można, to chciałbym się zapisać. RE: [Lato 1972] Litha + Prawdziwe przeznaczenie Stonehenge - Rowena Ravenclaw - 15.06.2024 OdznakiDziękuję serdecznie wszystkim za udział w evencie
Za udział w obu częściach przewidziano tylko jedną odznakę, ale zróżnicowaną ilość PD, od 30 do 60. Przyznawałam je za napisanie pełnej sesji (1500 słów), dlatego jeśli komuś ich zabrakło do zaliczenia, to temat główny pozostaje otwarty. Dajcie mi proszę znać, kiedy je dopiszecie Informacyjnie dla osób chcących rozliczać osiągnięcie Życie to przygody lub pustka — Prawdziwe przeznaczenie Stonehenge i późniejszy podział na spotkania z Dziewicą, Matką i Staruchą należy liczyć jako jedną sesję ![]() Odznaka i PD powinny pojawić się na Waszych profilach najpóźniej jutro do godziny 20. Jeśli o tej porze nadal ich nie otrzymacie, proszę krzyczeć ![]() Krąg ognisk / Prawdziwe przeznaczenie Stonehenge Krąg ognisk (30 PD)@Perseus Black @Vespera Rookwood @Imogen Rookwood @Augustus Rookwood @Bellatrix Black @Cathal Shafiq @Rodolphus Lestrange @Ulysses Rookwood @Cain Bletchley @Leon Bletchley @Felix Bell @The Little Fox @Olivia Quirke @Theon Travers @Danielle Longbottom @Vincent Prewett @Avelina Paxton @The Overseer @Cameron Lupin @Patrick Steward @Heather Wood @Camille Delacour @Sebastian Macmillan @Geraldine Yaxley @Jim @Florence Bulstrode @Philip Nott Dodatkowo @The Edge @The Beast @Chester Rookwood otrzymują ode mnie dodatkowe PD za aktywny udział w ingerencji MG. Prawdziwe przeznaczenie Stonehenge (30 PD)@Maeve Chang @Septima Ollivander Krąg ognisk + Prawdziwe przeznaczenie Stonehenge (60PD)@Lorraine Malfoy @Leviathan Rowle @Murtagh Macmillan @Sarah Macmillan @Dagur Nordgersim @Esmé Rowle @Hjalmar Nordgersim Konsekwencje rytuału w StonehengeW dziale z fabularną prasą pojawiły się trzy wzmianki z Proroka Codziennego dotyczące
Isobell Macmillan przebywa teraz w Lecznicy Dusz, jej obowiązki przejął mąż, Percival Macmillan. Nie ustaliłam jeszcze, czy i kiedy wyjdzie z Lecznicy - ciążą na niej poważne zarzuty o usiłowaniu zabójstwa, więc pozostanie tam do końca kwartału. Nie odpisze na żaden list, ale możecie ją odwiedzać w Dolinie Godryka (pod warunkiem, że ma to fabularny sens) pod okiem MG (mnie). W samym Stonehenge magia zachowuje się w sposób dziwny - do końca lipca czarodzieje czują tam przypływ mocy i nie mogą wyzbyć się wrażenia, jakoby kamienie wibrowały. Gdyby ktoś z Was był zainteresowany rozegraniem wątku wokół anomalii w Stonehenge (Niewymowni, Brygadziści, wszelkiej maści eksperci od historii magii, run i klątw - możecie rozliczyć to jako sesję zawodową) proszony jest o kontakt w prywatnej wiadomości W przypadku rozgrywania wątku w Stonehenge i rzucania kostką na statystyki magiczne (zauroczenie, rozproszenie, transmutacja, translokacja, kształtowanie), należy dodatkowo rzucić kostką k2 - wynik 1 to wynik zgodny z wynikiem kostki, wynik 2 to +10 do rzutu. Anomalie będą zauważalne do Lammas, po 1 sierpnia Stonehenge się ustabilizuje. |