![]() |
|
[Jesień 1972] Mabon - Wersja do druku +- Secrets of London (https://secretsoflondon.pl) +-- Dział: Sekrety Londynu (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=64) +--- Dział: Szpalta (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: [Jesień 1972] Mabon (/showthread.php?tid=4610) |
RE: [Jesień 1972] Mabon - Nicholas Travers - 25.05.2026 Odznaka wydarzenia (Zadanie Główne) Z kim spędzałem Mabon: W Rezydencji Traversów w Szkocji z rodzicami, siostrą i babką. Linki do postów (2000 słów): klik adnotacja moderatora
Dopisane. @Nicholas Travers RE: [Jesień 1972] Mabon - Keyleth Nico Yako - 20.07.2026 Z kim spędzałem Mabon: z błogosławieństwem, Mabon spędzam w Rewjachu z moim ojciem panem Woodym i ferajną Linki do sesji (tam na dole będzie podliczone, więc nie wrzucam pojedynczych thx Buc for your wtyczka): klik Zadanie poboczne - Dary Link do rzutu: Link do posta z kładzeniem darów na ołtarzu: Intencja: Zadanie poboczne - Zakupy na Pokątnej Zakupione przedmioty: Zawada Biedak uniemożliwia mi kupno przedmiotów, ale patrze i się ślnie w ramach zadania pobocznego Link do fabularnego posta: klik adnotacja moderatora
Zgłaszana sesja z kolacją nie jest zakończona i widzę, że brakuje wymaganych 2k słów w ramach całego Mabon. Zgłoś się, gdy będziesz miała już wszystko napisane. Nawet jeśli doliczyć słówa z zakupów to bedzie to za mało. @Keyleth Nico Yako RE: [Jesień 1972] Mabon - Urd Nordgersim - 07.08.2026 Odznaka wydarzenia (Zadanie Główne) Z kim spędzałem Mabon: Brynja Nordgersim Linki do postów (2000 słów): klik oraz dopełnienie do 2k słów na kiermaszu klik Zadanie poboczne - Zakupy na Pokątnej Zakupione przedmioty:spalone owoce x1 Link do fabularnego posta: klik adnotacja moderatora
Dopisane. @Urd Nordgersim RE: [Jesień 1972] Mabon - Lorraine Malfoy - 08.08.2026 Odznaka wydarzenia (Zadanie Główne) Z kim spędzałem Mabon: z tatą (Armand Malfoy) na Podziemnych Ścieżkach — udzielono mi na to pozwolenia o tutaj Linki do postów (2000 słów): klik Zadanie poboczne - Dary Link do rzutu: ten sam, co do posta Link do posta z kładzeniem darów na ołtarzu: klik Intencja: Cytat:Otocz opieką tych, których kocham. Zawsze strzeż ich od złego. Zapomnij o ich przewinach, a jak zabłądzą, nie odtrącaj ich od swego łona. W swej dobroci przygarnij ich wtenczas bliżej. Przyjmij do swego serca tych, za których oddałabym własne. I przebacz mi, jeżeli moje serce nie wystarczy, aby kochać ich tak, jak należy… adnotacja moderatora
Dopisane. @Lorraine Malfoy RE: [Jesień 1972] Mabon - Atreus Bulstrode - 02.09.2026 Zadanie poboczne - Dary Link do rzutu: tu Link do posta z kładzeniem darów na ołtarzu: tu Intencja: „Odłożył na nim plecionkę, a następnie sięgnął po świecę, by pomodlić się w intencji. Za bliskich. Prosił, by byli bezpieczni; jego rodzice, brat, ale też kuzynostwo, z którym przecież miał się widzieć jeszcze tego dnia na uroczystej kolacji. Wreszcie też, prosił o bezpieczeństwo Brenny.” Zadanie poboczne - Zakupy na Pokątnej Zakupione przedmioty: 2x Owoce ususzone w popiele Link do fabularnego posta: tu adnotacja moderatora
Dopisane. @Atreus Bulstrode RE: [Jesień 1972] Mabon - Hannibal Selwyn - 06.09.2026 Odznaka wydarzenia (Zadanie Główne) Z kim spędzałem Mabon: z rodziną podczas rodzinnej kolacji Selwynów w sali bankietowej The Globe. Linki do postów (2000 słów): Kolacja: klik klik klik Kiermasz: klik klik klik Zadanie poboczne - Zakupy na Pokątnej Zakupione przedmioty: Płaszcz Link do fabularnego posta: tu obczajam tu kupuję adnotacja moderatora
Zgłoszona sesja z kolacją nie jest zakończona. Wpisuję więc na ten moment same zakupy. Po odbiór odznaki i PD za zadanie główne zgłoś się, kiedy sesja zostanie ukończona. @Hannibal Selwyn RE: [Jesień 1972] Mabon - Lazarus Lovegood - 06.09.2026 Odznaka wydarzenia (Zadanie Główne) Z kim spędzałem Mabon: Z mamą i dziadkami (sesja do napisania) Linki do postów (2000 słów): Kiermasz (1982 słowa): 608 364 548 466 Zadanie poboczne - Zakupy na Pokątnej Zakupione przedmioty: koszyczek suszonych owoców Link do fabularnego posta: klik adnotacja moderatora
Zgłoszenie dotyczące zadania głównego, wymaga napisania w ramach kolacji sesji – ta nie została w ogóle rozegrana, dlatego po odbiór odznaki i PD zgłoś się po napisaniu i zakończeniu uroczystej kolacji. Na ten moment dopisuję tylko zakupy. @Lazarus Lovegood RE: [Jesień 1972] Mabon - Benjy Fenwick - 11.09.2026 Odznaka wydarzenia (Zadanie Główne) Z kim spędzałem Mabon: z Eliaszem, Prudence i teściami tu pytanie i zgoda od mg Linki do postów (2000 słów): klik - 4836 słów adnotacja moderatora
Dopisane. @Benjy Fenwick RE: [Jesień 1972] Mabon - Prudence Fenwick - 11.09.2026 Odznaka wydarzenia (Zadanie Główne) Z kim spędzałem Mabon: z Eliaszem i Benjym i rodzicami Linki do postów (2000 słów): klik - 2856 słów adnotacja moderatora
Dopisane. @Prudence Fenwick RE: [Jesień 1972] Mabon - Ambrosia McKinnon - 13.09.2026 Zadanie poboczne - Zakupy na Pokątnej Zakupione przedmioty: Owoce ususzone w popiele Link do fabularnego posta: klik adnotacja moderatora
Dopisane. @Ambrosia McKinnon |