— you're insane — GOD FORBID a girl
carry on her FAMILY LEGACY
sława
III
krew
czysta
genetyka
—
zawód
amnezjatorka
mocny, niedbały makijaż oczu | długie, najczęściej rozpuszczone włosy prawie zawsze w nieładzie | neutralny wyraz twarz | dołeczki, gdy się uśmiecha | lekko odstające uszy | budowa szczupła, ale i kobieca | 170 cm wzrostu | blada skóra bez skazy oraz rumieńców | drogie szaty w kolorze głębokiej czerwieni, zieleni lub czerni | dużo pierścieni oraz srebrnych bransolet | pachnie świeżym praniem, owocami, ale i odrobiną dymu papierosowego
Brunetka o jasnej cerze i zielonych oczach. Mierzy 166 cm wzrostu przy wadze 50 kg. Bardzo dba o swój wygląd. Poczucie estetyki rozwinięte na wysokim poziomie sprawia, że przywiązuje ogromną wagę do detali - od ubioru, przez makijaż, po dodatki. Ubraniami stara się przykryć swoją niedowagę. Jej arystokratyczna postawa, pełna powściągliwości i elegancji, dodaje jej szyku, co niektórzy odbierają jako dystans i wyniosłość.
nie zgadniesz, kogo spotkałam dziś podczas spaceru, a jeśli jakimś cudem by Ci się to udało, to NA PEWNO nie odgadłabyś w jakim towarzystwie była ta osoba.
Otóż Twój drogi Matthew szedł pod rękę z Francescą-Pieprzoną-Lovegood. Nie mogę uwierzyć, że dał się złapać na jej zaloty, przecież ona średnio co tydzień smali cholewy do innego faceta! Pamiętasz, jak udawała moją przyjaciółkę, żeby zbliżyć się do Juliana? Ostrzeż swojego biednego kuzyna, póki jeszcze ma szansę uciec. Merlin jeden wie, że od tej niestabilnie psychicznej dziewczyny należy się trzymać z daleka.
Mam nadzieję, że nie jest za późno i ominą go wszystkie nieprzyjemne konsekwencje.
Ściskam,
Tori
learn the rules
then break some
Czarodziej
sława
V
krew
czysta
genetyka
—
zawód
projektant mody
Twarz o ostrych rysach, jasne włosy, jasne oczy, 190 cm wzrostu, sylwetka kogoś, kto wprawdzie nie jest wojownikiem, ale komu wyraźnie zależy na tym, aby dobrze się prezentować, więc czasem trochę ćwiczy. Zawsze dobrze ubrany - oczywiście wyłącznie w ubrania z Domu Mody