![]() |
|
Mavelle Bones - Wersja do druku +- Secrets of London (https://secretsoflondon.pl) +-- Dział: Czarodzieje (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=108) +--- Dział: Sowia Poczta (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Mavelle Bones (/showthread.php?tid=257) |
RE: Mavelle Bones - Victoria Lestrange - 13.10.2023 Odpowiedź na tę wiadomość
28.05.1972
Mavelle, bardzo Ci dziękuję za muffiny, są przepyszne. Absolutnie z nikim się nimi nie podzielę, zjem sama. Może nawet uda mi się jakąś przemycić do domu. Victoria RE: Mavelle Bones - Brenna Longbottom - 17.10.2023
05.07.72
Mavy, słoneczko. Przerysuj mi proszę te symbole, co? Tak ładnie i czytelnie. PS. Nie pytaj. Po prostu nie pytaj... Do listu załączono zdjęcie przedstawiające kilka symboli wyrysowanych prawdopodobnie krwią. RE: Mavelle Bones - Brenna Longbottom - 16.11.2023
W sprawie głowy podejrzewają Stanleya Borgina. Nie wiem jeszcze, czy go aresztują, czy się wywinie. Gdy będę miała więcej informacji, dam znać pozostałym.
RE: Mavelle Bones - Brenna Longbottom - 28.11.2023
Mavy, słoneczko,
pamiętasz naszego znajomego z Horyzontalnej? Tego, który dostarczył mi informacje o dostawcach Szkiele Wzro w wiadomej sprawie? Nie stawił się dziś na spotkanie, a jego mieszkanie jest puste, sąsiad wspomniał, że ostatnio szedł na małą wycieczkę na sąsiednią ulicę. Myślę, że przydałby się tutaj Twój nos. Bren
Wiadomość jest częścią fabuły prywatnej W służbie Feniksa, organizowanej dla postaci w ZF. Dobierz dla listu dowolną datę lipiec - sierpień. Dodatkowe szczegóły dostępne są w temacie Zakonu Feniksa w Szpalcie. RE: Mavelle Bones - Brenna Longbottom - 06.12.2023
16.07.72
Ta jest twoja. Na wierzchu kanapki w pudełku - raczej mało umiejętnie - narysowano ketchupem kształt wilczego pyska. RE: Mavelle Bones - Brenna Longbottom - 08.12.2023
Mav,
dostałam dziwny list od Rabastana Lestrange'a. Chce się ze mną spotkać w ustronnym miejscu. Podobno potrzebuje mojej pomocy w bardzo istotnej (i podłej) sprawie. Prawdopodobnie przemawia przeze mnie paranoja, ale tak na wszelki wypadek uprzedzę matkę, z kim się spotykam - zdaje się, że kojarzy jego rodziców, jego matka to jakaś daleka kuzynka mamy - i wolę w pobliżu mieć Ciebie i Twoje fale. Może też Patricka, jeśli znajdzie czas. Ewentualnie Heather lub Charli, mógłby kręcić się w okolicy w ptasiej formie. Zresztą... jeżeli czujesz się dość pewnie w animagicznej formie, to też może być dobry pomysł. Nie chcę ryzykować pojawienia się tam bez wsparcia. Zostawię Ci informacje o dacie i miejscu spotkania. B. RE: Mavelle Bones - Victoria Lestrange - 09.12.2023 06.07.1972, Dolina Godryka
Mavelle, pamiętam. Cieszę się, że wróciłyście całe i zdrowe, Brenna dała mi znać, że kogoś udało Wam się znaleźć, ale nie napisała mi żadnych szczegółów jak coś. Oczywiście, chętnie. Gdzie i o której? Zapraszam do siebie, jeśli masz ochotę, odwdzięczę się za Twoją gościnę. Victoria RE: Mavelle Bones - Patrick Steward - 24.12.2023 Po powrocie do domu, 21 czerwca 1972 roku, czekała na ciebie sowa. Miała ze sobą papierową torebkę z czterema czekoladowymi gałami. Do jej nóżki została przyczepiona krótka wiadomość. Smacznego. Oby okazały się tak samo dobre jak te na Ostarze.
Patrick RE: Mavelle Bones - Brenna Longbottom - 06.01.2024
20.06.72
Mavy, słoneczko, obawiam się, że nie tylko Zimni mają dziwne problemy z pamięcią - po Beltane niektórzy zapomnieli pewne rzeczy ze swojego życia, a one teraz jakby wracały? Zdarzyło Ci się coś podobnego? B. RE: Mavelle Bones - Brenna Longbottom - 07.02.2024
Mav!
Pamiętasz, jak rozmawiałyśmy o Ojcu chrzestnym? Jakimś cudem mam dzisiaj chyba wolny wieczór, może skoczymy do kina przed pracą? O ile zaraz nie okaże się, że to jednak niewykonalne, ale można spróbować. B. |