![]() |
|
Kruk Elliotta - Wersja do druku +- Secrets of London (https://secretsoflondon.pl) +-- Dział: Czarodzieje (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=108) +--- Dział: Sowia Poczta (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Kruk Elliotta (/showthread.php?tid=316) |
RE: Kruk Elliotta - Castiel Flint - 06.01.2023 Elliot,
Potwierdzam swoją obecność, będę obowiązkowo. Nie potrafię wyobrazić sobie przez co przechodzisz. Jeśli potrzebujesz czegokolwiek, co mógłbym Ci zaoferować - wystarczy, że powiesz słowo. W tak trudnym czasie nie powinno się być samemu. Trzymaj się, Castiel RE: Kruk Elliotta - Annaleigh Dolohov - 06.01.2023
Drogi Elliocie,
składam kondolencje z powodu waszej straty. Jednocześnie gdybyś czegoś potrzebował, w kwestii organizacji pogrzebu, rozmowy, czy rozwiązania innych problemów wynikających z odejscia twojej małżonki, pisz bez wahania. Wraz z mężem pojawię sie oczywiście na uroczystościach żałobnych by uczcić cześć Simone. Nie zwariuj z tymi wszytskimi krewnymi, którzy będą was teraz nachodzić. Annie RE: Kruk Elliotta - Brenna Longbottom - 07.01.2023 (W odpowiedzi na wiadomość odnośnie pogrzebu.)
Drogi Elliocie,
myślę, że znam kogoś odpowiedniego. Wszystkim się zajmę i zadbam, aby wypieki zostały dostarczone na czas. Pozdrawiam Brenna. RE: Kruk Elliotta - Brenna Longbottom - 07.01.2023 (W odpowiedzi na wiadomość o zaproszeniu na obiad) Drogi Elliocie,
cieszę się, że zdecydowałeś się przyjąć nasze zaproszenie. Jestem pewna, że nikt nie będzie miał nic przeciwko, jeżeli będziesz rozmawiał z Erikiem - jego koledzy ze szkoły zawsze są w naszym domu bardzo mile widziani. Druga połowa kwietnia to idealna pora na wizytę, poinformuj nas tylko proszę parę dni wcześniej o konkretnej dacie. Upewnię się, że Erik nie będzie miał wtedy dyżuru w pracy, na pewno byłby bardzo rozczarowany, gdyby przegapił waszą wizytę. Z pozdrowieniami Brenna Longbottom RE: Kruk Elliotta - Geraldine Greengrass-Yaxley - 07.01.2023
Szanowny Pani Malfoy,
Proszę przyjąć moje wyrazy współczucia związane ze stratą, jaką przyszło Panu doświadczyć. Pojawimy się z rodziną na ceremonii, jeśli Pańska rodziną potrzebuje czegoś w tym trudnym czasie proszę o informację, chętnie pomożemy. Najszczersze kondolencje, Geraldine Yaxley RE: Kruk Elliotta - Perseus Black - 07.01.2023 Najdroższy Przyjacielu,
Możesz liczyć na naszą obecność i wsparcie. Jestem cały do Twojej dyspozycji. Perseus Do lakonicznego listu dołączona była druga karteczka, która podobnie jak ta przesłana Perseusowi, ujawniła swą treść tylko pod wpływem dotyku adresata, a zaraz potem zamieniła się w popiół w dłoniach Elliotta. JESTEŚ NAJGORSZYM CZŁOWIEKIEM JAKIEGO ZNAM, PRZYSIĘGAM
Całuję i ściskam,
P
P.S. Mam nadzieję, że szampan się już się chłodzi? RE: Kruk Elliotta - Erik Longbottom - 07.01.2023 —30/03/1972—zapieczętowany woskiem list pojawił się na biurku Elliotta w późnych godzinach popołudniowychDolina Godryka, 30.03.1972r. Drogi Elliocie, To bardzo miłe z Twojej strony, że wysłałeś mi taki prezent. Muszę przyznać, że w pierwszym odruchu pomyślałem, że zapomniałem o swoim własnym zamówieniu z kawiarni, jednak prawda okazała się dużo ciekawsza. Bardzo dziękuję za to, że o mnie pomyślałeś. Domyślam się, jakie nieprzyjemności miała zaleczyć zawartość tego pakunku i mogę potwierdzić, że tak się również stało. Ostatnia pełnia nie należała do najmilszych doświadczeń, jednak teraz będzie mi o niej dużo łatwiej zapomnieć. Pozdrawiam,
Erik
PS. Nie wiem, czy moje słabe serce zniesie utratę tej jednej bezy. Mimo to, cieszę się, że udało Ci się spróbować jednego z przysmaków Nory. PPS. Czy to znaczy, że powinienem Ci na dniach wysłać deser? odpowiedź na wiadomośćRE: Kruk Elliotta - Lysandra Lestrange - 08.01.2023
Szanowny Panie Malfoy,
Z przykrością przyjmuję wiadomość o śmierci Simone oraz składam kondolencje na Pana ręce. Oczywiście pojawię się w kaplicy, żeby razem z innymi żałobnikami ostatni raz pożegnać Panią Malfoy. Jeśli będzie potrzeba pomocy przy organizacji pogrzebu, oczywiście może Pan liczyć na moją pomoc. Z wyrazami szacunku,
Lysandra Lestrange RE: Kruk Elliotta - Eunice Malfoy - 08.01.2023
Najdroższy bracie,
oczywiście że się pojawię. Daj znać, gdybyś potrzebował pomocy z czymkolwiek. Ucałuj ode mnie Nicholasa. E. Ma E. Black RE: Kruk Elliotta - Daisy Lockhart - 10.01.2023 List został przyniesiony przez niewielką sowę pocztową. Został zapakowany w kopertę z pieczęcią z inicjałami: D.L. Poza zapisaną zamaszystym charakterem pisma wiadomością, w środku znalazłeś numer Proroka Codziennego oraz powiększone zdjęcie przedstawiające ciebie i Erika Longbottoma na balu charytatywnym.
19 marca 1972
Elliocie!Na wszelki wypadek przesyłam najnowszy numer Proroka Codziennego. Załączam do niego również zdjęcie, które zrobiłam tamtego wieczoru Tobie i Erikowi. D. Lockhart |