![]() |
|
Pączek - sowa Nory - Wersja do druku +- Secrets of London (https://secretsoflondon.pl) +-- Dział: Czarodzieje (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=108) +--- Dział: Sowia Poczta (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Pączek - sowa Nory (/showthread.php?tid=234) |
RE: Pączek - sowa Nory - Brenna Longbottom - 16.08.2023 12.06.72 Nora, skarbie, gdzie kupiłaś tę Czarownicę? RE: Pączek - sowa Nory - Brenna Longbottom - 16.08.2023
12.06.72
Złotko, nic wielkiego, nie przejmuj się! Bardzo proszę, nie wspominaj nikomu o moim miejscu na tej liście. O Danielle oczywiście możesz! Załączam kolorowankę dla Mabel - jest taka śliczna, że musiałam ją kupić. Spróbuję po pracy wpaść na kawę. Bren RE: Pączek - sowa Nory - Brenna Longbottom - 30.08.2023
26.05.72
Skarbie! Dziękuję za tort. Ponieważ nie przestawał śpiewać, dopóki go nie ukroiłam, skończyło się na tym, że na śniadanie zjadłam kawałek tortu. Wspaniale być dorosłym, nikt nie może na ciebie nakrzyczeć, że jesz na śniadanie słodycze. Nie urządzam w tym roku żadnego przyjęcia - z wiadomych względów - ale jeżeli macie czas wpaść na herbatę z Mabel, zapraszam! Bren RE: Pączek - sowa Nory - Mavelle Bones - 10.09.2023 20.05.1972
Nora!Bojowe zadanie! Brenna za parę dni ma urodziny - wiesz, co mam na myśli, prawda? Mavelle PS. Sugerowałabym pójść w mocno pączkową stronę, nie masy i biszkopty PS2. I może niech ma więcej pięter niż dwa? RE: Pączek - sowa Nory - Brenna Longbottom - 11.09.2023
27.05.72
Norka, skarbie! Jakiś czas temu, robiąc porządki na strychu, znalazłam stare zapiski. Zupełnie o nich zapomniałam, ale teraz sobie przypomniałam, że były tam przepisy mojej prababci na ciasta. Przesyłam Ci je, może coś Cię zainteresuje? PS. Jeden z tortów jest opisany jako ulubiony deser królowej Victorii. Bren RE: Pączek - sowa Nory - Laurent Prewett - 17.09.2023 11.06.1972, New Forest
Kochana Noro, miałabyś ochotę na spotkanie? Filiżanka kawy, tylko ty i ja, z dala od zgiełku Twojej uroczej kawiarenki. Mam małe pragnienie Cię rozpieścić i przedstawić Ci wizję małej zmiany na świat, która sądzę, że przypadnie do Twojego gustu. [List zawiera datę i preferowane miejsce spotkania] Całuję,
Laurent Prewett
RE: Pączek - sowa Nory - Brenna Longbottom - 17.10.2023
19.06.72
Norka, skarbie, mam nadzieję, że nie krzyczałaś na Erika za mocno, to naprawdę był wypadek. Gdybyś chciała to przerwać, podobno jest szansa u klątwołamacza, w Mungu zaczynają nad tym eksperymentować, za parę dni powinno być bezpiecznie. Bren Sowa poza listem przyniosła także złocisty imbryczek do herbaty, malowany w ciemne borsuki. RE: Pączek - sowa Nory - Otto Abbott - 24.10.2023 1 czerwca przyszła paczka w której znalazła się kilkuletnia butelka wina prosto z Abbottowskiego "Smakosza". Na wierzchu była przyczepiona karteczka z uśmieszkiem, ponieważ nadawca listu nie bardzo potrafił pisać i nie miał innej możliwości do złożenia życzeń. RE: Pączek - sowa Nory - Brenna Longbottom - 09.11.2023 Sowa przyniosła dwa listy, i dwie paczki, jedną dla ciebie, drugą dla Mabel. 07.07.72 Nora, skarbie, ostatnio skoczyłam do Szwecji. Podobno te dżemy i wypieki są tam bardzo popularne. Pomyślałam, że może ich wypróbowanie Cię zainteresuje. Bren W pudełku znalazł się słoiczek dżemu z owocór moroszki, słoiczek dżemu z czerwonej porzeczki oraz kilka kulek chokladboll i odręczny przepis na nie.
Mabel, moja Królowo!
Twoja wierna rycerz udała się na wyprawę i przekazuje Ci dary, jakie zdobyła na tej przygodzie. W drugiej paczce znalazły się szwedzka czekolada, ruchomy, drewniany konik z Dala i opakowanie nasion. RE: Pączek - sowa Nory - Thomas Figg - 20.11.2023 17.06.72
Noro,Byłbym nawet i bez zaproszenia. Przecież wiesz, że za nic nie przegapiłbym Twoich urodzin. Thomas |