![]() |
|
Kruk Croucha - Wersja do druku +- Secrets of London (https://secretsoflondon.pl) +-- Dział: Czarodzieje (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=108) +--- Dział: Sowia Poczta (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Kruk Croucha (/showthread.php?tid=225) |
Kruk Croucha - Martin Crouch - 21.10.2022 Martin nie lubi sów. Uważa, że są głupie. Tak więc mamy kruka dla emosa. ![]() RE: Kruk Croucha - Elliott Malfoy - 06.01.2023 ![]() Po ceremonii pogrzebowej zapraszamy na poczęstunek w rezydencji. Prosimy o potwierdzenie swojej obecności przez odpisanie na ten list.
Z wyrazami szacunku,
Pogrążony w żałobie mąż Więcej info: Klik RE: Kruk Croucha - Daisy Lockhart - 10.01.2023 List został przyniesiony przez niewielką sowę pocztową. Został zapakowany w kopertę z pieczęcią z inicjałami: D.L. Poza zapisaną zamaszystym charakterem pisma wiadomością, w środku znalazłeś również swoje zdjęcie z balu u Longbottomów.
20 marca 1972
Szanowny Panie Crouch!Przy wywoływaniu zdjęć z balu, natknęłam się na to, które zrobiłam również Panu. Wbrew moim własnym słowom, zdaje się, że wyszedł Pan na nim naprawdę dobrze. D. Lockhart RE: Kruk Croucha - Perseus Black - 21.02.2023 ![]() RE: Kruk Croucha - Sarah Macmillan - 26.03.2023 RE: Kruk Croucha - Daisy Lockhart - 29.06.2023 List przyniosła ci niewielka pocztowa sówka. Został starannie zapakowany w kopertę z pieczęcią z inicjałami: D.L. Podobnie wyglądającą wiadomość kiedyś już dostałeś od jednej, młodej dziennikarki. W środku znalazłeś trzy zdjęcia: twój portret, portret Daisy (wykonany przez Ciebie, jak informowało zamaszyste pismo z tyłu) oraz fotografię na której byliście obydwoje. Ona się szczerzyła i machała ręką układając palce w znak victorii, ty pozostawałeś raczej nieruchomy. 5 maja 1972
Szanowny Martinie! Zdaję sobie sprawę, że okoliczności nie są najlepsze, ale wywołałam zdjęcia z Beltane i tak sobie pomyślałam, że może zechciałbyś je zobaczyć? Ostatecznie zanim doszło do tragedii, wieczór był całkiem przyjemny. Nadal uważam, że jesteś doskonałym modelem. Dołączam swoje zdjęcie, ale tylko po to byś zobaczył, że gdybyś tylko poćwiczył to mógłbyś być również naprawdę dobrym fotografem. To Ty je zrobiłeś. Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko dobrze i zdążyłeś uciec przed atakiem Śmierciożerców. D. Lockhart RE: Kruk Croucha - Daisy Lockhart - 09.07.2023 Wiadomość przysłano zaledwie kilka godzin, po tym, jak wysłałeś własną. Wyglądała dokładnie tak samo, jak każda poprzednia wiadomość od Daisy: kopertę opieczętowano woskiem, a list jak zwykle był napisany strzelistym, pełnym ozdobników pismem. 5 maja 1972 r.
Szanowny Martinie!Uważam, że pomysł z nauką fotografii jest genialny! Z wielką chęcią pomogę Ci przy wyborze pierwszego aparatu fotograficznego. Gdybyś również potrzebował, mogę podzielić się z Tobą kilkoma sztuczkami, które sprawiają, że zdjęcia wyglądają lepiej. Napisz mi kiedy miałbyś czas na spotkanie. Mnie pasowałby np. 8 maja. Aleja Horyzontalna? Jest tam niedaleko całkiem przyjemna kawiarnia. Albo może Pokątna? W pobliżu jest sklep z aparatami. Cieszę się, że zdołałeś odejść z polany przed atakiem. Martwiłam się, że mogłeś trafić na atakujących. Chętnie dowiem się, o ile to nie tajemnica, co też Cię spotkało tamtej nocy. Daisy |