Secrets of London
Poczta Aseny - Wersja do druku

+- Secrets of London (https://secretsoflondon.pl)
+-- Dział: Czarodzieje (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=108)
+--- Dział: Sowia Poczta (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Poczta Aseny (/showthread.php?tid=3802)

Strony: 1 2

Poczta Aseny - Asena Greyback - 26.08.2024

Poczta Aseny
Lysithea
Kod:
[koperta]
[align=right][i]XX.XX.XXXX,
Miejscowość[/i][/align]

Lorem ipsum

[align=right]Pozdrawiam,[/align]
[Podpis="Imię"][/koperta]

RE: Poczta Aseny - Woody Tarpaulin - 26.08.2024

czekało za barem, aż się zjawisz na najbliższą zmianę po 6 sierpnia

jak ktoś przyjdzie na zmianie i będzie opychał ci jakąkolwiek różdżkę, weź go sprytnie przytrzymaj i mnie ściągaj.
zmagamy się z wyjątkowo paskudnym elementem kryminalnym.
w biały dzień rąbnęli MOJĄ różdżkę.
nie mów nikomu, niech ta kompromitacja nie zatacza szerokiego kręgu. spróbuj się tylko z tego śmiać.

RE: Poczta Aseny - Woody Tarpaulin - 27.08.2024

Na szczęście nie masz siedzącego stanowiska pracy, więc nie będzie ci ta przestrzelona dupa doskwierać, cwana gówniaro.

RE: Poczta Aseny - Scylla Greyback - 09.09.2024

Londyn, 12 sierpnia 1972

Sena,

Wszystkiego najlepszego!!! Kolejny rok bliżej śmierci!!

Nie jestem pewna, gdzie dokładnie jesteś; mam nadzieję, że jesteś w barze, bo po prostu opijasz swoje święto, a nie siedzisz w pracy.
Życzę ci wszystkiego dobrego, jak zawsze, ale wydaje mi się, że będziesz musiała na to troszeczkę poczekać.

Zabrałabym cię gdzieś z okazji urodzin, ale dziś ktoś będzie potrzebował twojej uwagi. Co powiesz na inny dzień tygodnia?

Aha, i ciastka wyszły takie dziwne, bo zapomniałam, ile rogów ma gwiazda i co chwilę zmieniałam zdanie. Ale nadal są smaczne!!!

Całuję i patrzę na ciebie z góry,
Scylla ♥

PS Uważaj na szkło.

Wiadomość dotarła z samego rana. Do listu dołączone było pudełko ozdobione prezentem pakownym w kwiatki, przewiązane wstążką. W środku znajduje się opakowanie ciasteczek owsianych własnej roboty w kształcie dziwnych gwiazdek (każda z innej parafii), świeczka zapachowa oraz woreczek zawierający 20 galeonów.

RE: Poczta Aseny - Woody Tarpaulin - 24.10.2024

z 26 sierpnia

zadanie na dziś, bierzesz pióro i ładnie przepisujesz na jakimś ładnym świstku, co następuje:

Szanowna Pani,
w kopercie znajdzie Pani zabytkową monetę. Nie jestem kolekcjonerem, nie znam jej dokładnej wartości. Dla mnie jest ona żadna. Codziennie mijam Pani sklepik i gdy trafiła w moje ręce, od razu przyszło mi do głowy, że tu będzie dobre dla niej miejsce.
Proszę przyjąć więc ten podarunek w zamian za to, że mogę cieszyć dzień w dzień oczy uroczą wystawą Pani zakładu.

Anonimowy

tylko weź mi tu kurwa bez żartów

RE: Poczta Aseny - Woody Tarpaulin - 24.10.2024

Oczywiście, że mi odesłać. Nie masz przecież zabytkowej monety.
Na Merlina, zrób czytelnie i elegancko, żeby nie wyglądało jak z Nokturnu.

RE: Poczta Aseny - Woody Tarpaulin - 08.01.2025

Notatka barowa dla pracowników, z 1 września

Od 1 września 1972 roku lokal REJWACH podnosi standardy. Wprowadzam regulamin BHP.
Proszę zapoznać się na początek z instrukcją pierwszej pomocy. Z pierwszej pomocy będziecie ODPYTYWANI, bez zapowiedzi.

Pod notatką leżą dwie kopie broszury informacyjnej nt. udzielania pierwszej pomocy, w tym opatrywania poparzeń.

RE: Poczta Aseny - Lewis McKinnon - 13.01.2025

1 września 1972

Chcesz poćwiczyć pierwszą pomoc zgodnie z przykazaniami Miłościwie Nam Panującego? Ale ty musisz być manekinem bo jak w szkole robili nam zajęcia to niechcący urwałam głowę manekinów.

Sena

Czyli co, ja leżę na podłodze, a Ty robisz ze mną co chcesz? Kręci Cię jak jest dużo krwi? Bo mam trochę sosu pomidorowego drugiej świeżości, to możemy poudwać. Nie wiem na chuj nam te ćwiczenia, ale niech mu będzie. Pierwsza pomoc, jeszcze nam każe BUM wzywać.

RE: Poczta Aseny - Lewis McKinnon - 14.01.2025

1 września 1972

Chcesz poćwiczyć pierwszą pomoc zgodnie z przykazaniami Miłościwie Nam Panującego? Ale ty musisz być manekinem bo jak w szkole robili nam zajęcia to niechcący urwałam głowę manekinów.

Sena

Czyli co, ja leżę na podłodze, a Ty robisz ze mną co chcesz? Kręci Cię jak jest dużo krwi? Bo mam trochę sosu pomidorowego drugiej świeżości, to możemy poudwać. Nie wiem na chuj nam te ćwiczenia, ale niech mu będzie. Pierwsza pomoc, jeszcze nam każe BUM wzywać.

Podkręć temu sosu kolor i będzie dobrze. Proponuję też zmianę planów i ja na ciebie cały ten garniec wydupce, niech staruszek myśli, że właśnie umierasz - ocenimy czy u niego dobrze stoi ta pierwsza pomoc.

Zajebsite. Będziemy udawać, że to jakieś porachunki z byłym klientem Kościanego. W sumie mogę kupić też kaczą juchę albo wieprzową do kaszanki. Wtedy na pewno łyknie to jak pelikan.

RE: Poczta Aseny - Lewis McKinnon - 14.01.2025

1 września 1972

Sena

Podkręć temu sosu kolor i będzie dobrze. Proponuję też zmianę planów i ja na ciebie cały ten garniec wydupce, niech staruszek myśli, że właśnie umierasz - ocenimy czy u niego dobrze stoi ta pierwsza pomoc.

Zajebsite. Będziemy udawać, że to jakieś porachunki z byłym klientem Kościanego. W sumie mogę kupić też kaczą juchę albo wieprzową do kaszanki. Wtedy na pewno łyknie to jak pelikan.

Brzmi perfekcyjnie. To ty kup, a ja w takim razie ustalam ten incydent na jutrzejszy wieczór, im szybciej tym lepiej. Pogadam jeszcze z naszym nadwornym bardem, żeby na pewno dał jutro bardzo zawodzący koncert - nie ma to jak śmierć w akompaniamencie muzyki.

Będę gotowy. Dawajcie Yellow Submarine, idealnie nada atmosfery.