• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Kroniki Przyjęci do gry v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 … 8 Dalej »
Patrick Harlan Steward (ft. Robert James-Collie)

Patrick Harlan Steward (ft. Robert James-Collie)
Obserwator
Nie możesz winić lustra za to, że odbicie ci się nie podoba.
krew
genetyka
zawód
Patrick ma ciemne włosy i ciemne oczy. Najczęściej na jego twarzy gości trzydniowy zarost. Jest wysoki, ale nie przesadnie (ok. 185 cm), raczej wysportowany. To ten typ, który rzadko można zobaczyć w garniturze, bo woli ubrania wygodne, które nie krępują jego ruchów. A poza tym garnitury wyróżniają się w tłumie a on lubi się z nim stapiać. Dużo się rusza. Chociaż w towarzystwie potrafi sporo mówić i często żartować, zdaje się, że równie dobrze odnajduje się w swoim własnym towarzystwie. Często można go zobaczyć szkicującego coś namiętnie. Wieczorami można go czasem spotkać w barach. Zawsze wtedy siedzi gdzieś w rogu.

Patrick Steward
27.10.2022, 18:27  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.10.2022, 01:25 przez Patrick Steward.)  

Patrick Steward

Patrick ma ciemne włosy i ciemne oczy. Najczęściej na jego twarzy gości trzydniowy zarost. Jest wysoki, ale nie przesadnie (ok. 185 cm), raczej wysportowany. To ten typ, który rzadko można zobaczyć w garniturze, bo woli ubrania wygodne, które nie krępują jego ruchów. A poza tym garnitury wyróżniają się w tłumie a on lubi się z nim stapiać. Dużo się rusza. Chociaż w towarzystwie potrafi sporo mówić i często żartować, zdaje się, że równie dobrze odnajduje się w swoim własnym towarzystwie. Często można go zobaczyć szkicującego coś namiętnie. Wieczorami można go czasem spotkać w barach. Zawsze wtedy siedzi gdzieś w rogu.

Poznajmy się bliżej

♦ W lustrze Ain Eingarp widzę... rodzinę, włącznie z tymi których już nie ma i jeszcze nie ma
♦ Bogin przyjmuje przy mnie formę... starego, wielokrotnie czytanego, rozwijającego się listu
♦ Amortencja pachnie mi... wiatrem, dymem nikotynowym i miętą
♦ Moje ulubione zaklęcie to... Drętwota!
♦ Mój patronus przyjmuje formę... foki
♦ Wróżbiarstwo to dla mnie... dziedzina magii, której nie należy bagatelizować
♦ Czarna magia? Cóż... coś, z czym walczę
♦ Za swoje największe osiągnięcie uważam... zakładam, że ciągle jest przede mną
♦ Stoję po stronie... Zakonu Feniksa
♦ Moje serce należy do...przeszłości
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Patrick Harlan Steward (ft. Robert James-Collie) - przez Patrick Steward - 26.10.2022, 21:02
RE: Patrick Harlan Steward (ft. Robert James-Collie) - przez Albus Dumbledore - 27.10.2022, 18:27
RE: Patrick Harlan Steward (ft. Robert James-Collie) - przez Albus Dumbledore - 27.10.2022, 18:27
RE: Patrick Harlan Steward (ft. Robert James-Collie) - przez Patrick Steward - 27.10.2022, 18:27
RE: Patrick Harlan Steward (ft. Robert James-Collie) - przez Patrick Steward - 15.12.2022, 01:34
RE: Patrick Harlan Steward (ft. Robert James-Collie) - przez Patrick Steward - 15.12.2022, 01:37
RE: Patrick Harlan Steward (ft. Robert James-Collie) - przez Patrick Steward - 15.12.2022, 01:37
RE: Patrick Harlan Steward (ft. Robert James-Collie) - przez Patrick Steward - 26.05.2024, 00:16

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa