![]() |
|
Szukam kogoś do gry - Wersja do druku +- Secrets of London (https://secretsoflondon.pl) +-- Dział: Czarodzieje (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=108) +--- Dział: Kroniki (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=109) +---- Dział: Poszukiwania (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=10) +---- Wątek: Szukam kogoś do gry (/showthread.php?tid=20) |
Szukam kogoś do gry - Eutierria - 20.05.2022 Szukam kogoś do gry!Poszukiwania z datą nieaktualizowaną od trzech tygodni, nieaktualne lub w przeważającej części pokreślone są usuwane przez moderatora. Gracz może dodać je do tematu ponownie z nową datą.
Ogólne poszukiwaniaKod: [b]Dla kogo szukasz:[/b] imię i nazwisko postaciNa eventy i do scenariuszyKod: [b]Event lub scenariusz:[/b] wpisz nazwęRE: Szukam kogoś do gry - Helloise Rowle - 01.03.2026 Event lub scenariusz:
Zarys: Na razie wstawiam te szukajki po to, żeby sobie pozaklepywać z osobami sloty i zacząć wstępnie myśleć o pomysłach na wątki, bo nie zacznę nic od ręki, tylko tak powiedzmy za dwa-trzy tygodnie. Moja kość lokacji to wybite okna. Czas mam przed północą 8 września i od rana 9 września rano, tak na styk przed świtem. Wszystko fajnie. Tyle że trik jest taki, że w tym domu, w którym wybili okna, siedzi uratowany Śmierciożerca, więc nie dam się wefrajerować w wątek z kimś, kto nie jest minimum zwolennikiem. Z resztą scenariuszy nie mam na razie nic konkretnego na myśli i jestem elastyczna. Jedyne co, to — gdybym mogła zgłosić nieśmiałe życzenie — byłabym szczęśliwa, gdyby inicjatorem tematu w Nastał czas ciemności była ta druga postać. Nawet jeśli Hela widziała manifest sama wcześniej, to nie przejęła się nim raczej za bardzo — ani pozytywnie, ani negatywnie. Przecież voldemortowska rebelia nie ma miejsca w jej ogródku (little did she know). BONUS: Mam do zrobienia też zadanie z miesiąca równości XD Kłótnia z przechodniami o status krwi Eugenii Jenkins. Ciężko mi się wymyśla powody, dla których Hela bywa w Londynie, jeszcze ciężej dlaczego dawałaby jebanie o rozwiązywanie kłótni przypadkowych ludzi. Ale gdyby ktoś chciał ją zdopingować, to można też z tym coś wykombinować. Czy aktualne: tak [08/04] RE: Szukam kogoś do gry - Odile Fawley - 06.03.2026 Dla kogo szukasz: Odile Fawley Zarys: Chciałabym trochę rozruszać szaloną panią doktor na start, więc jestem otwarta na wszystko od retrospekcji po sesje związane z pracą w Departamencie Tajemnic i szemranymi kontaktami biznesowymi Czy aktualne: tak (06.03) RE: Szukam kogoś do gry - Nicholas Travers - 31.03.2026 Dla kogo szukasz: Nicholas Travers
Zarys: Sesje Zawodowe na jesień: wrzesień (bardziej ku końcowi) i październik (cały do dyspozycji). Nicholas pracuje w Departamencie Tajemnic, w Komnacie Śmierci. Współpracuje ściśle z pracownikami Komnaty Badań Mózgu, oraz koronerami w Departamencie Przestrzegania Prawa. Możemy pomyśleć o jakieś sesji współpracy z inną komnatą, biurem lub departamentem w badaniu jakiejś sprawy. Można wrócić do badań nad Knieją, lub poruszyć wątek Spalonej Nocy przy tym. Wyrażam otwartość na różne inne pomysły. Czy aktualne: tak (31.03) RE: Szukam kogoś do gry - Anthony Shafiq - 07.04.2026 intrygi, pieniądze i papet vaudoisDla kogo szukasz: Anthony J. Shafiq Zarys: delegacja ministerialna do Lozanny 23-28.10 (daty do ewentualnej modyfikacji +/- 1 dzień) Droga na miejsce: Simplon-Orient Express Powrót: Świstokliki po śniadaniu Poszukuję członków delegacji Ministerstwa Magii, która udała się w październiku z Anthonym do Lozanny, obecnej siedziby Międzynarodowej Unii Magicznej w celu wyłudzenia uzyskania korzystnego kredytu na odbudowę Londynu od angielskich partnerów ekonomicznych. Ze swojej strony przygotuję opis lokacji, możemy zagrać jak postaci przygotowują się do wyjazdu w Anglii, jadą pociągiem do Lozanny, zwiedzają Lozanne w czasie wolnym. Chciałabym zamknąć listę wyjeżdżających do 13.04, tak żeby wszyscy zainteresowani wiedzieli, że razem jechali na tym wózeczku. Nie planuje prowadzić w ramach tej delegacji scenariusza (jak się przydarzyło to w Kairze), ale jestem otwarta na propozycje sesjowe, również te przygodowe. Jeśli ktoś nie jest pracownikiem ministerstwa, a chciałby jechać - możemy wspólnie pokombinować! Na podstawie relacji z Anthonym, możemy wymyślić dlaczego np. dana osoba została zatrudniona jako ministerialny konsultant i została wciągnięta na listę płac (choćby na ten jednorazowy wyjazd). Czy aktualne: tak (7.04) |