![]() |
|
Powrót z nieaktywności, kasacja kont - Wersja do druku +- Secrets of London (https://secretsoflondon.pl) +-- Dział: Wademekum (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Biuro Spraw Wszelakich (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=85) +--- Wątek: Powrót z nieaktywności, kasacja kont (/showthread.php?tid=1895) |
RE: Powrót z nieaktywności, kasacja kont - Eden Lestrange - 04.07.2024 hejkaaa, proszę o usunięcie Cecily Lupin i Dione Fletcher, thank you from the mountain adnotacja moderatora
Postacie zostały usunięte. RE: Powrót z nieaktywności, kasacja kont - Aurélie Delacour - 04.07.2024 Zwracam się z prośbą o usunięcie postaci Aurélie Delacour. Okazała się moim twórczym niewypałem. adnotacja moderatora
Postać została usunięta. RE: Powrót z nieaktywności, kasacja kont - Oleander Crouch - 08.07.2024 Hejka, proszę, wyciągnijcie mn........... Link do pełnej sesji napisanej po powrocie: TUTAJ MAMY SWOJE SMUTNE SNY Z DESMONDEM Jaki kolor grupy powinien zostać przywrócony: Czarodzieje Czy nadać uprawnienia dostępu do Strażnicy: nie Czy nadać uprawnienia dostępu do Kromlechu: nie adnotacja moderatora
Miło widzieć cię kolorowego. Brakuje ci nowych pól w profilu: zamieszkanie i cechy szczególne, wypełnij je i wrzuć tutaj, żebym mogła poprawić twoją kartę. Nie kwalifikuję cię do rozliczenia wiosny, ponieważ i tak kończy nam się obecny okres fabularny. @Oleander Crouch RE: Powrót z nieaktywności, kasacja kont - Desmond Malfoy - 08.07.2024 cześć skopiowałem to sorry Link do pełnej sesji napisanej po powrocie: TUTAJ MAMY SWOJE SMUTNE SNY Z OLEANDEE Jaki kolor grupy powinien zostać przywrócony: poza schhematem Czy nadać uprawnienia dostępu do Strażnicy: nie Czy nadać uprawnienia dostępu do Kromlechu: nie adnotacja moderatora
Cześć skopiowałam to sory. Miło widzieć cię kolorowego. Brakuje ci nowych pól w profilu: zamieszkanie i cechy szczególne, wypełnij je i wrzuć tutaj, żebym mogła poprawić twoją kartę. Nie kwalifikuję cię do rozliczenia wiosny, ponieważ i tak kończy nam się obecny okres fabularny. @Desmond Malfoy RE: Powrót z nieaktywności, kasacja kont - Elliott Malfoy - 15.08.2024 Nadszedł czas, w którym przestane przedłużać rezerwacje na wiza Hejka, proszę, wyciągnijcie mn........... Link do pełnej sesji napisanej po powrocie: Zakończony event weselny (Czarne Wesele) - więcej niż 1500 słów, posty: 1 2 3 Jaki kolor grupy powinien zostać przywrócony: Czarodzieje Czy nadać uprawnienia dostępu do Strażnicy: nie Czy nadać uprawnienia dostępu do Kromlechu: nie miała tu być emotka ale jest zakazana i powstaje ?’ zamiast niej, wiec nie ma emotki adnotacja moderatora
Miło widzieć cię kolorowego. Brakuje ci nowych pól w profilu: zamieszkanie i cechy szczególne, wypełnij je i wrzuć tutaj, żebym mogła poprawić twoją kartę. Nie kwalifikuję cię do rozliczenia wiosny, ponieważ i tak kończy nam się obecny okres fabularny. @Elliott Malfoy RE: Powrót z nieaktywności, kasacja kont - Matthias Delacour - 22.08.2024 Proszę o skasowanie tej postaci - Matthiasa. Mam zaczęte kilka sesji, z czego jedyną jaką skończyłem jest Jeden wieczór pod Londynem. adnotacja moderatora
Postać skasowana. RE: Powrót z nieaktywności, kasacja kont - Thomas Figg - 26.08.2024 Hej, proszę o usunięcie Olliego Baxtera adnotacja moderatora
Postać skasowana. RE: Powrót z nieaktywności, kasacja kont - Murdock Greyback - 26.08.2024 siema zmielcie mnie na drobno dzięki adnotacja moderatora
Postać skasowana. RE: Powrót z nieaktywności, kasacja kont - Atreus Bulstrode - 12.09.2024 Hejka, proszę o skasowanie postaci Timothy'ego Fletchera adnotacja moderatora
Twoja postać jest rozliczona, nie mogę jej usunąć. @Timothy Fletcher RE: Powrót z nieaktywności, kasacja kont - Julien Fitzpatrick - 18.09.2024 Hejka, proszę, wyciągnijcie mn........... Link do pełnej sesji napisanej po powrocie: Tu jestem rekrutowany do ZF, siemano Jaki kolor grupy powinien zostać przywrócony: Czarodzieje Czy nadać uprawnienia dostępu do Strażnicy: nie wiem?? Musze jeszcze jedną rozgrywke napisać dla ZF? Czy nadać uprawnienia dostępu do Kromlechu: nie adnotacja moderatora
Miło widzieć cię kolorowego. Brakuje ci nowych pól w profilu: zamieszkanie i cechy szczególne, wypełnij je i wrzuć tutaj, żebym mogła poprawić twoją kartę. Dodatkowo posiadasz dwie nieistniejące już przewagi: teleportacja, teleportacja łączna. Odrzuć je w tym samym poście. Nie kwalifikuję cię do rozliczenia wiosny, ponieważ i tak kończy nam się obecny okres fabularny. @Julien Fitzpatrick |