Nic dwa razy się nie zdarza
Zrodziliśmy się bez wprawy
I pomrzemy bez rutyny
![[Obrazek: 1vZOxGi.jpg]](https://secretsoflondon.pl/imgproxy.php?id=1vZOxGi.jpg)
Akrobatka wygina swoje ciało niczym wąż, wije się, tańczy na scenie, asystuje w niebezpiecznych pokazach Flynna podczas rzucania przez niego nożami. Jest rudowłosą, drobną pięknością, która uwielbia zwinąć się dosłownie w kulkę w ciasnym pudełku.
Rudy Lis z legend, który dominuje podczas pokazów jako dzika, nieokiełznana bestia, która wykona każde polecenie swojego tresera, potrafisz w to uwierzyć? Ma dwa rude ogony i mordercze spojrzenie, gdy zmienia się w to stworzenie.
Kucharka ucieszy twój żołądek dobrym daniem, wzmocni cię bracie i siostro jedzeniem, które sprawi, że poczujesz się jak w niebie. Rozbawi cię cukierkiem o śmiesznym efekcie, dzięki niej zaryczysz jak lew, zawyjesz jak wilk, zaskrzeczysz jak żaba.
Po prostu Elaine Bell rudowłosa, uśmiechnięta dziewczyna, która zjawia się czasem na ulicach miasta; obok, którego aktualnie stacjonuje jej rodzina. Nosi zwiewne sukienki, a jej rude włosy latają i kręcą się na wszystkie strony. Jest dobra, jest urocza, ale to tylko gra, bo z łatwością zwinie twój portfel w imię swojej rodzinę, w imię powinności, którą wobec nich skrywa w sercu. Chcesz się z nią zaprzyjaźnić?
Poznajmy się bliżej
♥ W lustrze Ain Eingarp widzę siebie bez klątwy, mój lis odchodzi i już nigdy do mnie nie wróci, mogę wybuchać każdą emocją jaką tylko sobie wymarzę bez obawy, że kogoś zranię.
♥ Bogin przyjmuje przy mnie formę dzikiej bestii, którą jestem, która w końcu wymyka się spod kontroli i rozszarpuje każdego na kim mi zależy.
♥ Amortencja pachnie mi stokrotkami, amortencją, ogniskiem i zielem angielskim.
♥ Moje ulubione zaklęcie to lumos, bo rozświetla ciemność, której się boję.
♥ Mój patronus przyjmuje formę wróbelka, bo pakuję się w kłopoty, bo lubię być wszędzie, bo podróżuję, bo nie umiem usiedzieć na miejscu.
♥ Wróżbiarstwo to dla mnie sztuczka, na której moja rodzina zarabia naprawdę nieźle, gdy naiwni przychodzą do naszej wróżbitki.
♥ Czarna magia? Cóż... póki co mnie nie dotknęła.
♥ Za swoje największe osiągnięcie uważam zmieszczenie się w najmniejszym pudełku, w jakim mogłam się do tej pory schować.
♥ Stoję po stronie mojej rodziny.
♥ Moje serce należy do kogoś na pewno.