![]() |
|
Kelpiea - sowa Stanleya - Wersja do druku +- Secrets of London (https://secretsoflondon.pl) +-- Dział: Czarodzieje (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=108) +--- Dział: Sowia Poczta (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Kelpiea - sowa Stanleya (/showthread.php?tid=1025) |
RE: Kelpiea - sowa Stanleya - Sauriel Rookwood - 19.03.2024 śmiechłem, dobry żart
jak wrażenia z rozmowy? znowu nie jesteś sierotą, więc jakie to uczucie? dobre czy niedobre? RE: Kelpiea - sowa Stanleya - Sauriel Rookwood - 19.03.2024
ok
RE: Kelpiea - sowa Stanleya - Sauriel Rookwood - 19.03.2024 ![]() RE: Kelpiea - sowa Stanleya - Lorraine Malfoy - 22.03.2024 —01/07/1972—Londyn, lipiec 1972 r.
Panie Kapitanie, Wybacz moją lakoniczność, ale czas mnie nagli. Potrzebuję zdjęć albo przybliżonych rysopisów twoich byłych współpracowników. Większość jest mi znana, ale chodzi konkretnie o jakieś zdjęcia, wycinki z gazet, cokolwiek, gdzie widać twarz. Potrzebne mi do wróżenia z Rosie. Nie pytaj, to taki nasz eksperyment. Lorraine List spłonął w chwilę po przeczytaniu. RE: Kelpiea - sowa Stanleya - Nicholas Travers - 29.03.2024 Londyn 13 lipca 1972r.
Stanleyu, Pamiętam naszą rozmowę. Jeżeli to nie problem, odwiedziłbym Cię jutrzejszego wieczora. Nicholas RE: Kelpiea - sowa Stanleya - Dagur Nordgersim - 31.03.2024 Dolina Godryka, 20.06.1972
Szanowny Panie Borgin, W takim razie doskonale Pan trafił - klient, który polecił Panu prowadzoną przeze mnie kuźnię, doskonale wiedział co robi. Oczekiwania moich klientów są bardzo istotne i dokładam wszelkich starań aby opuścili mój warsztat w pełni ukontentowani. Jak najbardziej podejmę się wykonania rzeczonych kolczyków. W jubilerstwie wykorzystuję kruszce najwyższej jakości - w zależności od zamożności swoich klientów. Dotyczy to również złota, którego czystość wyrażana jest w karatach. Jaka wartość Pana interesowała? Czy woli Pan zdać się na mnie w tej materii? Jestem w stanie uzyskać oczekiwany przez Pana kształt kolczyków, jak również zadbać o odpowiednie ich wykończenie. Przekazane przez Pana schematy okażą się niezwykle pomocne. Kosztorys oraz numer skrytki otrzyma Pan w następnym liście, jak tylko dokończymy istotne ustalenia. Z poważaniem,
Właściciel kuźni "Wrota Muspelheimu"
Dagur Nordgersim RE: Kelpiea - sowa Stanleya - Terrance Trelawney - 02.04.2024 Londyn, 11.07.1972
Drogi Panie Greyback, W znakomitej większości przypadków do widmowidzenia wystarczający jest przedmiot należący do danej osoby. Takie rozwiązanie pozwoliłoby znacznie ułatwić cały proces, odejmując konieczność poszukiwania dogodnego dla obu stron terminu – zastanie mnie w „Zaczarowanych Różnościach” na rogu Horyzontalnej i Nokturnu nie powinno stanowić większego problemu, niezależnie od pory. Jeżeli jednak nie zależy Panu na pośpiechu i wciąż uważa Pan, że moja obecność w jakimś konkretnym miejscu jest absolutnie niezbędna, jestem w stanie wygospodarować nieco czasu 13 lipca. W takim wypadku proszę o wskazanie miejsca oraz najbardziej dogodnej godziny spotkania. Z poważaniem, T. Trelawney RE: Kelpiea - sowa Stanleya - Ambrosia McKinnon - 04.04.2024 lipiec 1972
A ty którą Flądrą dzisiaj jesteś?![]() RE: Kelpiea - sowa Stanleya - Alexander Mulciber - 24.04.2024 Alexander odpisał na list Stanleya po miesiącu, kiedy wrócił z Francji i wszelkich innych libacji alkoholowych, tuż przed wyjsciem na pojedynek Louvaina Lestrange'a z Philipem Nottem. Słuchaj no, gówniarzu zajebany zafajdany, pierdolę twoje zdania podrzędnie rozłożone. Rozłożone to były nogi twojej starej, kiedy lepsza część ciebie spływała na materac Lubię cię, ale nie przeginaj I nie mieszaj do tego Ambrosii Sam umiem się wyrażać po ludzku i z należytą elokwencją, dlatego nie zostałem pierdolonyn BUMiarzem to nie moja wina, że twój ojciec wypierdolił po mleko, więc musiałeś uczyć się literować z etykiety spleśniałego kefiru Mam nadzieję, że ogórki obrodzą ci w tym roku Pies cię jebał, Stachu
Alexander Do listu załączony był słownik poprawnej angielszczyzny, na ktorego pierwszej stronie Alexander wpisał dedykację: "dla S. A. Borgina" RE: Kelpiea - sowa Stanleya - Alexander Mulciber - 24.04.2024 Londyn, 27.07.1972
Za długie żebym to czytał Pozdrawiam, "amigo"
Alexander Mulciber |