![]() |
|
Rozmowy z Alkiem - Wersja do druku +- Secrets of London (https://secretsoflondon.pl) +-- Dział: Czarodzieje (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=108) +--- Dział: Sowia Poczta (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Rozmowy z Alkiem (/showthread.php?tid=397) |
RE: Rozmowy z Alkiem - Erik Longbottom - 16.07.2023
Nawet nie wiesz, jak się z tego powodu cieszę.
Należy nam się trochę odpoczynku po ostatnich wydarzeniach. Oczywiście przy zachowaniu stałej czujności. Pozdrawiam,
Erik
odpowiedź na wiadomośćRE: Rozmowy z Alkiem - Victoria Lestrange - 22.07.2023 Alastorze, Dziękuję za wiadomość. I dziękuję, za pamięć i że szukasz. Jeśli chcesz się spotkać, to chętnie porozmawiam, może taka rozmowa poza plotkami i niesprawdzonymi informacjami i mi i Tobie przybliży nieco więcej… PS. Bardziej martwiłabym się stanem Atreusa, musieli go zabrać z namiotu medyków*. Victoria * ten postscriptum jest równie celowy ? RE: Rozmowy z Alkiem - Danielle Longbottom - 22.07.2023 ![]() RE: Rozmowy z Alkiem - Julien Fitzpatrick - 01.08.2023 List przyszedł niecałą godzine po tym, jak Alastor wysłał swój. Sposób w jaki podpisany był list, tzn. samo imię, wydawał się dziwnie nieumiejętny, jakby autor nie używał go wystarczająco często, aby dłoń przyzwyczaiła się do pociągnięć pióra. Daj znać kiedy i gdzie Ci pasuje. Julian
RE: Rozmowy z Alkiem - Brenna Longbottom - 15.08.2023 Do listu załączono dwa szkice - ciemnowłosego mężczyzny o krzaczastych brwiach (scenariusz Nie zamykaj oczu I) i "mugola" z bronią (scenariusz Nie zamykaj oczu II).
24.05.72
Alek, to nie żadna oficjalna informacja (taka może pójdzie?), ale załączam dwa szkice. Ten ciemnowłosy mężczyzna próbował prawdopodobnie zabić moją przyjaciółkę, tylko... ta sprawa jest trochę skomplikowana, może Harper powie Ci więcej. Boję się, że może być śmierciożercą, więc przekazuję informacje. Ten drugi być może próbował powstrzymać pierwszego. Jeżeli się na nich natkniesz, uważaj. Bren RE: Rozmowy z Alkiem - Brenna Longbottom - 11.09.2023 Na twoim biurku leżało pudełko z trzema rodzajami kanapek w środku.
Smacznego.
Podpisu brakowało, ale sądząc po piśmie, pewnie podrzuciła je Brenna. RE: Rozmowy z Alkiem - Brenna Longbottom - 17.09.2023
06.06.72
Mam nadzieję, że jesteś głodny, bo jakiś zamachowiec zostawił u nas w kuchni pełno masła orzechowego, a pół rodziny jest na nie uczulone. W pudełku były kanapki z masłem orzechowym i ciasteczka z masłem orzechowym. RE: Rozmowy z Alkiem - Ashling Greyback - 17.09.2023 ....
.... Tak RE: Rozmowy z Alkiem - Ashling Greyback - 17.09.2023 Brenna zostawiła dla ciebie kanapki z kiełbasą. Ale nie wiedziałam, czy je przynieść. Daj znać, w razie czego przyniosę, ale wydaje mi się, że to bliżej twojego gustu.
Przy notatce została położona zwykła kromka chleba RE: Rozmowy z Alkiem - Bertie Bott - 17.09.2023 Alastorze, jeśli czymś cię uraziłem, przepraszam. Co do pobytu - oczywiście, zawsze jesteś u mnie mile widziany. Przygotuję pokój i czekam z niecierpliwością.
Bertie |