• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Ulica Pokątna
    • Aleja horyzontalna
    • Ulica Śmiertelnego Nokturnu
    • Ministerstwo Magii
    • Klinika Św. Munga
    • Niemagiczny Londyn
    • Dolina Godryka
    • Little Hangleton
    • Wyspy Brytyjskie
    • Reszta świata
    • Zmieniacz czasu
    • Opisy lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Wademekum Spis powszechny Korespondencja v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej »
Sowa Daphne - Farreria

Sowa Daphne - Farreria
Panicz Z Kłami
Hot blood these veins
My pleasure is their pain
Bardzo wysoki - mierzy 192 cm wzrostu. Z reguły ubiera się w czarne bądź stonowane kolory, ale można go spotkać w wielobarwnym ubiorze. Włosy ciemnobrązowe, oczy zielone. Jest bardzo blady, ma sine wokół oczu, które nieco jaśnieje, kiedy jest nasycony, ale to nieczęsto się zdarza.

Astaroth Yaxley
08.03.2025, 18:32  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.03.2025, 18:33 przez Astaroth Yaxley.)  
8 września 1972, Londyn

Droga Daphne,

To dla mnie przyjemność, że mogę Ci pomóc. Zdaję sobie sprawę z tego, jaką presję musisz czuć ze strony rodziców. Miewam podobnie, aczkolwiek w zgoła innych kwestiach, więc wiem, jak nieprzejednani potrafią być, gdy już się na coś uprą.

Przyznam, że świetnie się składa, iż Victoria do mnie napisała w tej sprawie. Wiele jej zawdzięczam, więc chętnie Wam pomogę. Poza tym sam również muszę w najbliższym czasie bardziej uaktywnić się towarzysko, więc w żaden sposób nie czuj się wobec mnie zobowiązana. Oboje na tym skorzystamy.

Pozwól, że zrobię rozeznanie, które warte uwagi restauracje mają dostępne rezerwacje w odpowiadających mi godzinach. Jeśli chodzi o jedzenie, to niewiele jadam. Myślę, że to odpowiednia pora, jeśli jednak chciałabyś powybrzydzać, daj znać, hehe.

Mam tylko jedną prośbę, o której zapewne wspominała Ci już Victoria. Chciałbym zachować swą przypadłość w tajemnicy. Oficjalnie choruję na bezsenność, co właściwie poniekąd jest prawdą. Niech tak pozostanie.

Astaroth Yaxley

Koperta została dostarczona kwadrans po południu.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Strony (3): « Wstecz 1 2 3

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa