![]() |
|
Brenna A. Longbottom - Wersja do druku +- Secrets of London (https://secretsoflondon.pl) +-- Dział: Czarodzieje (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=108) +--- Dział: Sowia Poczta (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Brenna A. Longbottom (/showthread.php?tid=223) |
RE: Brenna A. Longbottom - Patrick Steward - 13.02.2024 Sowa przyniosła ci liścik nad ranem. Wiadomość była niechlujna i pośpiesznie nabazgrana. Nawet nie patrząc na podpis rozpoznałaś koślawe pismo Patricka Stewarda. 05.07.1972
Brenno, jestem prawie pewien, że napastnik z Twojego snu znowu zaatakował. Tym razem obrał sobie za cel Norę Figg. Patrick RE: Brenna A. Longbottom - Morpheus Longbottom - 13.02.2024 Karteczka w formie samolociku wleciała chwilę później do pokoju Brenny, 31 VII Brenno, Nie mam długów. Tak, to był śpiewający nastolatek. Nie, to nie zamach. Może. Nie jestem pewien. Zostaw mnie w spokoju, już wystarczy, że Twój ojciec ma, hah, pożywkę. Mam ochotę zjeść cały ten tort, aż dostanę kwasicy i nasikać do fiolki, a później odesłać z notatką: Zjadłem całe, możesz sprawdzić. Nie jestem tylko pewien adresata. ![]() RE: Brenna A. Longbottom - Morpheus Longbottom - 13.02.2024 Brenno, Ja nawet bogów się nie boję. ![]() RE: Brenna A. Longbottom - Nora Figg - 13.02.2024 Pączek przyniósł ze sobą niewielki pakunek, w którym znajdowały się słodkości (po jednej sztuce), które udało się stworzyć Norce w między czasie: makaroniki, lollipopsy, muffinki i wreszcie ciastka w kształcie gwiazdek o które faktycznie prosiła Brenna. 04/08/72 (tuż przed wschodem słońca) Skarbie, Trochę mnie poniosło, mam nadzieję, że się na mnie nie zezłościsz. Wysłałam Ci próbkę słodkości, które przygotowałam na dzisiejszy wieczór. Zerknij, czy są odpowiednie (lepiej, żeby były, bo nie wiem, co zrobię z taką ilością). PS. Zrobiłam też lody, ale bałam się, że nie przeżyją podróży PS2. Tommy wszystko dostarczy przed zabawą Norka RE: Brenna A. Longbottom - Mavelle Bones - 21.02.2024 20.06.1972
Promyczku, szczerze powiedziawszy, do tej pory nieszczególnie się nad tym zastanawiałam; jak dobrze wiesz, moja pamięć ostatnio nie dość, że na głowie staje, to jeszcze wywija fikołki. Ale... hm, może? Był taki moment... W sumie to dziwne; myślałam, że to jest ściśle powiązane z pobytem w limbo? M Odpowiedź na wiadomośćRE: Brenna A. Longbottom - Patrick Steward - 23.02.2024 Sowa przyniosła ci liścik w okolicach południa. Od razu rozpoznałaś charakter pisma Stewarda. Po przeczytaniu go wiadomość spłonęła. 10 czerwca 1972 r.
Brenno, pewna kobieta bardzo potrzebuje Twoich niezwykłych umiejętności. Grozi jej niebezpieczeństwo. Jeśli to możesz, spotkajmy się dzisiejszej nocy. Przyjdę po Ciebie. Patrick. RE: Brenna A. Longbottom - Vincent Prewett - 27.02.2024 30.07.72
Szefowo, Salta widziano ostatnio w tym miejscu. Zaznaczyłem na mapie. Widziano go na podziemnych ścieżkach, znalazłem też informacje o innym członku Białej Księżniczki, ale sam udałem się do jego kochanki. Mieszka w niemagicznym Londynie. Biała Księżniczka natknęła się na tę wyspę na zachód od An Daingean. Jego kochanka twierdzi, że Tymoteus wrócił z tej wyprawy odmieniony, wręcz ogarnęło go szaleństwo. Nie wiem, co tam spotkał, ale nie jest to nic przyjemnego. Czterech ludzi tam zginęło. Zadanie wykonane,
V.P. Do listu dołączona została mapa RE: Brenna A. Longbottom - Samuel McGonagall - 04.03.2024 —01/08/1972— Wiadomość dostarczona została w nocy gdy wszyscy spali, nie było więc szans nakarmić małego krogulca preferującego dzika. Choć Sam lubił tak "dowcipkować" w przypadku osób, które nie znały jego tajemnicy, świadomość, że Brenna doskonale by wiedziała kto dostarczył list... Cóż, równie dobrze mogliby porozmawiać, a przecież nie o to chodziło w tych całych listach... |