• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Kroniki Przyjęci do gry v
« Wstecz 1 … 4 5 6 7 8 Dalej »
Kayden Delacour

Kayden Delacour
Gentleman
✦Oh, these violent delights...✦
krew
genetyka
zawód
Kayden jest wysoki i szczupły, z lekkim zarysem mięśni i wyraźną linią szczęki. Czarne jak noc włosy ma rozwichrzone przez wiatr, zadziornie opadające na czoło. Oczy barwy gwiazd, srebrne i przenikliwe. Cera blada, niesamowicie ciężko ją opalić. Ubiera się elegancko, zwykle w biel i czerń, czasem kroplę czerwieni. W chłodne dni na barki narzuca czarny płaszcz. Woń cynamonu i wiśni jest zawsze obecna, dryfując wokół niego w zmysłowym tańcu.

Kayden Delacour
28.07.2023, 20:53  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.02.2024, 15:05 przez Kayden Delacour.)  

*ೃ༄  Amour de ma vie  .ೃ࿐

If there's one thing the god's love, it's tragedy. With wings that burn and boys who fall.

[Obrazek: uYBa6eP.jpeg]

L'appel du vide - "The Call of the Void" A French phrase used to refer to intellectual thoughts, or urge to engage in destructive behaviors during everyday life.

Erotyczna melancholia. Na te jedną noc, na usta skrada się urzekający uśmiech, a srebro w oczach skrzy się jak gwiazdy. Słowa są ciche, głos jedwabny, a obietnicy słodyczy mało kto może się oprzeć. Na te jedną, gwieździstą noc. A gdy rzeczywistość uspokaja gorące myśli, świat blaknie i pozostaje jedynie posmak wiśni na języku i zapach perfum. Jego życie to nieustanna walka barw i odcieni szarości, jakby farby na płótnie z czasem zamieniały się w nudną, markotną papkę. Przed rzeczywistością nie ma ucieczki, jest tylko chwilowe zapomnienie.

∘₊✧───────────────────────────✧₊∘
*:・゚✧ MORALLY GREY ✧*:・゚

Gentelman. Ostrożnie dobiera słowa i tak samo ostrożnie wybiera swoją garderobę. Elegancko, szykownie, odpowiednio do sytuacji i zawsze z drobnymi akcentami, które ozdabiają czerń i biel. Bogate złoto, podkreślające wartość pieniądza. Jest wysoki, szczupły i starannie wyrzeźbiony, jak posąg Apollo w Musée du Louvre. Snuje się za nim woń wiśni, woda kolońska lub korzenny zapach whisky.

*:・゚✧ RICH GOLD ✧*:・゚

Marzyciel. Czego nie potrafią powiedzieć usta, szepce cicho serce. Trudno jest wygrzebać z niego marzenia, bo chociaż są w nim od zawsze, to schowane głęboko, by nie przeszkadzały. Czasem można jednak dostrzec w jego oczach nadzieję. Czasem na wierzch wychodzą prawdziwe pragnienia, a wtedy twarz staje się łagodna, głos spokojny i czuły, a serce bije szybciej, obudzone z letargu.

*:・゚✧ LUCID SILVER ✧*:・゚

Głód intymności. Bo czym jest życie, jak nie zlepkiem chwil ulotnych? Kiedy wzrok podąża za tym, co go karmi w najsłodszy, upojny sposób. Jak wino spływające po wargach i ten ogień w duszy, rozgrzewający srebrne tęczówki do skrajnej czerwieni. Ciekawość i delikatność wiruje w tańcu z pragnieniem bliskości i palącą potrzebą posiadania.

"I was carving my name into your side and
you were calling me soft,
calling me gentle.
I do not think you were paying attention."

*:・゚✧ CHERRY RED ✧*:・゚

???.

*:・゚✧ VOID BLACK ✧*:・゚

[Obrazek: nKmUtOb.png]

Delightful! You have been consumed by APATHY!

↻ ◁ ♫ ▷ ↺
CHERRY RED | LUCID SILVER | MORALLY GREY | VOID BLACK | RICH GOLD

Poznajmy się bliżej

♦ W lustrze Ain Eingarp widzę...
♦ Bogin przyjmuje przy mnie formę...
♦ Amortencja pachnie mi... sweet sherry, morską bryzą i olejkiem migdałowym.
♦ Moje ulubione zaklęcie to... Glacius, zaklęcie zamrażające.
♦ Mój patronus przyjmuje formę... jastrzębia.
♦ Wróżbiarstwo to dla mnie... ciekawa, choć dość kontrowersyjna dziedzina magii. Ciężko jest spotkać prawdziwego jasnowidza, a jeszcze ciężej uwierzyć, że się go spotkało.
♦ Czarna magia? Cóż... nie jestem wielbicielem zaklęć niewybaczalnych, ale jest coś kuszącego w tym zakazanym owocu, chociażby piękno płomieni Protego Diabolica.
♦ Za swoje największe osiągnięcie uważam...
♦ Stoję po stronie... rodziny i swoich przekonań.
♦ Moje serce należy do... tajemnic, sztuki i groteski.

[Obrazek: qEyGuHF.gif]

✧ The bear loved the deer, it was obvious.
It ripped the deer's throat out, and then licked the dying deer
with the most passionate affection ✧
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Kayden Delacour - przez Kayden Delacour - 28.07.2023, 17:32
RE: Kayden Delacour - przez Morrigan - 28.07.2023, 20:53
RE: Kayden Delacour - przez Morrigan - 28.07.2023, 20:53
RE: Kayden Delacour - przez Kayden Delacour - 28.07.2023, 20:53
RE: Kayden Delacour - przez Kayden Delacour - 28.08.2023, 22:08
RE: Kayden Delacour - przez Kayden Delacour - 28.08.2023, 22:09
RE: Kayden Delacour - przez Kayden Delacour - 28.08.2023, 22:09