![]() |
|
Kafel - orzeł Heather - Wersja do druku +- Secrets of London (https://secretsoflondon.pl) +-- Dział: Czarodzieje (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=108) +--- Dział: Sowia Poczta (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Kafel - orzeł Heather (/showthread.php?tid=323) |
RE: Kafel - orzeł Heather - Cameron Lupin - 11.02.2024 —01/08/1972—
W gazetach piszą, że tak, więc to musi być prawda.
Przecież media nie kłamią. Cameron
PS. Czarownica sugerowała ostatnio, że ślub będzie w Kaplicy Świętego Jerzego. Nie wiedzą tylko, czy na ceremonię idziesz w spodniach czy w sukience bez pleców. RE: Kafel - orzeł Heather - Brenna Longbottom - 11.02.2024
01.08.72
Jeżeli nie zaprzecza, zakładam, że myśli o Tobie poważnie, a jeżeli jest inaczej, to znaczy, że zasługuje, żebyś rozbiła mu miotłę na głowie. Bren RE: Kafel - orzeł Heather - Mavelle Bones - 21.02.2024
Heath,
nie ma potrzeby, postaraj się jednak wyspać. Jutro może być długi dzień. M. Odpowiedź na wiadomośćRE: Kafel - orzeł Heather - Julien Fitzpatrick - 09.09.2024 Do listu dołączony był niewielki pakunek we wzorki ze połyskującą tęczą (kolory mieniły się, gdy wystawiło się papier na działanie promieni słonecznych).
2 Sierpnia 1972
Podniebna księżniczko (chociaż już bardziej królowo), Poranna gwiazdo zaranna, Wszystkiego najlepszego z okazji starzenia się! Mam nadzieję, że ten dzień jest dla Ciebie przyjemny i pełen przyjemnych aktywności. Ostatnio los chciał, że widzieliśmy się rzadziej, ale to wcale nie znaczy, że mielibyśmy się od siebie oddalać, prawda?? Prawda??? Nie no, tak na serio - ten list i dzień jest całkowicie o Tobie. Życzę Ci jak najwięcej pogodnych dni, aby latanie na miotle było przyjemne, gdy wiatr czesze ci włosy, a słońce nakrapia kolejnymi piegami; aby wyciąganie drzazg z rak po zaciskaniu miotły było łatwe i szybkie. Myślałem o Twoich urodzinach już jakiś czas, a przede wszystkim, o tym cóż mógłbym Ci sprezentować. Aktualnie mój budżet nie jest pokaźny, a Ty wydajesz się wszystko mieć - wspaniałego (przystojnego i uroczego) narzeczonego, wspierających rodziców, karierę (i mniej przyjemnych paparazzi, ale o tym nie rozmawiamy). Ale przecież pieniądze nie są najważniejsze, nie? Dlatego postanowiłem postawić na praktykę i odrobinę melancholii. Skomponowałem razem wszystkie zdjęcia jakie mieliśmy z ostatnich paru lat - nie pytaj jakim cudem do nich dotarłem - i skomponowałem album. Jesteśmy tam we trojke, ja ty i Cameron (ale na niektórych zdjęciach jesteś tylko ty, albo tylko ty ze mną, albo tylko z Cameronem, jest też zdjęcie kebaba, nie ma gęsi, niestety, ale może to lepiej). Druga część prezentu to kaseta, ale nie taka zwyczajna! Pozwoliłem sobie na nią nagrać ostatnie hity Davida Bowiego. Kaseta jest zaczarowana, jej klisza ma się nigdy nie skończyć - jak dobrze zadziała to zaklęcie, nie jestem pewien, ale mam nadzieje, że trochę Ci posłuży. Musimy się spotkać i opić kolejny rok, najlepiej skupiając się na pozytywnych wspomnieniach. Tych negatywnych emocji w ostatnich miesiącach mieliśmy wszyscy za dużo (dlatego teraz trzeba nadrabiać). Jeszcze raz wszystkiego najlepszego!! Przyjaciel marrnotrawny Jules RE: Kafel - orzeł Heather - Julien Fitzpatrick - 16.09.2024 3 Sierpnia 1972
Heather, Nie zdradzę szczegółów 'wypaplania' dopóki nie odpowiesz mi na pytanie, jestem całkiem poważny, na 10000 procent. To jaki jest status tej relacji w końcu??? Cameron zdecydował mi się nie odpisać, więc nie wiem. Jak ty też przestaniesz mi odpisywać, to następny list przyniesie ci Gęś. Strzeż się, Jules RE: Kafel - orzeł Heather - Brenna Longbottom - 23.01.2025
3.09.72
Ruda, jednak nie biorę dziś wolnego, możesz wyjść wcześniej, ogarnę raport za włamanie do Fincheyów. Byłam na przesłuchaniu w niemagicznym Londynie i sprzedawali tam coś takiego, Julien kiedyś je przyniósł do Warowni - chyba je lubisz? B. W torebce papierowej dołączonej do liściku był kebab. RE: Kafel - orzeł Heather - Brenna Longbottom - 04.02.2025
31.08.72
Heath, mogłabyś załatwić u swojego ojca zamówienie na dwie miotły? Nic specjalnie niesamowitego, to nie mają być miotły wyścigowe czy do sportu, a "na wszelki wypadek", więc ważne, żeby były po prostu wytrzymałe i w miarę bezpieczne. Wybierz coś z dostępnych modeli, jeśli to możliwe, bo na pewno znasz się na tym lepiej niż ja. Chcę umieścić jedną w Stawie, a drugą podarować wujkowi Figgowi* do jego lokalu (więc tym bardziej lepiej, żeby nie był to najnowszy model, zwróciłaby tam uwagę). Może nigdy nie będą potrzebne, ale lepiej mieć taką miotłę niż nie mieć. Załączam czek do Gringotta. Bren Wujek Figg to Woody, bo tak się przedstawiał na plażyXD, więc to nie od jednego multi dla drugiego multi. RE: Kafel - orzeł Heather - Brenna Longbottom - 04.02.2025
01.09.72
Ruda, jeśli odeślę Ci ten czek, będziemy się nim tak przerzucać, dopóki się nie rozpadnie, prawda? Znajdę inny sposób, żeby się odwdzięczyć. Większość osób dobrych w lataniu ma swoje miotły, i prawie każdy umie się teleportować, więc to taki środek zapobiegawczy. Nie ma co gromadzić zapasów dla drużyny quidditcha, a szkoda, żeby niesamowite modele Twojego taty leżały w schowku. Prześlij paczkę do Warowni, proszę. Całusy Bren RE: Kafel - orzeł Heather - Ambroise Greengrass-Yaxley - 01.06.2025 List dostarczony 12.09.1972 przed południem 10.09.1972
Panno Wood, zwracam się z uprzejmym zapytaniem o stan Pani nogi po urazie. Czy otrzymała Pani dodatkową pomoc medyczną? Z poważaniem,
A. B. Greengrass RE: Kafel - orzeł Heather - Brenna Longbottom - 21.09.2025
22.09.72
Wszystkiego dobrego na Mabon dla Ciebie dla Twojego Przyszłego Męża. Mama nr 2. Do liściku dołączono dwie identyczne broszki z jednym z symboli Mabon, złocistym kłosem. |