• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Sowia Poczta v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6
Sowa Vinca

Sowa Vinca
Landrynka
She could make hell feel just like home.
sława
V
krew
półkrwi
genetyka
—
zawód
Cukierniczka/Twórczyni eliksirów i kadzideł
Można ją przeoczyć. Mierzy 152 centymetry wzrostu, waży niecałe pięćdziesiąt kilo. Spoglądając na nią z tyłu... można myśleć, że ma się do czynienia z dzieckiem. Buzię ma okrągłą, wiecznie uśmiechnięte usta często muśnięte błyszczykiem, bystre zielone oczy. Nos obsypany piegami, które latem zwracają na siebie uwagę. Włosy w kolorze słomy, opadają jej na ramiona, kiedy słońce intensywniej świeci pojawiają się na nich jasne pasemka. Ubiera się w kolorowe rzeczy, nie znosi nudy i szarości. Głos ma przyjemny dla ucha, melodyjny. Pachnie pączkami i domem.

Nora Figg
06.04.2023, 12:23  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.04.2023, 12:24 przez Nora Figg.)  
Londyn 22.03.1972

Vinnie,

To może nie być wina ptaka. Byłam trochę zabiegana, mogłam go gdzieś zapodziać, ale nie biorę za siebie pełnej odpowiedzialności, bo niestety nie pamiętam, połowę jak najbardziej.
Trudno mi sobie Ciebie wyobrazić wśród tych wszystkich ludzi w garniturach. Wyglądają, jakby mieli kije nie napiszę gdzie, bo nie wypada.
Nie mogę się doczekać tych opowieści. Trochę zazdroszczę Ci tych podróży, masz szansę zobaczyć wiele pięknych miejsc.
Jakiego bankructwa? Przyjaciele jedzą u mnie na koszt firmy! Nie ma w ogóle opcji, że przyjmę zapłatę, mam nadzieję, że nie będziesz miał z tym problemu, bo możesz poznać moje gorsze oblicze.
Nie mogę się doczekać Twojej wizyty. Może uda mi się wprowadzić do menu coś specjalnie dla Ciebie.

PS. KROPKI SĄ PASSE, kwiatki, jest w kwiatki, dużo kwiatków, sam się przekonasz
PS 2. Piękny szkic, widziałeś takie smoki w Norwegii?

Norka
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Sowa Vinca - przez Vincent O’Dwyer - 05.04.2023, 16:09
RE: Sowa Vinca - przez Nora Figg - 05.04.2023, 20:32
RE: Sowa Vinca - przez Nora Figg - 06.04.2023, 12:23

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny