![]() |
|
Ogólne konsultacje, prośby o interwencje, wskazówki, interpretacje - Wersja do druku +- Secrets of London (https://secretsoflondon.pl) +-- Dział: Sekrety Londynu (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=64) +--- Dział: Przygotowania (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=113) +---- Dział: Konsultacje z Mistrzem Gry (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=82) +---- Wątek: Ogólne konsultacje, prośby o interwencje, wskazówki, interpretacje (/showthread.php?tid=12) |
RE: Ogólne konsultacje, prośby o interwencje, wskazówki, interpretacje - Richard Mulciber - 04.02.2024 Nie wiem czy w dobrym temacie, ale zaryzykuję. Mam pytanie dotyczące Harper Moody. Bo nie mogę znaleźć informacji. Jak długo jest ona Szefem Biura Aurorów? Sądzę, że taka informacja na pewno nie jest tajna w Brytyjskim Ministerstwie Magii i społeczność magiczna wie, kto jakie stanowiska od kiedy sprawuje. Ułatwiłoby podanie choćby roku, kiedy otrzymała awans. RE: Ogólne konsultacje, prośby o interwencje, wskazówki, interpretacje - Eutierria - 04.02.2024 Hej. Ustaliliśmy, że pani Moody jest na stanowisku od pięciu lat (czyli siedzi na tym stołku od dwóch lat przed wojną). Dodamy to do jej opisu w dziale npcków, żeby się ta informacja nie zgubiła. RE: Ogólne konsultacje, prośby o interwencje, wskazówki, interpretacje - Heather Wood - 05.02.2024 Dzień dobry, Pytanie z serii głupie, czy jest możliwość na fabule pozbycia się klątwy żywiołów (ponoć jest odznaka za pozbycie się genetyki). Pozdrawiam serdecznie i życzę wspaniałego poniedziałku RE: Ogólne konsultacje, prośby o interwencje, wskazówki, interpretacje - Eutierria - 05.02.2024 Taka odznaka istnieje, ale jakże jest enigmatyczna - nie ma w końcu żadnego konkretnego opisu... A to dlatego, że wyszłam z założenia, że każdą klątwę da się w jakiś sposób złamać, tylko nasze postacie nie mają pojęcia w jaki. Być może jakiś naprawdę wybitny klątwołamacz mógłby wkroczyć na ścieżkę prowadzącą cię do pozbycia się tego brzemienia. Musiałby co prawda przeprowadzić jakieś karkołomne badania, ale nigdy nie mów nigdy. Rozumiesz, co mam na myśli? RE: Ogólne konsultacje, prośby o interwencje, wskazówki, interpretacje - Darcy Lockhart - 05.02.2024 Z innej beczki! Czy jak już się poteleportuje parę osób w wyniku kichnięć do tych ludzi bliskich sercu, to ja mogę stworzyć artykuł o tajemniczej anomalii teleportacyjnej, która wystąpiła w Anglii latem, owocując spontanicznymi teleportacjami, czy nie ruszać tematu?XD RE: Ogólne konsultacje, prośby o interwencje, wskazówki, interpretacje - Eutierria - 05.02.2024 Śmiało ruszaj temat. Tylko nie jestem pewna czy Bellatrix przyzna ci się kto jest najbliższy jej sercu... RE: Ogólne konsultacje, prośby o interwencje, wskazówki, interpretacje - Rodolphus Lestrange - 05.02.2024 Dzień dobry w ten piękny poniedziałek. Czy przysięgę wieczystą między dwoma postaciami trzeba gdzieś zgłaszać, by wylądowała w karcie, czy wystarczy że po prostu fabularnie będziemy się jej trzymać i wyląduje w opisie kwartału przed rozliczeniem lata? RE: Ogólne konsultacje, prośby o interwencje, wskazówki, interpretacje - Morpheus Longbottom - 05.02.2024 Czy można zrobić więcej promptów (tych losowanych komendą z wykrzyknikiem), niż potrzeba do odznaki? RE: Ogólne konsultacje, prośby o interwencje, wskazówki, interpretacje - Eutierria - 05.02.2024 Dzień dobry w ten piękny poniedziałek. Czy przysięgę wieczystą między dwoma postaciami trzeba gdzieś zgłaszać, by wylądowała w karcie, czy wystarczy że po prostu fabularnie będziemy się jej trzymać i wyląduje w opisie kwartału przed rozliczeniem lata? Nie musicie zgłaszać tego w żaden sposób. Jak się dogadaliście jako gracze to git. Czy można zrobić więcej promptów (tych losowanych komendą z wykrzyknikiem), niż potrzeba do odznaki? Chodzi ci o miesiąc miłości? Tak, można. Ale pamiętaj, żeby do odznaki zgłosić pierwsze pięć (tak będę to sprawdzać...). RE: Ogólne konsultacje, prośby o interwencje, wskazówki, interpretacje - Perseus Black - 05.02.2024 Czy prompty muszę robić po kolei, czy mogę sobie rzucic na kolejny? Bo tego z przypadkową teleportacją nie mam możliwości zrealizować w tym momencie. |