• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Sekrety Londynu Szpalta Zakończone [Wiosna 1972] [Beltane] W ogniu widzieli koniec

[Wiosna 1972] [Beltane] W ogniu widzieli koniec
Czarodziejska legenda
Wilderness is not a luxury but a necessity of the human spirit.
—
krew
—
genetyka
—
zawód
Czarodzieje dążą do zatarcia granicy pomiędzy jaźnią i resztą natury, wchodząc tym samym na wyższe poziomy świadomości. Część z nich korzysta do tego z grzybów, a część przeżywa głębokie poczucie spokoju i połączenia podczas religijnych obrzędów i rytuałów. Ostatecznie jednak ciężko opisać najgłębsze wewnętrzne doświadczenia i uznaje się, że każdy z czarodziejów odczuwa je na swój sposób. Zjawisko to nazywane jest eutierrią.

Eutierria
26.03.2023, 19:48  ✶  
Proszę o trzymanie się tych wytycznych, które przygotowałam, aby nie było już w tych kwestiach wątpliwości:

1. Nie wolno zmieniać postów po wrzuceniu ich do tematu. Jeżeli ktoś następnym razem wrzuci post z kością i edytuje go bez mojej weryfikacji z poprzednią treścią, uznam rzut za nieudany.
2. Nie musicie zgłaszać nic z zadań z woskiem ani szyszkami - wiem, że macie te przedmioty, ponieważ dał wam je mistrz gry w ramach zadań. Chodzi mi o zatwierdzone przeze mnie wcześniej przedmioty z eventów takich jak cisza przed burzą, ponieważ bałam się, że o niektórych mogłam zapomnieć i wolałam mieć je w poście. Jeżeli ktoś sobie ich nie wpisał (wosku, różdżki itp) to nic się nie stało (piszę ten punkt, bo zdarzyły się podsyłane mi zmartwione pytania). Jeżeli ktoś się zapomniał i zatwierdziłam mu wcześniej jakiś eliksir, a sobie go nie wpisał, to proszę o szybkie PW i tyle.
3. Nie wolno zgłaszać zmian w karcie postaci ani pisać sesji mających dać wam przewagę na evencie po jego rozpoczęciu.
4. Po zakończeniu w ogniu widzieli koniec rozpoczną się rachunek sumienia oraz słońce i księżyc. Wstrzymajcie się więc z pisaniem sesji od razu po, ponieważ te wydarzenia mogą mocno w nich namieszać. Postaram się mieć wszystko gotowe w momencie wrzucania ostatniego posta w ogniu, ale wiecie, jakie jest życie.

Mam nadzieję, że już wszystko jasne. Serduszko
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wątek zamknięty  Dodaj do kolejeczki 

Wiadomości w tym wątku
[Wiosna 1972] [Beltane] W ogniu widzieli koniec - przez Eutierria - 16.01.2023, 00:33
RE: [Wiosna 1972] [Beltane] W ogniu widzieli koniec - przez Eutierria - 26.03.2023, 19:48
RE: [Wiosna 1972] [Beltane] W ogniu widzieli koniec - przez Eutierria - 02.04.2023, 22:45
RE: [Wiosna 1972] [Beltane] W ogniu widzieli koniec - przez Morrigan - 21.10.2023, 19:41

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa