• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Sowia Poczta v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej »
Sowa Odyseusza

Sowa Odyseusza
dziewica moru
locked in a cage with all the rats
krew
genetyka
zawód
175 cm, kruczoczarne włosy i oczy

Odysseus Fawley
10.03.2025, 13:40  ✶  
Zbigniew Sówka
Natychmiastowo pożera wszelaką korespondencję z pozwami. Zdarza jej się odbijać paragrafami.
ten lepszy Robert
cały mój kraj potrzebuje psychologa
sława
V
krew
czysta
genetyka
—
zawód
Sędzia Wizengamotu
Brunet o wzroście 180 cm. Ma błękitne oczy i zawadiacki uśmiech, który często nosi niczym maskę. Włosy często ma napomadowane, a pod szatami czarodzieja nosi eleganckie garnitury, albo od Rosierów, albo mugolskich projektantów, takich jak Westwood lub Dior, nie obnosząc się z tymi markami, lecz traktując to jako ukryty polityczny manifest.

Robert Albert Crouch
29.03.2025, 21:39  ✶  
Londyn, 6.09.72

Szanowny Panie Fawley,

proszę wybaczyć nagły tryb mojego listu, lecz uważam, że sprawy zdrowia należy załatwiać jak najszybciej się da. Chciałbym umówić się na wizytę, najlepiej jutro koło 4:00 po południu. Zależy mi na tym terminie, więc jestem skłonny dopłacić, by udało się spotkać właśnie wtedy. Słyszałem z dobrego źródła o Pańskich wysokich kwalifikacjach i o Pańskiej dyskrecji. Na tym drugim mi szczególnie zależy, jestem bowiem osobą publiczną i ze względów wizerunkowych bardzo bym nie chciał, żeby informacja o jakichkolwiek magipsychiatrycznych wizytach wyciekła do mediów.

Robert Albert Crouch
Czarodziej
sława
III
krew
czysta
genetyka
wampir
zawód
Prywatna detektyw
160 cm / 55 kg / kasztanowe włosy i zielone oczy

Lucy Rosewood
05.12.2025, 02:06  ✶  
Wieczorem w dniu swoich urodzin, Oddyseus otrzymał sowę z udekorowanym czerwoną kokardą koszykiem i listem.

22.09.72, Bath

Szanowny Panie Fawley,
proszę mi wybaczyć, że pisząc ten list korzystam z informacji, których dowiedziałam się współpracując z Panem w ramach naszego dochodzenia. Domyślam się, że przez tamtego szkodnika nie jest Pan szczególnie zainteresowany otrzymywaniem urodzinowych podarunków od kobiet, z którymi nie rozmawia Pan za często, ale i tak pozwoliłam sobie na ten niewielki podarek. Wszystkiego najlepszego.

Lucy Rosewood

PS.: Mam nadzieję, że pożary nie dotknęły Pana za bardzo.

W koszyku znajdowały się najrozmaitsze rodzaje wysokiej jakości czekoladek. Bardzo dużo czekoladek.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa