27.03.2023, 22:33 ✶
(27.03.2023, 16:36 )Cynthia Flint napisał(a): Opowiadanie ma na celu przygotowanie zapasów do kryjówki dla śmierciożerców po ataku na jarmarku i wydarzeniach z nim związanych, która była z założenia zadaniem Taty Flinta. Jest po 8 buteleczek eliksirów + bezoary. Cynka nie wie, że to dla nich w tym opowiadaniu, ojciec wysłał list, że potrzebuje na statek/handel.Chodzi i o przygotowanie ich po Beltane? Czy bezpośrednio na event? Dopisz mi nazwę i działanie tego eliksiru, to będziesz mogła wykonać go na okres po Beltane.
Głównie piszę retro, więc z przyzwyczajenia tak napisałam, ale nie musi faktycznie być to retro - ciągle zapominam, że tu cały aktualny miesiąc nie musi nim być. ^^"
Cytat:Mam pytanie odnośnie korenspondencji. Czy jest jakiś sposób na to, aby listy były głosowe? W sensie no Dellian nie widzi, więc nie jest w stanie czytać normalnych słów. W szkole zdawał wszystko ustnie (tak założyłam). Teraz kwestia listów: czy mogę uznać, że każdy wysłany list do niego może odtworzyć za pomocą zaklęcia jako głosówkę?Tak, możesz używać samopiszącego pióra. Możesz też korzystać z wyjców. Nie mamy i nie będziemy mieli nigdy żadnego ograniczenia co do wysyłania wyjców, więc tak naprawdę wystarczy dopisać gdzieś na dole wiadomości, że to treść wyjca. Inne listy może przeczytać ci ktoś inny (tak koty potrafią czytać).
Przypomniało mi się też, że było samopiszące pióro, więc może używać takowego do pisania listów?