![]() |
|
Poczta Hannibala - Wersja do druku +- Secrets of London (https://secretsoflondon.pl) +-- Dział: Czarodzieje (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=108) +--- Dział: Sowia Poczta (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Poczta Hannibala (/showthread.php?tid=4812) Strony:
1
2
|
RE: Poczta Hannibala - Basilius Prewett - 27.09.2025 Londyn 10.09.72, wieczór
Hannibalu, mam nadzieję, że u Ciebie wszystko w porządku poza objawami, które mi właśnie opisałeś. Niestety ze względów, na które nie mam wpływu nie mogę obecnie przyjmować w swoim domowym gabinecie. Mogę złożyć Ci więc albo wizytę domową jutro po południu lub zaprosić Cię do Munga w godzinach mojej pracy. Z poważaniem Basilius Prewett RE: Poczta Hannibala - Guinevere McGonagall - 06.10.2025 Odpowiedź przyniosła mała, ale jakże dzielna sówka, która wyglądała jakby była ciągle wkurzona – ale był to tylko pozór i nawet przymilała się do głaskania
16.09.1972
Han, cieszę się, że nic Ci nie jest! Trochę się martwiłam, gdy się rozdzieliliśmy i już później Cię nie spotkałam, czy nic się nie stało, ale skoro piszesz, to wygląda na to, że nie. Dzięki bogom. Czy wszystko jest w porządku? Rany się zagoiły? Czy mogę jakoś jeszcze pomóc? Dziękuję za kwiaty i za voucher. Wykorzystam, jak świat trochę się uspokoi. Mam nadzieję, że będę mogła Cię zobaczyć na scenie? Ginevra RE: Poczta Hannibala - Jessie Kelly - 04.12.2025 Odpowiedź przyszła 9 września, wieczorem. ![]() Han, na Merlina, kamień z serca. Z nami wszystko w porządku. Na całe szczęście mama, Rita i Theo byli w bezpiecznych miejscach, kiedy wybuchł pożar, a mi się udało wynieść z Benjim z mieszkania, zanim nas spaliło. Co ty mi tu pieprzysz o kartce?! Ja się cieszę, że cokolwiek od ciebie słyszę... Czy czytam. Lepiej mów, czy u ciebie wszystko w porządku? Cały jesteś? RE: Poczta Hannibala - Jonathan Selwyn - 05.12.2025 Rankiem barwna sowa Jonathana przyniosła list i zapakowany w złoty pakunek prezent. 2.10.72
Na pamiątkę doskonałego występu. J.S. Po odpakowaniu złotego papieru oczom Hannibala ukazało się zdobne wydanie "Ekstazy Merlina" z pozłacanymi brzegami. W środku, na wewnętrznej stronie okładki, znajdowało się jedno z prasowym zdjęć Hannibala na scenie. RE: Poczta Hannibala - Mona Rowle - 05.12.2025 29 września 1972 roku czarny kruk wylądował na parapecie Hannibala, niosąc przy nodze dziwny podarunek. Dźwigał przy nodze plecioną tasiemkę z średniej wielkości słoikiem suszonych, mugolskich grzybów do konsumpcji. Ptak uniósł go bez trudu — pomagało mu zaklęcie odciążające nałożone na przesyłkę.
RE: Poczta Hannibala - Anthony Shafiq - 06.12.2025 10/10/72Pakunek może i by został potraktowany, jako kolejny dziwny podarunek od fana, gdyby nie dołączony do niego bilecik, który jeszcze przed rozpakowaniem zdradzał adresata.Wszystkiego dobrego w nowym mieszkaniu. Przyjmij ten skromny podarek, na otarcie łez po nieskuteczności Waszej rodowej szafeczki. Opaska staje się transparentna, a uszy asymilują się ze stanem emocjonalnym, reagując całkiem naturalnie z tego co widziałem na modelu. Może dobre na temat parapetówki? Nie zapomnij mnie zaprosić. Anthony RE: Poczta Hannibala - Guinevere McGonagall - 10.01.2026 20.09.1972
Han, czyli powinnam wybrać się w któryś weekend października, zapamiętam! Bardzo dziękuję za bilet. Tak, poskładałam nogę tamtej kobiety, nie będzie kulała. Jeśli chodzi o mnie, to miałam dużo szczęścia, bo przez całą noc nikt nic mi nie próbował zrobić, a to znaczy, że udało mi się pomóc jeszcze kilku osobom. Cieszę się, że nie ma śladu po Twoich oparzeniach, zgaduję, że w Twoim zawodzie to ważne. Dom mojej rodziny jest cały, tak jak i moi dziadkowie. Najbliżsi znajomi też przeżyli tę noc. Buziaki,
Ginevra RE: Poczta Hannibala - Dearg Dur - 07.03.2026 |