![]() |
|
Brenna A. Longbottom - Wersja do druku +- Secrets of London (https://secretsoflondon.pl) +-- Dział: Czarodzieje (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=108) +--- Dział: Sowia Poczta (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Brenna A. Longbottom (/showthread.php?tid=223) |
RE: Brenna A. Longbottom - Morpheus Longbottom - 13.06.2024 Brenno, Są doskonałe. Oprawię je sobie w ramkę i będę trzymać na biurku w Departamencie Tajemnic. Chociaż może lepiej nie, po namyśle. Zostawię je w albumie. Uwielbiam je. Koniecznie wyślij odbitki doktorowi Prewettowi. ![]() RE: Brenna A. Longbottom - Jonathan Selwyn - 18.06.2024 02.08.72
Droga Brenno, powiedz tylko gdzie, kiedy, co mam na siebie założyć i jak bardzo się opalić. Jonathan RE: Brenna A. Longbottom - Morpheus Longbottom - 18.06.2024 Departament Tajemnic 2 VIII 1972 rok
Brenno, Zaczynając od środka, oczywiście, że będę wyglądać przepięknie w tiarze, dobiorę ją oczywiście do odpowiedniego miesiąca, nie ma sensu zakładać łanów zboża do zimowej sesji. Kusi mnie zaklepać sobie październik, ale pewnie już masz pełen pomysł. Możesz na mnie liczyć, bez względu na to, jak bardzo chcesz (chcecie z Erikiem?) nas rozebrać. Z mojej strony zaproponuję Jonathana Selwyna, Anthony'ego Shafiqa, może Philip Nott się zgodzi? Na pewno gwiazda Quidditcha podniesie sprzedaż. O kim jeszcze myśli Erik? Obawiałbym się nieco o Thomasa, nie chciałbym, aby znów pojawił się celownik na jego czole, więc nie wiem, czy to dobry pomysł. Bardzo też wątpię, aby przyjął zaproszenie, ale może Dolohov? To również dobre nazwisko. A Owen Vesper powinien zostać pewniakiem, Erik nie musi wiedzieć. ![]() RE: Brenna A. Longbottom - Nora Figg - 19.06.2024 Pączek przyniósł ze sobą spory kartonik, w którym były 4 fiolki eliksiru na bezsenność, do tego zestaw kadzieł i pięć pączków, każdy o innym smaku. Londyn 17.07.72
Brenn, Podesłałam Ci kilka fiołek eliksiru na bezsenność, zaczęłam kolejną produkcję, żeby mieć zapas, gdybyś potrzebowała więcej. Dorzuciłam też kadzidełka, które powinny pomóc. Buziaki,
Norka RE: Brenna A. Longbottom - Nora Figg - 19.06.2024 Pączek przyniósł Brennie pięć fiolek eliksiru na skupienie. Londyn 18.0.72
Brenn, Przepraszam Cię Słońce, ale czytałam to w biegu. Dosłałam to, czego potrzebowałaś. Powinno pomóc. Buziaki,
Norka RE: Brenna A. Longbottom - Charles Mulciber - 30.06.2024 Droga Brenno,
Do listu dołączony jest bukiet. Choć na pierwszy rzut oka wydaje się być złożony z normalnych kwiatów, szybko można dostrzec, że w całości składa się ze słodyczy ukształtowanych w tulipany. Cukrowe płatki skrywały paczuszki owocowych drażetek, zaś łodyżki i listki stworzone były z różnych rodzajów czekolady
Uratowałaś mi życie już dwa razy. Jestem Ci za to coś winien i mam nadzieję, że spodoba Ci się ten drobny gest. Obiecuję, że gdy spotkamy się po raz kolejny, nie będę potrzebował ratowania i będziemy w końcu mogli spokojnie porozmawiać. Może nawet poznać się bliżej? Smacznego! Charlie Mulciber, niedoszły topielec RE: Brenna A. Longbottom - Woody Tarpaulin - 01.07.2024 06.08.72
Brenn,ważne. Nie trafiła do magazynu w Ministerstwie pewna różdżka skonfiskowana z kradzieży? Charakterystyki następujące: szpon hipogryfa, 12 cali, sztywna, cedr, moja!! Jak nie, zapytaj jakoś dyskretnie mojej starej jędzy, czy ktoś jej nie próbował podobnej wcisnąć do tego jej, pożal się Merlinie, sklepiku z badziewiem. Nie rejestruj jako skradzionej, sam sobie dam radę. WT RE: Brenna A. Longbottom - Woody Tarpaulin - 01.07.2024
Szkoda Twojego czasu na młodociane chuligaństwo. Na razie uruchamiam kontakty. Jak Matkę kocham, smarkacze nie sprzedadzą jej w całym śmierdzącym Londynie tak, żebym się nie dowiedział.
Dziękuję za troskę i pisz od razu, jeśli kiedyś coś by Ci się w temacie obiło o uszy. WT RE: Brenna A. Longbottom - Morpheus Longbottom - 03.07.2024 ![]() Powiedz mi trochę więcej! I od razu go wykreśl. Zupełnie zapomniałem o Incydencie Świeczkowym, ale rzeczywiście, lepiej z niego zrezygnować. Jego notowania spadają, nie ma co, sam był zaczarował cały nakład, żeby jego miesiąc wyglądał jak strona reklamująca penisoświeczki Mulciberów. Bawi.
![]() RE: Brenna A. Longbottom - Morpheus Longbottom - 03.07.2024 ![]()
Mulciberowie mają takie, a nie inne poglądy, oboje to wiemy, ale można dać dzieciakowi szansę. Aż tak bardzo nie wpłynie to na nic, świeczki i tak zyskały już popularność, a przynajmniej będziesz mogła wybadać co nieco, co sobą przedstawia jako człowiek. Nie żebym wierzył w dobro na świecie i aniołki pierdzące tęczą, ale nie zaszkodzi, dodatkowo, niezły kamuflaż. To tylko kalendarz. |