![]() |
|
Nieve - Wersja do druku +- Secrets of London (https://secretsoflondon.pl) +-- Dział: Czarodzieje (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=108) +--- Dział: Sowia Poczta (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Nieve (/showthread.php?tid=1702) |
RE: Nieve - Jackie Carrow - 25.10.2023 Drogi Panie Prewett,
Piszę w sprawie ogłoszenia o pracę zamieszczonego w Ministerstwie Magii, dotyczącego pracy w rezerwacie New Forest. Chciała bym wyrazić najwyższe zainteresowanie oferowaną pracą, w związku z czym poniżej zamieszczam najważniejsze informacje dotyczące mojej osoby. Jaqueline Carrow, lat 23, panna Edukacja: - Szkoła Magii i Czarodziejstwa Hogwart, * O.W.T.M. Zaklęcia - Zadowalający; Astronomia - Powyżej Oczekiwań; Zielarstwo - Wybitny; Opieka Nad Magicznymi Stworzeniami - Wybitny - Korespondencyjny Kurs Magizoologiczny im. Newtona Scamandera - Certyfikat Ukończenia Doświadczenie zawodowe: - Ministerstwo Magii; Departament Kontroli nad Magicznymi Stworzeniami, Biuro Rejestracji Wilkołaków (1967-68) - Praca własna badawczo-naukowa (1968-obecnie) Publikacje naukowe: - "Hodowla lunaballi w obszarach bytności wilkołaków. Problemy i analiza." Tygodnik Magizoologiczny, luty/II/1969 - "Analiza preferencji kierunkowych hipogryfów migrujących." Tygodnik Magizoologiczny, październik/III/1969 - "Schematy behawioralne u stworzeń koniowatych. Analiza porównawcza." Tygodnik Magizoologiczny maj/I/1970 - "Układ drapieżnik-ofiara w społeczeństwie hipogryfów dzikożyjących, a kohabitacja hipogryf-czarodziej." Magazyn Magizoologa czerwiec 1971 Z góry dziękuję za rozpatrzenie mojej aplikacji, oraz informację zwrotną. Z poważaniem,
Jaqueline Carrow RE: Nieve - Jackie Carrow - 25.10.2023 Drogi Panie Prewett,
Bardzo dziękuję za możliwość spotkania, najbardziej odpowiadającym mi terminem będzie 17 czerwca w około godziny 11:00. Do zobaczenia! Z poważaniem,
Jaqueline Carrow RE: Nieve - Sarah Macmillan - 26.10.2023 ![]() Lulu, ćwiczę wyszywanie takich zawieszek przed sabatem. Oto Michael II. Dbaj o niego. RE: Nieve - Eutierria - 01.11.2023 In the vast fear of tomorrow's plight,
Hope emerges, shimmering, so bright. In the azure gaze of a stranger's eye, Perhaps there's still hope, like a clear blue sky. Jutro coś we mnie zgaśnie
ale nie będzie to nadzieja A. Bigsby RE: Nieve - Sarah Macmillan - 07.11.2023 RE: Nieve - Brenna Longbottom - 09.11.2023
14.06.72
Pomogłeś. Brenna Liścik był bardzo krótki. Dołączono do niego wąskie pudełko, w którym znajdowała się długa róża z białej czekolady. RE: Nieve - Edward Prewett - 14.11.2023 Krótki list, a wraz z listem odesłane bilety. 18 czerwca 1972 roku, Keswick
Laurencie, Trafnie zauważyłeś, że jestem zajęty. Przez najbliższe dni zamierzam skupić się na pracy. Nie potrzebuję dodatkowych rozpraszaczy. Myślę, że korzystniej wykorzystasz bilety. Jeśli mogę doradzić, zaproś Florence. Bardziej doceni Twoje towarzystwo, a przy okazji zaczerpnie trochę kultury. To jej się przyda. Edward Prewett RE: Nieve - Nora Figg - 18.11.2023 17.06.72
Laurencie,Chciałam Cię zaprosić na skromną posiadówkę w Norze. W Lithę, kiedy słońce zajdzie zapraszam do siebie. Będziemy celebrować najdłuższy dzień w roku, a przy okazji moje urodziny. Norka RE: Nieve - Aydaya Prewett - 20.11.2023 23.06.72
Drogi Laurencie,Za dwa dni wracam do Keswick. Mam nadzieję, że mój list zastaje zarówno ciebie jak i ojca w dobrym zdrowiu. Chciałabym spotkać się z tobą w cztery oczy w celu omówienia istotnych kwestii dotyczących moich 50-tych urodzin. Mam nadzieję, że nie pożałujesz matce swego cennego czasu i zaszczycisz mnie obecnością na skromnym piknikowym lunchu w niedzielne południe. Do zobaczenia Aydaya Prewett RE: Nieve - Vincent Prewett - 20.11.2023 Spoko, ogarnę co i jak i będę miał ją na oku. Gdybyś się z nią widział szybciej to powiedz, że może do mnie zgłosić się w razie problemów. Vi
List był nabazgrolony na szybko na jakiejś kartce. Była tam też plama od jakiegoś sosu, chyba ketchupu. |