![]() |
|
Brenna A. Longbottom - Wersja do druku +- Secrets of London (https://secretsoflondon.pl) +-- Dział: Czarodzieje (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=108) +--- Dział: Sowia Poczta (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Brenna A. Longbottom (/showthread.php?tid=223) |
RE: Brenna A. Longbottom - Thomas Figg - 07.10.2025 ![]() 15.09.1972
Brenn,Znalazłem to dziadostwo w końcu. W stawie zostawiłem konkretne szczegóły jak pozbyć się tej runy - proszę nie przebywaj w tamtym miejscu przed przeczytaniem tego co Ci zostawiłem. Thomas RE: Brenna A. Longbottom - Baba Jaga - 13.10.2025 zadanie od mistrza gry 1 października, w niedzielnym wydaniu Proroka, ukazał się kolejny artykuł z cyklu Tradycja - nić Ariadny w labiryncie wieków. Może sami zwróciliście na niego uwagę, a jeśli nie to dość szybko jego temat został z wami poruszony przez innych członków rodziny - w końcu chodziło o waszą reputację. Arista Black, w towarzystwie Philomeny Mulciber, wyrażała się jasno i wyraźnie na temat tego co czystokrwiści powinni o was myśleć, jednocześnie stając się głosem tej bardziej konserwatywnej części rodzin. Nie bała się wskazywać was palcem i nawet jeśli niektórzy mogli nie podzielać jej zapału, ignorować go, albo zwyczajnie się nim brzydzić, stało się jasne że jej słowa mają wagę i mogą nieść za sobą zmianę równowagi, w której do tej pory żyło społeczeństwo. Od was - od całej rodziny Longbottom - zależy jak rozwiąże się dla was jesienny kwartał. Poddacie się słowom Aristy, nie przejmując się jej słowami i pewnie stając się pierwszymi, ale też nie ostatnimi, którzy zostaną wyproszeni z grona rodzin czystej krwi, czy może sprzeciwicie się jej żądaniom i zachowacie swój status?
Zwróćcie w jesiennym kwartale uwagę na kwestie społeczne dotyczące waszego statusu krwi i pamiętajcie, by poruszyć tę kwestię w rozliczeniu, który nastąpi na koniec aktualnego okresu fabularnego. RE: Brenna A. Longbottom - Atreus Bulstrode - 14.10.2025 1.10.1972. wieczór
Przeczytałem artykuł w Proroku Niedzielnym. Jak się czujesz z faktem, że pani Black najwyraźniej niesamowicie zazdrości Longbottomowej wolności? A. RE: Brenna A. Longbottom - Dora Crawford - 15.10.2025 20.09.1972. wieczór
Oczywiście, bierz! *do listu dołączono lusterko dwukierunkowe
Dora. RE: Brenna A. Longbottom - Atreus Bulstrode - 15.10.2025 1.10.1972. wieczór
Powiem ci to raz, ale gdybym chciał żebyś zaczęła przed ludźmi udawać że mnie nie znasz, to albo bym ci to powiedział, albo sam zaczął. Wracając do Aristy, jakieś przemyślenia odnośnie tego, co chcecie w tej sytuacji zrobić? Albo co ja mogę zrobić? A. RE: Brenna A. Longbottom - Atreus Bulstrode - 16.10.2025 1.10.1972. wieczór
A nie boisz się że i tobie zacznie szukać kandydata na męża??? A. RE: Brenna A. Longbottom - Atreus Bulstrode - 16.10.2025 1.10.1972. wieczór
Spróbowałbym zgadywać, ale nie jestem pewien czy byłaś w stanie wpaść w dziurę jeśli byłaś w jakimś gabinecie. Co w takim razie zrobiłaś? Ale wyobraź sobie tylko jaki to by był materiał na mezalians! Matka szuka ci odpowiedniego kandydata na męża, ale ty uciekasz sprzed ołtarza dla aurora który prawie połamał obie nogi podczas najgorętszej nocy tej jesieni! A. RE: Brenna A. Longbottom - Atreus Bulstrode - 16.10.2025 2.10.1972. wieczór
No to kup jej inny, ale podobny. Lepszy. Może cię zawsze z przed tego ołtarza ukraść, jak nie chcesz małpować Selwyna, ale dajesz mi bardziej vibe kogoś kto sam ucieka, a nie go uciekają. I już bez przesady z tym zabijaniem, bo przecież ogólny wymóg dobrego kawalera byłby spełniony, prawda?? A. RE: Brenna A. Longbottom - Atreus Bulstrode - 17.10.2025 2.10.1972. wieczór
Mało porywające, ale ok. No chyba że jakimś cudem i sposobem mnie tez obejmą te przesłuchania, to ja nie wiem czy znajdę na to miejsce w grafiku. A. RE: Brenna A. Longbottom - Julien Fitzpatrick - 18.10.2025 Listy prawdopodobnie doszły z opóźnieniem, dlatego jest ich kilka. 10.09
Brenna, Właśnie się dowiedziałem, jestem daleko, nie w Australii, ale w Hong Kongu, mniejsza o to. Co się dzieje? czy wszyscy są cali? Jules
11.09
Brenna, Komunikacja jest zapewne trudna, ale jak dostaniesz te listy odpisz. Cokolwiek. Jules
13.09
Brenna, Niepotrzebnie jechałem gdziekolwiek, nie wiem co mi się wydawało, jestem potrzebny na miejscu. Pakuje się i wracam, jak tylko będzie mnie na to stać. Czyli bardzo niedługo. Jules
|