![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Brenna A. Longbottom - Wersja do druku +- Secrets of London (https://secretsoflondon.pl) +-- Dział: Czarodzieje (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=108) +--- Dział: Sowia Poczta (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Brenna A. Longbottom (/showthread.php?tid=223) |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
RE: Brenna A. Longbottom - Edward Prewett - 01.01.2024 23 lipca 1972 roku, Keswick
Panno Longbottom, Otrzymałem informacje dotyczące wspomnianych przez Pannę wydarzeń, aczkolwiek z zainteresowaniem wysłucham relacji osoby, która brała udział w tych incydentach. Jestem nieco zdumiony, że tak młoda osoba, jak Panna, została zaangażowana do tak niebezpiecznych interwencji BUMu. Z pełnym szacunkiem zapraszam Pannę do mojej rezydencji w Keswick, gdzie w zaciszu i prywatności możemy przedyskutować owe sprawy. Termin spotkania można ustalić z moim współpracownikiem, panem Winstonem Scottem. Patriarcha Rodu Prewett
Edward Prewett RE: Brenna A. Longbottom - Heather Wood - 14.01.2024 10.07.72
Mamo!Byłam dzisiaj na imprezie. Dowiedziałam się co nieco o tym, co dzieje się z Ashem. Ta laska owinęła go sobie wokół palca, mam wrażenie, że to nie jest tylko jej urok osobisty, bo kiedy byłam przy nich zrobiła coś dziwnego, jakby manipulowała uczuciami. Czy myślisz, że może być wiłą? Mi się wydaje, że może. Asher nie zachowywałby się aż tak dziwnie, gdyby nie było w tym czegoś nienormalnego. Ruda RE: Brenna A. Longbottom - Leon Bletchley - 15.01.2024 Brenno, Jestem w takim razie spokojny o Ciebie. Twoi bliscy są szczęściarzami, że mają Ciebie. Będziesz chciała się tym podzielić? Uważaj na siebie.
Leon RE: Brenna A. Longbottom - Leon Bletchley - 15.01.2024 Brenno, Udam się do chaty Szeptuchy 18.07. Jeśli nadal chcesz na mnie czekać tego w okolicach Little Hangleton to spotkajmy się późnym popołudniem w pobliżu Zaklętych Kamieni Greybacków. Odpowiada Ci to? Leon RE: Brenna A. Longbottom - Vincent Prewett - 19.01.2024 (lipiec)
Musimy pogadać, mam kilka pytań. Wybierz dogodny termin dla siebie, bo wiem, że latasz jak ze sraczką po mieście to nie będę ci nic narzucał. Vincent RE: Brenna A. Longbottom - Morpheus Longbottom - 31.01.2024 Na łóżku Brenny leżało pudełeczko z czekoladkami, a na nim bilecik. Brenno, dobrze, że nie wybrałaś tego zielonego, którego rozważałaś, ten odcień mi nie pasuje za bardzo, wyglądam w nim, jakby był umierający, bardziej niż zwykle. A już nie dajcie bogowie, stałbym obok Ciebie albo Erika, niby czarodzieje, a półbogowie. Naprawdę próbowałem nie podglądać, ale to było silniejsze ode mnie. Liczy się pamięć, a nie sama niespodzianka.
Dziękuję Ci i kocham ![]() RE: Brenna A. Longbottom - Morpheus Longbottom - 31.01.2024 Karteczka, wsunięta pod drzwi 29 VII. Brenno, tak dobrze spisałaś się z tym swetrem, że musisz mi pomóc wybrać szatę na Lammas. Mam do wyboru kilka opcji odświętnych, a czuję się trochę wytrącony z tego, co się teraz nosi i co będziecie nosić Wy. Zresztą, nie potrzebujesz mojego daru, aby wiedzieć, że właśnie próbuję odziać Cię w coś innego, niż mundur i rzeczy praktyczne.
Nie złość się na mnie ![]() RE: Brenna A. Longbottom - Atreus Bulstrode - 03.02.2024 29/07/72,
Londyn Droga Brenno Longbottom, Słuchaj, mam wolny bilet do kina i pomyślałem o Tobie. Co byś powiedziała na Podbój Planety Małp albo Solaris? Zasięgnąłem języka i zakładam, ze to drugie może ci się nawet spodobać, skoro czytałaś w szpitalu te swoją Diunę. Nie znam się zbytnio na literaturze mugoli, ale podobno to [Solaris] całkiem dobra książka, więc wiesz, jeśli chcesz, to zapraszam. Pozdrowienia,
Bulstrode RE: Brenna A. Longbottom - Morpheus Longbottom - 04.02.2024 Bilecik, taki jak poprzednie, leżał na stoliku nocnym Brenny, a obok niego trzeci egzemplarz raportu dla ministerstwa w sprawie przepowiedni. Brenno, Zabierz mnie na wyspę. Charon nie żyje, chociaż to podobno śmierć z naturalnych przyczyn. Później spal raport i tę wiadomość. ![]() Raport #P72/07/30DTKPML789
Osoby
Narracja
Weryfikacja
RE: Brenna A. Longbottom - Heather Wood - 06.02.2024 Dobrze, że nie powiedziałaś, że jestem w ciąży, bo wtedy bym Cię zabiła. Nie przejmuj się, połowa kraju myśli, że niedługo się hajtam, co to za różnica. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że nawet się jeszcze nie zaręczyłam, ale może dzięki tym znakom Cameron wreszcie się na to zdecyduje. Ruda |