![]() |
|
Sauron (albo Sauriel) - Wersja do druku +- Secrets of London (https://secretsoflondon.pl) +-- Dział: Czarodzieje (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=108) +--- Dział: Sowia Poczta (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Sauron (albo Sauriel) (/showthread.php?tid=655) |
RE: Sauron (albo Sauriel) - Victoria Lestrange - 31.03.2023 03.04.1972
Kocie, zastanawiałam się, czy może nie chciałbyś się ze mną zobaczyć w najbliższym czasie? Bez matactw i wpływów naszych kochanych rodziców. Zdaje się, że chyba jestem ci winna przynajmniej jednego wyjaśnienia w związku naszym ostatnim spotkaniem, a trochę gryzie mnie sumienie. Co powiesz? Wybierz czas i miejsce, ja się dostosuję. Chyba, że wymyślisz coś absurdalnego, to wtedy ja wybiorę. Ach, możliwe, że moja sowa nie odleci od razu. Nazywa się Hestia i uważaj na palce, albo ktokolwiek będzie się przy niej kręcić, ma bardzo nieufne i ostre usposobienie, zwłaszcza do kogoś, kogo nie bardzo zna. Niejedną osobę już podziobała… do krwi. A czasami i podrapała. Aha, i nie daj się nabrać na żałosne huczenie, ta przebiegła cholera z jakiegoś powodu lubi słodycze – nie dawaj jej. Victoria RE: Sauron (albo Sauriel) - Nora Figg - 16.07.2023 Londyn 03.05.72
Czarny Kocie, Widziałeś je jeszcze jak stało? Nie do końca ok, ale żyję. Wywiało mnie gdzieś, zabiłam coś, wróciłam i żyję. PS. Czy zamierzasz wrócić do pracy??? Smutno tu bez Ciebie,
Norka RE: Sauron (albo Sauriel) - Nora Figg - 16.07.2023 Londyn 03.05.72
Czarny Kocie, Szkoda, że nie podszedłeś. Dostałbyś pyszne ciastka z wróżbą, nim to wszystko wywiało w pizdu. Myślę, że to dobry pomysł. Wiem, że masz jakąś niesnaskę z Salemem, ale zbyt wiele mi nie powiedział. No, a jakże inaczej, myślałeś może, że jestem przywiązana tylko i wyłącznie do tego miejsca??? Tylko wybierz datę wcześniej, bo mam mocno zapchany kalendarz. Pozderki,
Norka RE: Sauron (albo Sauriel) - Brenna Longbottom - 22.07.2023
12.05.72
Panie Rookwood, załączam trzy wersje portretu pamięciowego przedstawiającego Williama Watchera. Proszę o wskazanie tego, który jest najbardziej wierny i ewentualne uwagi, co do poprawek. Z poważaniem Detektyw Brygady Brenna A. Longbottom Do listu załączono trzy szkice, powstałe na podstawie twoich opisów i tego, co zapamiętała sama Brenna. RE: Sauron (albo Sauriel) - Stanley Andrew Borgin - 23.07.2023 Londyn, 10 kwietnia 1972
Sauriel, Nie wiem czy zwróciłeś uwagę ale z roku na rok, sytuacja z ogórkami staje się coraz trudniejsza. Nie wyobrażam sobie picia czystej wódki bez tych soczystych korniszonków. Czytam właśnie jeden z atlasów z którego wynika, że jeszcze nie jest za późno aby wziąć się do roboty i obsadzić własne poletko. Pomyśl tylko o tym ile cennych słoików i ile rodzai moglibyśmy zrobić. Bylibyśmy bezpieczni do następnego sezonu ogórkowego. Część moglibyśmy gdzieś schować aby sam wiesz kto się o nich nie dowiedział. Daj znać co o tym sądzisz,
Stanley RE: Sauron (albo Sauriel) - Stanley Andrew Borgin - 23.07.2023
Sam plan działania możemy opracować u mnie w mieszkaniu. Więcej zdradzę Ci na miejscu. Wpadnij do mnie 16 kwietnia pod wieczór to ustalimy szczegóły.
Stan RE: Sauron (albo Sauriel) - Stanley Andrew Borgin - 28.07.2023 Londyn, 2 maja 72
Sauriel, Jestem Ci dozgonnie wdzięczny, że mogłem spotkać tam kogokolwiek i że akurat to byłeś Ty. Gdyby nie Twoja pomoc to najprawdopodobniej nie pisałbym dzisiaj tego listu. Było ze mną źle, a bez Ciebie byłoby jeszcze gorzej. Muszę sobie przemyśleć parę spraw. Nie zmiana to jednak faktu, że gdybym mógł coś dla Ciebie kiedyś zrobić, aby się odwdzięczyć, napisz, przyjdź lub daj po prostu znać - możesz na mnie liczyć. Raz jeszcze dziękuję,
Stanley RE: Sauron (albo Sauriel) - Victoria Lestrange - 29.07.2023 17.05.1972 Nie strasz mnie. Viki RE: Sauron (albo Sauriel) - Victoria Lestrange - 29.07.2023 17.05.1972 To jakiś szyfr? Czy po prostu chcesz nim dostać w łeb? RE: Sauron (albo Sauriel) - Victoria Lestrange - 29.07.2023 17.05.1972 Jak chcesz jeść arbuzy to zapraszam do domu. Rozumiem, że nic niezbędnego nie jest potrzebne. Będę gdzie trzeba. Vika |