![]() |
|
Sowa Kate - Wersja do druku +- Secrets of London (https://secretsoflondon.pl) +-- Dział: Czarodzieje (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=108) +--- Dział: Sowia Poczta (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Sowa Kate (/showthread.php?tid=5667) |
Sowa Kate - Kate Barclay - 27.01.2026 ![]() RE: Sowa Kate - Othello Fawley - 27.01.2026 Koperta listu zapieczętowana jest symbolem zakładu "Nox Aeterna". 2.09.1972, Little Hangleton
Droga Kate, obawiam się, że potrzebował będę Twojej niezwłocznej pomocy. Wpadł mi w ręce pewien artefakt, dokładniej małe lusterko. Sprawia ono spore problemy. O wszystkim opowiem Ci, jak już przyjedziesz. Serdeczne pozdrowienia
Othello Leopold Fawley RE: Sowa Kate - Geraldine Greengrass-Yaxley - 30.05.2026 24.10.1972, LH
Cat, nie potrzebujesz może jakichś specjalnych komponentów z okazji zbliżającego się Samhain, mogłabym coś upolować, częściowo złożyć w ofierze, częściowo odzyskać. Pewnie macie swoje rytuały na których zupełnie się nie znam. PS. Nie pogardziłabym jakimś ładnym, nowym świecidełkiem
Geraldine RE: Sowa Kate - Atreus Bulstrode - 30.05.2026 23.10.1972
Szanowna Panno Barclay, Obiło mi się o uszy, że jest pani wprawną rzemieślniczką i oprócz amuletów, wykonuje pani również biżuterię, a przez to jest pani zaznajomiona z obróbką metali. W związku z tym czy mógłbym złożyć u pani zamówienie na wykonanie żelaznych gwoździ? Z wyrazami szacunku,
Atreus Bulstrode RE: Sowa Kate - Jolene Bletchley - 31.05.2026 23.10.1972
Szanowna Pani Barclay, zdaję sobie sprawę, że zazwyczaj tworzy Pani bardziej wyrafinowane dzieła, ale jeśli istnieje taka możliwość, to chciałabym zamówić u Pani parę drobnych przedmiotów na zbliżające się Samhain. Mianowicie chodzi mi o cztery zestawy żelaznych gwoździ oraz jeden pojemnik na proch. Wszystko oczywiście za odpowiednią opłatą, gdyż Pani usługi są naprawdę warte swojej ceny. Z poważaniem,
Jolene Bletchley RE: Sowa Kate - Benjy Fenwick - 31.05.2026 24.10.1972
Kate, Jeśli się da, potrzebowałbym przed Samhain dwóch zestawów żelaznych gwoździ, dla mnie i dla mojej żony, oraz jednego pudełka na proch. Wiem, że masz dość roboty, więc będę niezmiernie wdzięczny, jeśli znajdziesz na to czas. Mogę się odwdzięczyć po staremu - zapieczętować kilka przedmiotów, zdobyć materiały albo załatwić potrzebne komponenty. Daj znać, co byłoby przydatne. B. RE: Sowa Kate - Robert Albert Crouch - 02.06.2026 22.10.1972
Szanowna Pani Barclay, słyszałem, że jest Pani uzdolnioną rzemieślniczką. Chciałbym zatem, z okazji zbliżających się obchodów Samhain, zamówić u Pani zestaw żelaznych gwoździ. Jestem gotów oczywiście sowicie zapłacić za pani usługę, powyżej stawki rynkowej. Z wyrazami uznania
Robert Albert Crouch RE: Sowa Kate - Lana Dolohov - 02.06.2026 Do przesyłki załączono drewno, z którego miał zostać wykonany pojemnik 25.10.1972
Szanowna Panno Barclay, chciałabym złożyć u Pani zamówienie na tradycyjne akcesoria na Samhain, mianowicie na żelazne gwoździe oraz pojemnik na proch. Przesyłam także materiały, które chciałabym przeznaczyć na pudełko. W pozostałym zakresie oddaję się Pani inwencji twórczej. Z wyrazami szacunku,
Lana Dolohov RE: Sowa Kate - Atreus Bulstrode - 03.06.2026 26.10.1972
Panno Barclay, Dziękuję za wykonanie gwoździ i mam nadzieję, że doznany przez panią uraz szybko się zaleczy. Bezpiecznego Samhain. Z wyrazami szacunku,
Atreus Bulstrode
*nadesłana kwota była podwójna co do tego, co zażyczyła sobie Kate RE: Sowa Kate - Bertie Bott - 03.06.2026 24.10.1972
Szanowna Pani Barclay, Doszły mnie słuchy, że z okazji Samhain przyjmuje pani więcej zleceń. Z tego też powodu chciałbym zamówić u pani zestaw żelaznych gwoździ. Z wyrazami szacunku,
Bertie Bott
|