• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Kroniki Przyjęci do gry v
« Wstecz 1 … 4 5 6 7 8 Dalej »
Imogen Rookwood

Imogen Rookwood
serpentine
beautiful mayhem
violently happy
krew
genetyka
zawód
Szczupła kobieta mierząca sobie sto sześćdziesiąt osiem centymetrów; przyglądając się jej wąskiej niczym u osy talii trudno nie ukryć zdziwienia, że wydała na świat trójkę dzieci. Twarz owalna, z dużymi bursztynowymi oczami, ciemnymi brwiami wyginającymi się w łagodne łuki, lekko zadartym nosem oraz dołeczkami w policzkach, gdy Imogen się uśmiecha. Sięgające pleców gęste kruczoczarne włosy w świetle mienią się granatowymi refleksami. Niezależnie od okoliczności odziana jest elegancko oraz zgodnie z najnowszą modą, zaś jej fryzura i makijaż pozostają nienaganne.

Imogen Rookwood
30.08.2023, 16:12  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.09.2023, 00:58 przez Imogen Rookwood.)  

serpentine

— i find beauty in the grotesque and macabre —

Gdyby małżeństwo mogło być cechą charakteru, to jej związek z Augustem stałby się dominującą częścią jej osobowości.

— at times, i get a little cruel —

WIP.

poznajmy się bliżej

W lustrze Ain Eingarp widzę siebie z moją rodziną; mój ukochany patrzy na mnie i nasze dzieci z miłością. Bogin przyjmuje przy mnie formę kobiety, która chce odebrać mi męża. Amortencja pachnie mi Nim; jego skórą, perfumami, ubraniami, które właśnie zdjął. Moje ulubione zaklęcie to jedno z zaklęć niewybaczalnych. Mój patronus przyjmuje formę żmii. Wróżbiarstwo to dla mnie cenna wskazówka na przyszłość. Czarna magia? Cóż... to tylko jeden z wielu środków do osiągnięcia celu. Za swoje największe osiągnięcie uważam wydanie na świat trójki Jego dzieci. Stoję po stronie mojej rodziny. Moje serce należy do mojego męża i dzieci.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Imogen Rookwood - przez Imogen Rookwood - 28.08.2023, 23:57
RE: Imogen Rookwood - przez Eutierria - 30.08.2023, 16:10
RE: Imogen Rookwood - przez Eutierria - 30.08.2023, 16:12
RE: Imogen Rookwood - przez Imogen Rookwood - 30.08.2023, 16:12

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny