10.04.2023, 23:59 ✶
Wiadomość wyglądała równie perfekcyjne jak wszystkie od Rookwooda.
kurs możesz zrealizować w ciągu 60 dni od dnia jego zakupu. Lekcje odbywają się w środy i w soboty, co daje łącznie 18 dostępnych terminów. Nie mam żadnych planów na przyszłą sobotę. Z największą przyjemnością będę Twoim towarzyszem podczas lekcji gotowania.
Mam również nadzieję, że będziesz bawiła się na nim wyśmienicie.
Dziękuję za przesłane owoce.
Odkryj wiadomość pozafabularną
31.07.1970
Danielle,kurs możesz zrealizować w ciągu 60 dni od dnia jego zakupu. Lekcje odbywają się w środy i w soboty, co daje łącznie 18 dostępnych terminów. Nie mam żadnych planów na przyszłą sobotę. Z największą przyjemnością będę Twoim towarzyszem podczas lekcji gotowania.
Mam również nadzieję, że będziesz bawiła się na nim wyśmienicie.
Dziękuję za przesłane owoce.
U. Rookwood
Jak oryginalnie wyglądała kartka, na której młody Rookwood kreślił odpowiedź dla Danielle Longbottom.
Pełna była przekreśleń a niektóre wyrazy zamazano wielokrotnie.
Danielle!,
wybrałem… przez ostatnie dwa dni… na kurs możesz pójść… kurs możesz zrealizować w ciągu 60 dni od dnia kiedy go kupiłem… jego zakupu. Lekcje odbywają się w środy i w soboty, co daje łącznie 18 dostępnych terminów. Bardzo chętnie pójdę… Gdybyś potrzebowała mogę wziąć wolne w pracy. Zmienię moje plany i wezmę... Nie mam żadnych planów na przyszłą sobotę. Tak! Bardzo chęnie… Jeśli nie masz nikogo lepszego na horyzoncie (jeśli masz to zrozumiem)… Z największą przyjemnością będę Twoim partnerem… drugą połówką… towarzyszem podczas lekcji gotowania.
Tylko po to… Pomyślałem, że… Chciałem, żebyś... Mam również nadzieję, że sprawiłem Ci przyjemność… będziesz bawiła się na nim wyśmienicie w moim towarzystwie… .
To było bardzo miłe. Nie wiem jak Ci się odwdzięczę, ale obiecuję… Dziękuję za przesłany prezent… przesłane owoce.
Pełna była przekreśleń a niektóre wyrazy zamazano wielokrotnie.
31.07.1972
Dani, Danielle!,
wybrałem… przez ostatnie dwa dni… na kurs możesz pójść… kurs możesz zrealizować w ciągu 60 dni od dnia kiedy go kupiłem… jego zakupu. Lekcje odbywają się w środy i w soboty, co daje łącznie 18 dostępnych terminów. Bardzo chętnie pójdę… Gdybyś potrzebowała mogę wziąć wolne w pracy. Zmienię moje plany i wezmę... Nie mam żadnych planów na przyszłą sobotę. Tak! Bardzo chęnie… Jeśli nie masz nikogo lepszego na horyzoncie (jeśli masz to zrozumiem)… Z największą przyjemnością będę Twoim partnerem… drugą połówką… towarzyszem podczas lekcji gotowania.
Tylko po to… Pomyślałem, że… Chciałem, żebyś... Mam również nadzieję, że sprawiłem Ci przyjemność… będziesz bawiła się na nim wyśmienicie w moim towarzystwie… .
To było bardzo miłe. Nie wiem jak Ci się odwdzięczę, ale obiecuję… Dziękuję za przesłany prezent… przesłane owoce.
Twój Ulek
U. Rookwood.
U. Rookwood.