![]() |
|
Sauron (albo Sauriel) - Wersja do druku +- Secrets of London (https://secretsoflondon.pl) +-- Dział: Czarodzieje (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=108) +--- Dział: Sowia Poczta (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Sauron (albo Sauriel) (/showthread.php?tid=655) |
RE: Sauron (albo Sauriel) - Victoria Lestrange - 20.09.2023 ??.??.1972, Dolina Godryka
Sauriel, nie wiem czy nadal kupujesz normalne gazety, czy zakochałeś się w tej całej wróżce Aidzie i tylko ona Ci w głowie… W Proroku pisali o pojedynku mojego kuzyna z Nottem, może o tym słyszałeś. Dostałam zaproszenie na to wydarzenie, wraz z osobą towarzyszącą. Masz ochotę wybrać się ze mną? Victoria RE: Sauron (albo Sauriel) - Victoria Lestrange - 20.09.2023 Kocie, guzik wiedziała. Zrobiła założenie bazujące i żerujące na ludzkiej nadziei. Jakbyś tak mnie słuchał, jak jej słuchasz… ale nie nazywam się Aida i nie pierniczę głupot do podrzędnej gazety. Szkoda. Mam nadzieję, że będziesz się dobrze bawił w Wiernie w takim razie i że nie wypijesz za dużo. V RE: Sauron (albo Sauriel) - Stanley Andrew Borgin - 04.10.2023 Londyn, 27 czerwca 1972
SAURIEL, ZEBRAŁEM WSZYSTKIE OGÓRKI. OPERACJE CZAS ZACZĄĆ. ZABIERAJ VICTORIĘ I WPADAJCIE 29 CZERWCA NA HORYZONTALNĄ. TO SPRAWA NIECIERPIĄCA ZWŁOKI. BARDZO WAŻNE. POWTARZAM, BARDZO WAŻNE. Z SERDECZNYM UŚCISKIEM,
STANLEY "BARON" BORGIN
PS. PRZYPOMINAM, ŻE TO JEST BARDZO WAŻNE RE: Sauron (albo Sauriel) - Stanley Andrew Borgin - 08.10.2023 Londyn, 2 czerwca 1972
Pardus, Zabieraj misia w teczkę, biorę Cię na wycieczkę. Jedziemy do Szkocji. Mamy robotę do załatwienia. Mam nadzieję, że 4 czerwca odpowiada Ci na taką wyprawę. Pozdrawiam,
Vulturis List spłonął chwilę po odczytaniu. RE: Sauron (albo Sauriel) - Stanley Andrew Borgin - 10.10.2023 Londyn, 26 czerwca 1972
Przyjacielu, Dobrze wiesz, że drzwi na Horyzontalnej są dla Ciebie zawsze otwarte. Będę oczekiwał na Ciebie z niecierpliwością. Miałem mieć niby nocny dyżur w Ministerstwie ale są sprawy ważne i ważniejsze - wymieniłem się za inny dzień aby móc Cie ugościć. Przyjdź kiedy uznasz to za słuszne nawet jeżeli miałbyś po prostu siedzieć i się nie odzywać. Stanley RE: Sauron (albo Sauriel) - Avelina Paxton - 11.10.2023 04.06.72
Jasne, daj znać kiedy chcesz się spotkać. Czego dokładnie chcesz się nauczyć? Ave RE: Sauron (albo Sauriel) - Brenna Longbottom - 12.10.2023 Sowa przyniosła w zwrotnej wiadomości lizaka w kształcie uśmiechniętego psa z krótką wiadomością.
Tylko jedno? To dla ratlerka?
RE: Sauron (albo Sauriel) - Lorraine Malfoy - 14.10.2023 —03/06/1972—
Znasz mój adres.
Lorraine RE: Sauron (albo Sauriel) - Avelina Paxton - 16.10.2023 Londyn 04.06.72
Przypomniała mi się jedna osoba, która potrafi animagię. Przyjechała tutaj z Egiptu. Nazywa się Guinevere McGonagall, ale mówią na nią Ginny. Zajmuję wykopaliskami. Umówiłam się z nią w Dziurawym Kotle szóstego czerwca, jak będziesz chciał na chwilę wpaść to czuj się zaproszony. Nie spal domu,
Avelina RE: Sauron (albo Sauriel) - Stanley Andrew Borgin - 26.10.2023 Londyn, 3 licpa 1972
Sauriel, Przyjacielu. Znalazłem fajny lokal na mieście i pomyślałem, że moglibyśmy się tam kiedyś wybrać. Napilibyśmy się czegoś, zapalili papieroska, pogadali. Tak jak mamy to w zwyczaju na Horyzontalnej, nie? Ale ile można na niej siedzieć - trzeba otwierać się na nowe doznania! Daj mi znać kiedy miałbyś chwilę wolnego czasu to podeślę Ci adres. Gwarantuję Ci, że to lokal z klasą, jedyny w swoim rodzaju! Pozdrawiam,
Stanley |