![]() |
|
Brenna A. Longbottom - Wersja do druku +- Secrets of London (https://secretsoflondon.pl) +-- Dział: Czarodzieje (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=108) +--- Dział: Sowia Poczta (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Brenna A. Longbottom (/showthread.php?tid=223) |
RE: Brenna A. Longbottom - Bard Beedle - 21.07.2024 ![]() List dotarł do Brenny jakoś pod koniec sierpnia. RE: Brenna A. Longbottom - Geraldine Greengrass-Yaxley - 22.07.2024 Londyn 08.08.72
Brenn, Wiem, zdaję sobie sprawę, że mu odjebało, chyba jeszcze nigdy nie było tak źle. Nie wiem na ile mi ufasz, ale uwierz proszę, że jestem bliska rozwiązania tego problemu. Potrzebuję jeszcze kilku dni, możesz być pewna, że nie będzie już nikogo wkurwiał. Bardzo proszę Cię o dyskrecję i zaufanie. Zajmę się wszystkim sama, wolałabym uniknąć zaangażowania w to funkcjonariuszy, bo mogłoby to dosyć mocno skomplikować pewne sprawy. G.A.Y. RE: Brenna A. Longbottom - Thomas Hardwick - 22.07.2024
18.08.1972
Brenno, nie mam pojęcia gdzie je założę, chyba, że ktoś z was mi czegoś nie mówi i szykuje się jakieś wesele, ale dziękuję!!! Ta od Rosiera zostanie na pewno na jakąś specjalną okazję, ta z wzorami może nada się na jakąś imprezę. Powiem, że pozazdrościłem stylu Morpheusowi. Jesteś najlepsza,
Thomas RE: Brenna A. Longbottom - Bard Beedle - 24.07.2024 List dotarł do Brenny gdzieś w sierpniu. Data była bliżej nie określona. Jeżeli przedstawicielka rodziny Longbottom nie była pewna odpowiedzi na tę arcy trudną zagadkę, mogła obrócić kartkę, ponieważ na jej odwrocie znajdowała się odpowiedź. Gdyby był problem z odczytaniem to: 1. Zagadka. Zgadnij kto to. W BUMie siedzi i pod nosem coś tam bredzi? 2. Brenna RE: Brenna A. Longbottom - Atreus Bulstrode - 24.07.2024 09.07.1972
Brenna, byłem dzisiaj w siedzibie kowenu, żeby porozmawiać z Arcykapłanem o tym, co sugerowałaś mi w ostatnim liście. Spokojnie - nie powiedział mi absolutnie kurwa nic, ale był na tyle miły że napisał mi list do swojej małżonki, do dostarczenia do rąk własnych. Podobno jak go dostanie w stanie nieprzeczytanym to jej szaleństwo minie i mi odpowie na pytania. Do tego czasu, masz jakieś propozycje co do tego kogo błagać żeby chociaż na jeden dzień przestali ją szprycować i dało się z nią jakkolwiek porozmawiać? RE: Brenna A. Longbottom - Atreus Bulstrode - 25.07.2024 09.07.1972
Może jej napisał jakieś magiczne hasło bezpieczeństwa, po którym przestanie jej odpierdalać, kto wie. Nie chcę tego otwierać, aczkolwiek zastanawiałem się czy ci tego nie dać dotknąć do rytuału, ale nie ma jak na to spojrzeć trzecim okiem, żeby zobaczyć co jest w środku. W takim razie napiszę do Harper oficjalną ścieżką i do Caspiana - zgaduję że będzie musiała z nim pogadać skoro to brygada pilnuje lecznicy? To może jak bardzo nie będzie miał nic przeciwko, a nawet będzie za (mam nadzieję że swoją córkę chociaż lubi) bo pójdzie gładko. A. RE: Brenna A. Longbottom - Bard Beedle - 25.07.2024 List ponownie nie miał nadawcy i ponownie znalazł się na biurku Brenny gdzieś na przestrzeni sierpnia. Wszystko wskazywało na to, że to właśnie Brenna Longbottom - we własnej osobie - została zwyciężczynią konkursu pod tytułem - "Śmieszny Sierpień". Sęk w tym, że najpewniej była jedyną osobą, która została uwzględniona w oficjalnej maszynie losującej i jakoś tak wyszło, że to ona wygrała - cóż za szczęście!
1. Ilu brygadzistów potrzeba aby wkręcić żarówkę? 2. Zero. Brenna zrobi to na nadgodzinach RE: Brenna A. Longbottom - Atreus Bulstrode - 25.07.2024 Bones okazał się łaskawy i stwierdził, że droga wolna i mi właduje nikogo do pokoju, ale już postawi go przed drzwiami.
Ja wiem, że ty uwielbiasz nadprogramowe godziny, szczególnie kiedy coś próbuje cię zabić, ale może dałoby się ustawić, żebyś jakiegoś dnia jak tam przyjdę, miała tam dyżur? Albo ktokolwiek inny sensowny, kto rozumie jakie odpowiedzi mogą tam paść albo mnie nie wkopie za przekazywanie nielegalnej korespondencji. A. RE: Brenna A. Longbottom - Bard Beedle - 29.07.2024 Kolejny dzień w sierpniu, kolejna zagadka dla Brenny. Bez dwóch zdań można było stwierdzić, że tym razem to "trudne się wylosowało". Zdjęcie Brenny pochodziło z bliżej nieznanego źródła, którego nie bardzo szło ustalić, chociaż minę zrobiła tutaj przednią. Dużo prościej zaś było ze zdjęciem tentakuli, ponieważ wyglądało jakby żywcem wzięte z pewnego raportu, który dotyczył interwencji w jakiejś szklarni na przestrzeni czerwca - tak jakoś późnym wieczorem, a może nawet wręcz w nocy? RE: Brenna A. Longbottom - Bard Beedle - 31.07.2024 Nie trzeba chyba dużo tłumaczyć. Autor - standardowo, nieznany. Motyw przewodni - standardowo, nie znany Brennie. Może jednak powinna była posłuchać się porady z tej wiadomości? |