• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Niemagiczny Londyn v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6
[05.05.1972], tajna kawalerka Patricka, "Mam mały nieporządek" Mavelle & Patrick

[05.05.1972], tajna kawalerka Patricka, "Mam mały nieporządek" Mavelle & Patrick
Obserwator
Nie możesz winić lustra za to, że odbicie ci się nie podoba.
krew
genetyka
zawód
Patrick ma ciemne włosy i ciemne oczy. Najczęściej na jego twarzy gości trzydniowy zarost. Jest wysoki, ale nie przesadnie (ok. 185 cm), raczej wysportowany. To ten typ, który rzadko można zobaczyć w garniturze, bo woli ubrania wygodne, które nie krępują jego ruchów. A poza tym garnitury wyróżniają się w tłumie a on lubi się z nim stapiać. Dużo się rusza. Chociaż w towarzystwie potrafi sporo mówić i często żartować, zdaje się, że równie dobrze odnajduje się w swoim własnym towarzystwie. Często można go zobaczyć szkicującego coś namiętnie. Wieczorami można go czasem spotkać w barach. Zawsze wtedy siedzi gdzieś w rogu.

Patrick Steward
30.07.2023, 02:31  ✶  
Patrick sięgnął po herbatę, którą zrobił dla siebie. Z uwagi na to, że Mavelle usiadła na fotelu, sam przysiadł na podłodze. Oparł się plecami o ścianę. Jedną nogę miał ugiętą w kolanie a drugą wyprostowaną. Patrzył na Bones, wsłuchując się w to, co miała do powiedzenia.
- Ja chyba wezmę urlop – rzucił neutralnie, bardziej chyba dlatego, że w ogóle zaczęła ten temat, niż żeby wcześniej rzeczywiście chciał się z nią dzielić tą informacją. Potrzebował czasu by wszystko należycie przemyśleć i uporać się – może nie nawet ze sławą, która nagle na niego spłynęła, ale z tym, jak miał sobie teraz radzić z samym sobą.
Nie obawiał się braku zajęć. Steward rzadko się nudził a gdy się czymś zajmował, ta praca pochłaniała go niemal bez reszty. Szacował, że samo namalowanie obrazu, który Mavelle przypadkiem zobaczyła, zajmie mu dobre sto dwadzieścia godzin. Także szaleństwo z nudów raczej mu nie groziło.
Uniósł kubek z parującą herbatą i zapatrzył się uważnie na kobietę, gdy ta zaczęła mówić o… Zmarszczył brwi. O czym ona właściwie mówiła? Pokręcił przecząco głową. Nie. Nie miał takich wspomnień. Skąd zresztą w ogóle, miałby je mieć? Czyżby okazało się, że uzdrowiciele czegoś w przypadku Mavelle nie dopatrzyli? Może była jednak w dużo poważniejszym stanie od niego czy Victorii?
- Nie mam cudzych wspomnień – zaprzeczył z przekonaniem. – Zresztą, czyje to niby miałyby być wspomnienia? – zapytał, ale wcale nie po to, by Bones wyjawiła mu kto nawiedzał jej głowę. Chodziło raczej o nakierowanie, o podpowiedzenie czego właściwie miałby szukać czy w swojej głowie, czy gdzieś w swoim otoczeniu. Czyżby zaczął ją nawiedzać jakiś duch z Beltane? – Jak chcesz to możemy pójść do zaufanego egzorcysty. McMillan to zrzęda jakich mało, ale przy tym jest bardzo kompetentny – zapewnił, spoglądając na Mavelle łagodniejszym wzrokiem, tak, jakby próbował jej okazać trochę wsparcia.

!steward2
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Mavelle Bones (2473), Pan Losu (92), Patrick Steward (2500)

Wiadomości w tym wątku
[05.05.1972], tajna kawalerka Patricka, "Mam mały nieporządek" Mavelle & Patrick - przez Patrick Steward - 26.07.2023, 01:50
RE: [05.05.1972], tajna kawalerka Patricka, "Mam mały nieporządek" Mavelle & Patrick - przez Mavelle Bones - 26.07.2023, 20:34
RE: [05.05.1972], tajna kawalerka Patricka, "Mam mały nieporządek" Mavelle & Patrick - przez Patrick Steward - 27.07.2023, 01:01
RE: [05.05.1972], tajna kawalerka Patricka, "Mam mały nieporządek" Mavelle & Patrick - przez Mavelle Bones - 27.07.2023, 19:52
RE: [05.05.1972], tajna kawalerka Patricka, "Mam mały nieporządek" Mavelle & Patrick - przez Patrick Steward - 30.07.2023, 02:31
RE: [05.05.1972], tajna kawalerka Patricka, "Mam mały nieporządek" Mavelle & Patrick - przez Pan Losu - 30.07.2023, 02:31
RE: [05.05.1972], tajna kawalerka Patricka, "Mam mały nieporządek" Mavelle & Patrick - przez Mavelle Bones - 30.07.2023, 22:50
RE: [05.05.1972], tajna kawalerka Patricka, "Mam mały nieporządek" Mavelle & Patrick - przez Patrick Steward - 31.07.2023, 23:52
RE: [05.05.1972], tajna kawalerka Patricka, "Mam mały nieporządek" Mavelle & Patrick - przez Mavelle Bones - 01.08.2023, 22:27
RE: [05.05.1972], tajna kawalerka Patricka, "Mam mały nieporządek" Mavelle & Patrick - przez Patrick Steward - 03.08.2023, 01:42
RE: [05.05.1972], tajna kawalerka Patricka, "Mam mały nieporządek" Mavelle & Patrick - przez Mavelle Bones - 03.08.2023, 21:15
RE: [05.05.1972], tajna kawalerka Patricka, "Mam mały nieporządek" Mavelle & Patrick - przez Patrick Steward - 04.08.2023, 21:43

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa