![]() |
|
Rozmowy z Alkiem - Wersja do druku +- Secrets of London (https://secretsoflondon.pl) +-- Dział: Czarodzieje (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=108) +--- Dział: Sowia Poczta (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Rozmowy z Alkiem (/showthread.php?tid=397) |
RE: Rozmowy z Alkiem - Danielle Longbottom - 08.04.2023
Alek ejesteśfajny
Wiem. Dlatego wiem też, że chętnie przetestujesz wynalazek mojego kreatywnego przyjaciela i równie chętnie zabierzesz mnie na ryby. Kaganiec brzmi kusząco, ale zdecydowanie wolę czekoladę. "Z nami"? Kto jeszcze będzie? To ważne, wynalazek jest prototypem, musimy być ostrożni, żeby nikt nie ukradł patentu. P.S Nie wiem, to jedyne co mi przyszło do głowy, gdy szukałam rymu do twojego imienia. Istnieje w ogóle takie słowo? Buziaki
Danka RE: Rozmowy z Alkiem - Danielle Longbottom - 10.04.2023
Drzemią w Tobie dwa wilki. Jeden chce zabrać moje sekrety do grobu, drugi chce się rozpruć na BUMowcach o moje słowotwórstwo.
A co do towarku, to przypominam gdzie pracuję. Mamy pełne szafy towarku, jakiego w życiu na oczy nie widziałeś. I to w pełni legalnego! W takim razie jesteśmy umówieni na czerwiec. Dam znać Samiemu, że nie musi się spieszyć ze swoim wynalazkiem. Zobaczysz, będziesz zachwycony! Buziaki
Danka RE: Rozmowy z Alkiem - Danielle Longbottom - 10.04.2023
Byłoby mi bardzo przykro, gdyby ktoś znalazł te kilkanaście fiołek z substancją niewiadomego pochodzenia, które z jakiegoś powodu chowam w podłodze, pod ruchomą deską.
Daj znać kiedy wpadniesz, zrobię gofry i kakao. Ściskam
Dani Do listu dołączone papierki po czekoladkach RE: Rozmowy z Alkiem - Erik Longbottom - 03.05.2023 —04/1972—Odpowiedź od Erika trafiła na biurko Alastora na następny dzień w towarzystwie małego kartonika z cukierni "Nora Nory".Tak, jadę. Dziękuje za zaproszenie! Prześlij resztę szczegółów kilka dni wcześniej, bo zakładam, że wszystko jest w fazie planowania. Pozdrawiam
Erik
PS. Kupiłem Ci pączka w drodze do pracy. Nie chwal się przed Brenną, bo jej nie kupiłem... odpowiedź na wiadomośćRE: Rozmowy z Alkiem - Danielle Longbottom - 27.06.2023 Londyn, Mungo 03.05.72
AlekW końcu znaleźli Idę, trafiła do nas. Nie wygląda to dobrze. Przyjeżdżaj tak szybko, jak tylko możesz Dani Pismo było znacznie bardziej niewyraźne niż zwykle, co sugerować mogło przemęczenie autorki RE: Rozmowy z Alkiem - Eden Lestrange - 29.06.2023 Londyn, 02.05.72
Alastor, daj znać, czy wróciłeś cały i zdrowy z polany. I zanim powiesz, że złego diabli nie biorą - wolę mieć to na piśmie. E. RE: Rozmowy z Alkiem - Eden Lestrange - 29.06.2023 Londyn, 03.05.72
Gdzie teraz jesteś? E. RE: Rozmowy z Alkiem - Bertie Bott - 29.06.2023 Przeżyłeś, naprawdę cieszę się, mogąc to czytać. Ale czy masz wszystkie ręce, nogi i zęby?
Odwiedzę ją niezwłocznie. Dobrze zakładam, że ciebie też znajdę w Mungu? BB RE: Rozmowy z Alkiem - Bertie Bott - 14.07.2023 list przyszedł jakoś w drugiej połowie maja
Alastorze, Mam nadzieję, że nasz wypad na ryby wciąż jest aktualny. Prawdę powiedziawszy, teraz powinien być bardziej aktualny jak wcześniej, bo tym bardziej przydałby ci się po tym wszystkim odpoczynek. Może wziąłbyś ze sobą Idę? P.S. Może zaprosiłbyś też Eden Malfoy? Wydawała się całkiem miła. BB RE: Rozmowy z Alkiem - Dellian Ollivander - 15.07.2023 MOODY!Możesz wpaśćkiedy zechceszczekamGdziechcesz iść aby o tym pogadać? Loffki
Dellian |