• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Ulica Pokątna v
« Wstecz 1 … 5 6 7 8 9 Dalej »
[kwiecień 1972] Skwerek || Dellian i Ula

[kwiecień 1972] Skwerek || Dellian i Ula
Poparzona
Nie prowadzę kursów wypowiadania mojego nazwiska.
krew
genetyka
zawód
Na pierwszy rzut oka — blizny po oparzeniach na twarzy. Na drugi — potężna niezręczność. Dopiero później możesz podziwiać nietypowy styl ubierania inspirowany mugolskim schyłkiem lat 60. 173cm || chuda, trochę mięśni || jasny blond || piwne

Ula Brzęczyszczykiewicz
18.04.2023, 16:00  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.04.2023, 16:01 przez Ula Brzęczyszczykiewicz.)  

Spakowalam sie i moglam ruszac. Sytuacja nieprzyjemna, ale co zrobic.

Chlopak rowniez postanowil nie nekac mnie dluzej, bardzo dobrze. A jaki grzeczny ten kotek, dreptal tuz obok! Jak dobrze wychowany i ulozony! Troche szkoda mi bylo znajomosci z nim. Moze kiedys spotkam sie z nim w lepszych okolicznosciach i innym opiekunem.

Zrobilam kilka krokow i zatrzymalam sie. Skoro zagrozenie zniknelo, moglam wrocic do malunku. A nawet powinnam. Beltane juz wkrotce. Im wiecej obrazkow, tym wieksza szansa na dobry zarobek. Perspektywa wystawiania moich prac na sprzedaz byla straszna, ale musialam jakos zarobic. To byl moj duzy start, moja wielka szansa. Moglam isc pracowac w spozywczaku. Moglam. Ale jesli podjelabym sie jakiejkolwiek innej pracy, zostalabym w niej na zawsze, do konca zycia zalujac. Musze spiac poslady i wlasnymi rekoma podciagnac sie na wymazone wyzyny.

A na Beltane na pewno bedzie fajnie i bede miec po tym same mile wspomnienia.

Koniec sesji

???
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Dellian Ollivander (997), Ula Brzęczyszczykiewicz (1119)

Strony (2): « Wstecz 1 2

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa